МАФИЯ

Цветан Василев: Готвеха ми нещо като на Мишо Бирата... Имат опит

Това казва Цветан Василев в последната трета част от интервюто си пред Сашо Диков и Би Ай Телевизия, излъчено днес. Той напомня, че говори за юни, 2014 г., когато Борисов още е в опозиция, но вече било ясно, че ще има предсрочни парламентарни избори.

Към днешна дата обаче вече не му пращали "емисари" - последните такива били през лятото на 2014 г. "със срамни и неприлични предложения". Според него са искали или да го направят слуга, или да го ликвидират „каквито данни има достатъчно”.

Той отново припомня, че по онова време имал предложения за спасяването на КТБ, когато основните активи на банката още били свободни от всякакви обременености. То става и преди цесиите, които съвсем „изопачили картината в банката” - част от активите преминали в чужди ръце на много подценена стойност.

"Искров беше на ръчно управление на прокуратурата и Пеевски. Очевидно той никога не е изказвал своето собствено мнение”, казва Василев по адрес на бившия управител на БНБ.

Според банкера, който все още чака сръбски съд да се произнесе за екстрадиционната му процедура, „са му готвили нещо подобно” на случая, когато Славчо Христов (сочен за банкера на правителството на Иван Костов, б.р.) за една нощ прехвърля банката си на Цветелина Бориславова.

Василев твърди, че затова бил съшит и сценарият с тримата „убийци” на Пеевски, които уж той пратил (случаят падна още тогава, когато съдът не намери нито едно доказателство дори за да им вземе мярка за неотклонение. Прократурата обаче вече бе влязла в офисите на КТБ, б.р.).

„Тяхната крайна цел беше да предизвикат паника и да поставят банката на колене, за да влязат вътре,” смята Василев. А на въпрос на водещия - дали са щели, ако беше останал в България и го вкарат в ареста, за една нощ да го накарат да припише всичкото си имущество, той казва:

„... А и не само това – имат опит – Мишо Бирата... Има такива опити много.” (Михаил Михов, шеф на федерацията по баскетбол и собственик на “Леденика”, умира изненадващо в хотела "Правец ризорт" на Валентин Златев през 2011 г. После почина и жена му, б.р.). На напомнянето на Диков ".. че Бирата е умрял след бурна любовна нощ", Цветан Василев казва: „Да. Сигурно...Сигурно.”

"Сега се разбра, че Пеевски искал да става и банкер – през Фуат Гювен и "Демир банк" кандидатстваха за "Виктория". Оказа се, че Пеевски искал да става собственик на „Техномаркет”.  Между другото, (финансовият министър Власдислав) Горанов защо не провери точно как неговите хора са проспали 85 % от „Техномаркет” да преминат в собственост на Миролио, без Миролио да е дал един лев?

„Техномаркет” е изгубен актив за банката, придобит от Пеевски", заключава той.

Бившият банкер дава същия пример и с „Домо”-Румъния - третата по големина верига за битова електроника и кухненско оборудване в съседната държава с продажби от над 200 млн. евро годишно - Василев се учудва как така до днес "също една стотинка не е влязла в банката".

ЗА СИНДИЦИТЕ

Относно синдиците, които управляват КТБ в момента, той казва, че са назначени „от кол и въже” и че е смешен аргуметът на министър Владислав Горанов – че са избирани от Троян, за да няма натиск върху тях. А то е за да са близки на Мондешки и адвокат Алексанъдр Ангелов (юристът на Пеевски, б р.).

"Те в момента харчат 3 пъти и половина повече, отколкото банката е имала административно-управленски разходи, когато е била работещо предприятие с 60 млн. лв. нетна печалба", възмущава се обвиняемият банкер.

Спорeд него има сигнали, че трезорът се източва и чрез фиктивно завеждане на искове срещу длъжници, които отиват у "правилните" юридически кантори - така били отклонени над 120 млн. лв. само за правни разходи. Канторите се избират неслучайно, а според Василев това би могло да се върши от юристите на самата банка. Той говори и за свързаност – че има доказателства, че част от тези разходи се връщат към тези, които контролират синдиците.

"Да направят внезапна данъчна проверка на тези кантори. 75% от парите за правни разходи са отишли обратно при Пеевски и другите контрольори на несъстоятелността", твърди банкерът-изгнаник.

