СНАЙПЕР

Сарая изригна след "чупката в кръста" на Борисов. Тъй рече Падишахът: "Управлението на ГЕРБ е пълен провал"

alt

"Управлението на ГЕРБ е пълен провал", тъй рече Падишахът. Безцеремонно - хем с блажни капии в кабинета, хем шамарът е за Борисов. Доган всъщност му казва - "Може да управляваш с мен, договаряйки се зад кулисите, но не и да се отмяташ за договорки пред тях"!

Сарая изригна с "Ресто" на Падишаха след чупката в кръста на Б.Б. за преференциите. След сбирката на първенците на ДПС при Ахмед Доган в "Боянските сараи" ДПС избухна с анализ-послания на почетния председател, който е насочен изцяло към Бойко Борисов, които може да си позволи да "врътка" Цветан Цветанов, но не и Доктора и Движението.

"Управлението на ГЕРБ е пълен провал. ГЕРБ генерира напрежение, несигурност и нестабилност. Има страстване на една партия с държавата. Страната е в политическа криза. Има опасност управляващите да нарушат Конституцията и Изборния кодекс по време на изборите. Необходими са отговорни и решителни действия".

alt

Тези изводи поднесе пред медиите председателят на ДПС Мустафа Карадайъ след заседание на Централния съвет на движението, цитиран от "Епицентър".

„Само с активното участие на всички граждани и на цялото общество можем да гарантираме мирното бъдеще и просперитета на България“, посочи той.

„Ние направихме много отговорен и сериозен анализ на ситуацията в страната. По време на заседанието на Централния съвет всички колеги се обединиха около тезата, че обективният критерий за резултатите от сегашното управление е високата миграция“, заяви той.

"Нашата оценка е, че 10 години България не се управлява, а върви по инерция. Не казваме, че няма добре реализирани политики, но дори и най-добре реализираните неща не са били целенасочена политика“, заяви председателят на ДПС.

„На ГЕРБ и на цялото общество даваме знак за отговорност и загриженост за състоянието на страната и за нейното бъдеще. Относно "закана" за предсрочни парламентарни избори, ние от ДПС не си служим с такива инструменти – не очаквайте от нас закани“, коментира Карадайъ и посочи: "Предсрочните парламентарни избори са отговорност. Управлението също е отговорност – то изисква и визия, не само пребиваване на власт".

НЕ СМЕ ПРАВИЛИ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ОТПАДАНЕ НА ПРЕФЕРЕНЦИИТЕ, А ЗА ПО-СПРАВЕДЛИВ ПРАГ

„Не сме правили предложение за отпадане на преференциите, независимо, че имаме аргументи и в тази посока. Предложението ни беше да има по-справедлив праг за преференциите", заяви Карадайъ във връзка със скандала за Изборния кодекс, който предизвика парламентарна криза в страната.

"Като се говори за преференции, обикновено аргументът е да има мажоритарност на изборите. Сега има възможност и за мажоритарни кандидати – тези, които не искат да бъдат партийно обвързани, могат да се кандидатират като независими кандидати. Тези хора могат да бъдат избрани само ако получат гласове, колкото е избирателната квота. Тогава стои алтернативният въпрос – каква е логиката тези, които влизат в партийни листи, да имат по-различен праг, за да влизат и да бъдат избирани“, коментира той.

ИМА ЕДНА ПАРТИЯ, КОЯТО СУТРИН ИМА ЕДНО ПОВЕДЕНИЕ, НА ОБЯД - ДРУГО, ВЕЧЕРТА - ТРЕТО

"Ние не сме партия на еднодневните решения. Някои партии имат етикета, откакто са се появили, че сутрин имат едно поведение, на обяд – второ, вечерта – трето. Ние не сме от този род партии, независимо какъв е партийният ефект, ние си следваме партийните решения. Ние сме последователна партия и си носим отговорностите. И в Народното събрание не сме имали проблем да отлъчваме хора, които са се шмугнали в партийната листа на база партийните решения и в един момент са решили да не ги спазват“, посочи Карадайъ.

НЕ СМЕ ВОДИЛИ ДЕБАТ ЗА РАЗТРОГВАНЕ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ

"Не сме водили дебат за "разтурване" Народното събрание и за правителствена криза", подчерта Карадайъ по повод срещата с председателя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в стаята на ДПС преди приемането на поправките в Изборния кодекс.