ЗА АДВОКАТ МОМЧИЛ МОНДЕШКИ

Той коментира адвоката от старозагорската колегия, който "очевидно е човекът, който е бил касичка на Владимра Янева". И Василев твърди, че топлите връзки между Мондешки (третият човек от записите на "Двете каки", освен Владимира Янева и Ченалова, б.р.) и Александър Ангелов са факт много преди "удара по банката".

На забележка на водещия за "легендарното" интервю на Мондешки в "Труд", в което той твърди, че тримата просто сядат в студио и си измислят компромати за Цацаров и Борисов, коментарът е:

„То идиот може да излезе само с идиотска концепция! Кой да му повярва, че се събрали тримата да правят радиопиеска?! А освен това аз не съм фен на никой от тях – още повече, че Чаналова е съдийката, която обяви несъстоятелността на ТЦ-ИМЕ (най-"емблематичната" фирма от портфейла на Василев, б.р.), с което те парираха възможността за управление на актива „Виваком”... Но във всички случаи това, което се говори в тази "радиопиеска", очевидно засяга дълбоко нещата, свързани със степента на поквареност на т. нар. правосъдна и правораздавателна система.”

Той напомня, че макар да го е яд за нейното решение навремето, Ченалова е подала сигнали до Европейската комисия и сега я подкерпя. "Всеки човек има право на своя катарзис", заключава бившият банкер.

ЗА ЦАЦАРОВ

"Не мога да знам с какво държат Цацаров, но очевидно Цацаров не е свободен човек в решенията си", казва Василев на въпрос за главния прокурор.

Той се зарича, че не е финансирал избирането на Цацаров, а "... ако го е финансирал, го е финансирал Пеевски". Сашо Диков напомня "градската легенда", че са платени едни 5 млн., за да стане бившият пловдивски съдия главен прокурор.

"Но това не е единственият проблем. Финансирането на избора не означава вярност и лоялност докрай.

Аз пак казвам, че първоначално човекът на Пеевски беше Бойко Найденов – това лесно може да се проследи, защото после отиде в "Дореко Комерс", "Дореко Секюрити" - в неговите компании. И е факт, че на един етап двата лагера, разбирай – Борисов-Цветанов от една страна и Пеевски от друга, намериха своя избор в сегашния главен прокурор. Каква е била цената на това споразумение, аз не знам – нито съм участвал във финанисарането. Но е очевидно, че главният прокурор съвестно изпълнява своите ангажименти към двата лагера."

ЗА БОРИСОВ

Банкерът описва мечтата на Борисов като "голям шлем" в противовес на основните правила за разделение на властите:

"Да изнудваш, че ще хвърлиш оставка, че ще хвърлиш страната в хаос, че кметовете ти ще подадат оставка, само защото народът не е избрал твоя кандидат за президент... При орязаните функции на президента това осначава само едно: самозабравяне.”

"Сега му е времето да кажа, че през май 2016 г беше направена презентация на една от водещите американски фирми пред Държавния департамент. И лайтмотивът на тази презентация пред Държавния департамент на Щатите беше, че КТБ е класически случай на "корпорейт рейдинг" – корпоративно рейдърство. Което означава заграбване, обсебване на активи на бизнес или политически конкурент с помощта на държавните институции", обяви още той.

Към днешна дата изгнаникът казва, че води две дела в Страсбург срещу държавата за отказ от правосъдие и че не е оптимист - смята, че в България трява да се променят политически нещата, за да има шанс за справедлив съдебен процес. Иначе неговите показания никой не желае да изслуша.

„Моите морални ментори са хора дотука омърсени от мръсотия, от подлости, от гнусотия, от интриги. И то само заради едно – само заради завист”, казва Василев.

Накрая той показва извлечения за искане на сметки, от които са описани искащите  - правната кантора „Шурти и Вал”, която е оформяла и цялата сделка по Булгартабак. Има имената на Василев, на двамата собственици на „Винпром Пещера”, но и на Ирена Кръстева.

"И същият този Шурти се появи като собственик на „Карано инвестмънт”, който купи бившя Полиграфисеки комбинат в София - бивша собственост на двата вестника "Труд" и "24 часа". После нека ди си говорим, че господинът Пеевски и майка му не са имали и нямат нищо общо нито с "Булгартабак", нито с Полиграфическия комбинат", казва Василев.

Той прави и още един "медиен" коментар - нарича искането за екстрадиция, което прокуратурата изпратила в Сърбия - "памфлет в стил "Уикенд", или в стил Ивайло Крачунов и Димитър Златков".

И намеква, че чужда прокуратура в момента се занимава с международно пране на мръсни пари и с депутата от ДПС:

"Между другото, Пеевски в момента използва тази ситуация и през фиктивни операции по покупко-продажба на активи изнася активите си към една компания, регистрирана в Дубай. А пък вкарва всякакъв вид мръсни пари като доказан доход на себе си и на семейството си в България. 

За това нещо обаче в момента работи външна прокуратура, понеже господата в България считат, че той е чист като ангел.

Обществото има още да научава много неща за работата в кавички на двата клана.

Чуждите разследващи институции вярвам, че ще стигнат до истината за внезапното забогатяване на Делян Пеевски. Който до 2013-а година има една декларация за незнам-колко хиляди лева... А сега се води най-успелият инвеститор и бизнесмен в България."

Клуб Z

 

 
МАФИЯ
News image

Посланик Рубин направи презентация на F-16V Block 72 на Борисов и Доган. "Янките" работят за голяма коалиция "Локхийд"

Посланик Ерик Рубин направи лична презентация на премиера Бойко Борисов на F-16V Block 72 на срещата им на форума на Американската търговска камара. В това време представители на висшия мениджмънт на "Локхийд Мартин" правеха официалната си презентация. Посланик Рубин презентира  F-1...

News image

ВИС-2 или СИК - нищо лично, всичко е бизнес. Маджо и Таки "резнаха китки" под патронажа на DEA

"Значи, да назначиш къртицата на ВИС да управлява МВР в държавата на СИК – ей това е висша форма на доверие! Завиждайте", написа журналистката Весислава Танчева във Фейсбук след номинирането на главния секретар на МВР Младен Маринов за министър. Конспиративна ирония? Вероятно. Ин...

News image

Мето Илиенски агент на ДС-IV, Мл.Мар. - негов "агент". "Софийско градско", силоваците на ДС-IV, го поемат

Това кой точно на кого и кога е бил "агент" и кой кого е разработвал винаги е спорно. Подвижни пясъци. Мето Илиенски е бил агент едновременно на "Софийско градско" и на "икономиката" в ДС. Контрабандист по списък. Мето Илиенски Младен Маринов, главен секретар на МВР, номиниран ...

News image

Пеевски дал на американците списък с 6 олигарси, които работят против САЩ. Ветко и Диневи били вътре

"Пеевски даде на американците списък от шестима олигарси, които работят срещу тях. Това се случи малко преди ЧРД на 27 юли. Дори не попита Доган дали може", съобщи източник от ДАНС, смятан за един от най-приближените до Шеф Шиши. Имахме всички основания да смятаме, че това е пласмент, к...

News image

Маджо поръча Ветко за бизнес, Б.Б. го погна за "игра с Радев". ДС-генерали наредили на агент "Стефан" да плаща протести

Младен Михалев-Маджо поръча стария си "клиент за спасяване" Ветко заради плажовете и като "ресто" за партньора от времето на СИК Миню Стайков. Алкохолният бос от две години е в конфликт със свата си. Така "министърът на забавленията" за Ахмед Доган стана клиент на службите. Маджо винаги...

News image

Покровителят на Ветко го изигра с "фабриката за пране на пари". "Японския" е перачница на службите от времето на Т.Ж.

"Фабриката за пране на пари" в "Японския", която посрещна министрите от ЕС, е работила под негласния контрол на службите, защото контролният пакет е на службите, категоричен е източник на информация от ДАНС. "В казината се перат пари от контрабанда, а казиното в Японския е оперативна база на с...

News image

Агент на ДАНС: Борисов e ключов играч в операция "Timber Sycamore" на ЦРУ за оръжие за Сирия, Нинова няма да го свали

Агент на ДАНС, наблюдаващ търговията с оръжие: "Борисов е ключов играч, моторът, на САЩ за оръжейните доставки в Сирия. Той е в играта още от старта на операцията на ЦРУ "Timber Sycamore" в края на 2012г. Операцията бе наредена лично от президента Барак Обама. Посещението на Борисов в нача...

News image

"Къщата в Барселона" досъбори ТР. Хакерска атака няма, Борисов игра с ЦРУ офис-"София". ГРУ точи инфо под взора на ДАНС

Гръмва аферата "Къщата в Барселона". Бойко Борисов привиква свой доверен началник на направлание в ДАНС. Покрай аферата и въпросите за "точене на инфо" от "секретната секция на Търговския регистър", както е известна базата на оперативните на ДАНС там, премиерът пита дали чужда служба може да...

News image

Агент на ДАНС: КОЙ държи "Бойко" за топките, американците ще го свалят. ЦРУ в София са бесни за врътката със срива на ТР

"Бойко Борисов да подава оставка, докато е време. ЦРУ в София са му бесни заради мръснишката постановка със срива на Търговския регистър и ще го свалят", отсече източник от ДАНС, който работи с американците по срива на ТР. "Да ме проверява, да ме установява, той знае кой от ДАНС работи ...

News image

КОЙ приватизира Регистъра. Руска банка търси едни пари от КОЙ. Борисов се пече на плажа в "Евксиноград". Готвят му КТБ-2

Скандалът с изчезналите четири диска от Търговския регистър е резултат от паниката, налазила КОЙ след последните санкции на САЩ срещу една много важна за Групата руска банка. КОЙ отдавна е приватизирал Търговския регистър. Сегашната акция е "рекет" срещу Бойко Борисов, който се пече на пл...

News image

Ердоган слага ръка върху Западните Балкани с контрол върху "Южния поток" на дрогата?! Борисов завъртя "кранчето" с Очите

Реджеп Тайип Ердоган се превърна във военен, политически, енергиен и нарко-полицейски лидер на Балканите. Онзи ден Бойко Борисов "случайно" завъртя крана на "Южния поток" на газа от Турция за България и същия ден уреди ареста на Митьо Очите, който дотогава го играеше наркобос по "Южния по...

News image

Арестът на Митьо Очите в Истанбул го изведе от наркотрафика. Контролът се поема от КОЙ, "босове" стават П.Ч. и Р.С.

Министър Валентин Радев очевидно го играе "покритие на професионалното ръководство", заяви оперативен от ГД БОП - как да изтече инфо, когато "босът и оперативните са заедно" - най-много към Б.Б. да изтече. Всъщност В.Р. няма нищо общо с операцията. Всичко е под личния контрол на Бойко Б...

News image

Яна Лапикова, личната фотографка на Путин, нарочена за тайната "фаворитка". Алина Кабаева има статус на "съпруга"

Ксения Собчак, също сочена за "тайна любовница" на руския президент, написа лирично есе - "Путин има една любовница - политиката", когато след обявяването на развода световните медии избухнаха с материали за неговите три най-обсъждани "фаворитки" - Алина Кабаева, Анна Чапман и Яна Лапикова. ...

News image

Борисов "храни" споносори на БСП, защото споделя Трапезата с тях. Прави "политика" преди избори, сетне се "чува" с Корни

Бойко Борисов не "угажда" на БСП, а на спонсорите й - "храни" ги, защото споделя Трапезата с тях. Противно на пласмента, че дели само на едно, той дели с другите босове, споделя власт и Ресурс. "Опозицията" е на Хранилката на босовете, т.е. на Бюджета, който те преразпределят - "гурме по...

News image

Няма да намерят "милиарди на Борисов". Няма "общак" при Маджо, Пашата и Котараците. Схемата: държи се цяла БАНКА

ФБР има две правила - "Следвай парите" и "Наръси пари, за да хванеш играчите". Само че когато става дума за банкови сметки и прехвърляне на сакове с кеш. Но какво прави ФБР, когато в играта са цели банки. (Все едно "Панама гейт" разкри, че гигантският "Совкомфлот" е под контрола на Путин....

News image

"Фалшивата новина" за гръцкия остров пласмент на Борисов? ЦРУ стои зад "гръцко-американските острови" заради "Белене"

"Гръмнали гръцките медии, че съм си купил остров в Гърция... Просто нещастни, долни лъжци жълти – каза буквално премиерът. - Мръсници! 100 души да му повярват това... Ни имам гръцка преса, ни остров, ни гявол, ни... Лъжа! Лъжа след лъжа!", изригна Бойко Борисов пред журналисти, очакващи ...

News image

Сорос купи Македония и я вкара в НАТО. Косово му е пашалък с частна армия. Превзема Сърбия за Алианса с групата CANVAS

Македония на практика е собственост на Джордж Сорос, а Зоран Заев му е служител. Сорос купи Македония и я вкара в НАТО. Напазарува Мило Джуканович с целия му папиросен бизнес и Черна гора влезе в НАТО, за да накара Сергей Лавров да се разочарова от "съвестта" на черногорците. ...

News image

Слави Трифонов сваля Бойко Борисов от власт с Революция, мощна непартийна подкрепа и улични протести?!

Слави Трифонов не бърза със създаването на партия, защото първо иска да генерира обществена енергия на непартиен принцип - класическо Гражданско Движение. И да предизвика електорална Вълна, която да помете Статуквото. Слави не иска 20%, които му дават социолозите - търси онези гласове о...

News image

Американците скроиха шапката на Бойко Борисов. Пренареждат Пасианса със Слави. Пускат десните на Улицата. А вляво...

Слави Трифонов вече бил решил да прави партия - ей, така - в деня на гласуването за АЕЦ "Белене". И щял да скочи на президента. Стоплил бил отношенията с Бойко Борисов. Само дето той не знае. Всъщност американците скроиха шапката на Б.Б. не само и не точно заради "Белене", но това е череш...

News image

Валери Симеонов загуби войната в "Слънчев бряг", преди да е започнала. Бигбосовете зад Бойко Борисов му пратиха послание

Валери Симеонов загуби войната в "Слънчев бряг", преди да е започнала. Вицепремиерът започна с показна проверка на шума, а след нея се закани, че ще събаря заведения, контролирани от Маджо, Таки и Маргина чрез кадрите на Радо Слънцето. Часове след заканата му бигбосовете зад Бойко Борис...

News image

Валери Симеонов щял да събаря заведения на Таки и Радо Слънцето, Маджо и Маргина в Слънчев бряг. Война. Кой е зад него

"Няколко заведения на Южния плаж в "Слънчев бряг" са незаконни, никой не им е проверявал конструкцията. За да бъдат издигнати тези заведения, са нарушени куп закони. Очаквам Министерството на регионалното развитие да си влезе във функциите и да приложи закона“, каза вицепремиерът Валер...

News image

Черепа бие "Бойко" на бридж. Б.Б., службите, Пашата и Иво Гела с Маргина на далавера в казината, ако "билетите" паднат

Черепа и Партньора контролират пазара на "билетите". Сега се задава Великото Преразпределяне. "Бойко" го играе арбитър. Черепа е биел "Бойко" на бридж в прословутите вечери в онзи таван на Витошка. Сега Б.Б. уж си връща - всъщност връща в играта старите играчи с казината. Играта те...

News image

ТИМ, Цар Вичо и Евксиноград правят Варна център на Черноморския район. Валентин Златев не успя да наложи Бургас

Четири района най-вероятно ще бъдат обособени в рамките на новото статистическо райониране на страната - Централен, Дунавски, Черноморски и Западен. Варна ще бъде център на Черноморския район, в който ще влизат още Търговище, Шумен, Бургас, Стара Загора и Ямбол. Всъщност Варна не се е н...

News image

Цветан Василев готви удар срещу КОЙ в САЩ. Осветява схемата с нагласените печалби и "руското ресто" за половин милиард

Цветан Василев е дал рамо на журналистическо разследване за нагласени печалби в популярни хазартни игри. Целта му е да дискредитира "тайния бос" на Схемата в Меката на хазарта - САЩ. Разследването осветява комбинацията с нагласените печалби за "тайното финансиране" на Партията и Мрежата...

News image

Франчайз-лафкаджийка от Варна източва Мрежата на Делян Пеевски, докато той се гърби да връща милиони на руски босове

Делян Пеевски чинно реди "ресто" на руски босове, а Системата му с прословутите "лафки" е корпоративно инфектирана от варненска последователка на Остап Бендер. Ами ако лошият пример налази и други градове? Тогава? Докато той се разтоварва на руските босове за стотици милиони, във Варна ...

РЕКЛАМА
Банер
СНАЙПЕР

Б.Б. в ЦРУ за Македония, Орбан, F-16, сделки с оръжие и "Магнитски"?! Предупреждават премиера за "пуч на олигарсите"

News image

"Бойко Борисов ще има "неформална среща" с шефове в направление "Балкански страни" в ЦРУ по време на посещението си в Ню Йорк. Срещата ще е в базата на ЦРУ в сградата на ООН. Има вариант и да лети до Ленгли...", твърди източник от специалните служби. Новата сграда на ЦРУ в Ленгли ...

Летендирането "агент на прикритие" пази "агент под прикритие" няма да мине за Младен Маринов. Покриването не работи, ще

News image

Години наред се тиражираха слухове и дори "оперативни препратки" за връзката на Младен Маринов с Мето Илиенски. Сегашното покриване на темата не само не работи, но може да провали Схемата, заради която М.М. бе направен министър - мачкане на "неправилните олигарси". Веднага след номинира...

Младен Маринов ще казва "НЕ", даже ВИСаджия да изкара снимка с Мето. "Агент на прикритие". Инфото класифицирано

News image

Скандално е това да се е случвало, ако се е случвало, през лятото на 2003г. и да няма "неоперативни" следи - вече имаше добри телефони. Все едно е Хари Худини. Тихомир Стойчев не го ли махнаха от ЦС БОП-НС БОП, защо "бил карал колата на Фатик", без даже да му е шофьор, когато дори нямаше ...

ПОЛИТИКА

Кирил Добрев води БСП десанта във Варна. Нинова ще пропусне да подхване Борисов за корупция заради среща с посланици

News image

Червеният депутатски десант, воден от заместник-председателя на БСП Кирил Добрев, ще превземе Варна през втората половина на седмицата. Корнелия Нинова почти сигурно няма да дойде заради срещата с посланиците от ЕС на 27 септември. В същото време е ясно, че Кирил Добрев няма да про...

Президентът пробива схемата за нов главсек на МВР. Б.Б. натиска за Ивайло Спиридонов, протеже на Маджо да поеме ГД БОП

News image

Близкият до Делян Пеевски съветник на президента Румен Радев по сигурност и отбрана Илиан Алипиев, е настоял президентът да не подписва указ за нов главен секретар, ако премиерът му предложи Ивайло Спиридонов, директор на ГД БОП, Христо Терзийски, директор на ГДНП, и Георги Арабаджиев, заместн...

Качват Б. Б. на Пързалката - свалят го, докато е в САЩ. Шеф Шиши нареди акцията, но протестът е срещу "Боко Тиквата"

News image

Бойко Борисов привиква Делян Пеевски в Банкя преди да отлети за САЩ, твърдят източници от ДАНС от квотата "Борисов". Очевидно Б.Б. иска напрежението в Карнобат да бъде овладяно. (През гаража като Цветан Василев ли ще влезе?!) Как? Първо го провокират в навечерието на празника и след "прев...

АКЦИЯ

Снайперист постави рекорд с изстрел на 1.5км. Борисов да го взема, че ще го плашат не със Сретен Йоцич, а с "Хаджията"

News image

В състезание за военни снайперисти от НАТО, с участието на 19 нации, военнослужещият от 31-ви механизиран батальон ефрейтор втори клас Крум Хаджипетков прави точен изстрел на километър и половина с пушка, подпряна на раницата му и с една ръка по мишена 50 см на 1 м. Постижението му е обяв...

Рубин покани Доган в посолството заради СРС-та. Там ще се говори за Ердоган, ЦРУ , Пентагона, F-16V, за Patriot, сблъсък

News image

Ходът на американците посланик Ерик Рубин да отиде на крака при Ахмед Доган на пръв поглед е преди всичко демонстрация в началото на новия политически сезон с делова съставляваща - лобиране за F-16V, тактическа активност. Всъщност ходът е стратегически - САЩ са доловили разочарованието на...

КИЛЪРИ

Кръговете "Берлин" и "Банкя" в службите мачкат олигарси. Маджо пробива Миню Стайков с агент "Славян"

News image

Кадри на кръговете "Берлин" и "Банкя" в ГД БОП и ДАНС внедрили агенти в "нелегалния бизнес" на олигарсите Ветко Арабаджиев и Миню Стайков. Неформален координатор на акция "Спонсори" срещу Ветко и Миню Стайков е зам.-директорът на ДАНС Недялко Недялков, сочен като враг на Цв. Василев и п...

Б.Б. удари схема на Миню Стайков със сина на ДС-генерал от обкръжението на Т.Ж. ЦРУ-София даде командата

News image

Бойко Борисов отлетя за Израел със специални мерки за "летателна сигурност" с чартър, различни отметки на радара и прочие пинизи, след като обсъди с Георги Първанов "отношенията с Македония" - Ветко и Миню Стайков имат "добри търговски отношения" по канал за цигари и алкохол през Македония з...

РЕКЛАМА
Банер