"Говорихме за ЦИК и за машинното гласуване", уточни той в отговор на въпрос за разминаването с обяснението на Цветан Цветанов, дадено в първата му тв изява след скандалното приемане на Изборния кодекс и визираната от него опасност от разтрогване на Народното събрание в този ден.  "Аз се съгласих с ДПС за преференцията в името на стабилността на управлението", заяви Цветанов на 16 февруари по Нова тв. И обясни: Имахме много тежък ден. Говорих с колегите - и им казах - избираме дали да има предсрочни избори и политически хаос или постигаме политически консенсус, за да продължи работата на Народното събрание, и разбира се, стабилността, която трябва да гарантираме с успехите, които има правителството".

Председателят на ДПС посочи, че се вижда с председателите на другите парламентарни групи, както и с премиера, когато се наложи.

„Водим разговори по различни теми. Но Дебат за разтрогване на Народното събрание не сме водили. Защото това би трябвало да бъде в полето какво предстои след това, какво се прави за държавата, кои са приоритетите ѝ и в каква посока ще развиваме страната, за да не бягат нашите роднини от нея. Това е дебатът за "разтурване" на НС, а не говоренето на някакви националисти и други политически елементи“, обясни Карадайъ.

НАСТОЯВАХМЕ ЗА МАШИННО ГЛАСУВАНЕ, НЕ ЗА ПРЕФЕРЕНЦИИТЕ

Той посочи, че на срещата с председателя на ПГ на ГЕРБ е бил обсъден Изборният кодекс. „Настоявахме да има пълно машинно гласуване още на евроизборите. И директно предложихме вариант държавата да си купи техниката, която я има на пазара. Държавната фирма, която може да прави софтуера, да го направи и да проведем машинно гласуването още на следващите избори. И така да елиминираме значението кой как ще формира изборните комисии.

ГЕРБ Е ВОДЕН ОТ НАМЕРЕНИЕ ДА НАРУШАВА КОНСТИТУЦИЯТА

Но явно те, водени от своите намерения да нарушават Конституцията по време на гласуването на Изборния кодекс, искат да нарушават и Изборния кодекс по време на изборите“, изстреля поредната атака към управляващите Карадайъ.

Той посочи, че правителствената криза е перманентна. „Нашата алтернатива е много ясна – ясна програма за ускорено развитие на страната. Ние не споделяме аритметичните политики“, обясни Карадайъ.

НАПУСКАНЕТО НА ПАРЛАМЕНТА Е ЛЕГАЛЕН ИНСТРУМЕНТ ЗА ПРАВЕНЕ НА ПОЛИТИКА

Карадайъ коментира и темата за напускането на депутатите от БСП и предложенията за отпадане на заплатите. „Спомням си, че през 2014 г. ГЕРБ не правиха такива предложения. Според ДПС това е един легален политически инструмент за правене на политика – и напускането на парламента, и участието в комисии, и участие в дебати, и предложение на законопроекти, среща с избиратели, отстояване на политики и позиции.

ЛИПСВА ДЕБАТЪТ ЗА ПРИОРИТЕТИТЕ НА СТРАНАТА

Но важният дебат, който в момента не се провежда, е дебатът за приоритетите на страната“, заяви той.

Кардайъ прочете остра декларация от името на партията, в която е посочено, че основната отговорност за кризата в държавата носи ГЕРБ.

Промените в Изборния кодекс бяха сериозен политически тест и за пореден път ГЕРБ се провали на този тест, посочи лидерът на ДПС по повод спазването на правата и свободите на гражданите.

„Днес приехме декларация. Централният съвет на ДПС потвърждава своята категорична позиция, че популистко-националистическото управление на страната е пълен провал. ГЕРБ генерира напрежение, несигурност и нестабилност. Два месеца преди евроизборите се намираме в политическа криза и основната отговорност носи ГЕРБ. Основни причини са липсата на реформи и неспособност за носене на отговорност. Сериозното погазване на правата на българските граждани крие погазване и на европейските ценности. Случилото се с ЦИК беше поредният тест и ГЕРБ се провали“, посочи Карадайъ и заяви, че правата и свободите трябва да се извоюват.

„30 години след демократичните промени се налага да продължаваме да убеждаваме, че езиковото многообразие е духовно богатство. Ние, членовете на Централния съвет на ДПС, заявяваме, че ще продължаваме да отстояваме демократичните ценности – това е пътят за противопоставяне на национализма и на всяка политика, която застрашава мира. Призоваваме всички демократични партии и обществото да се противопоставим на всяка форма на популизъм и национализъм“, обясни той.

Двойният стандарт в морала е характерен за някои други, но не и за ДПС, отбеляза Карадайъ.

Той подчерта, че когато става дума за граждански и човешки права, ДПС не прави компромиси. Напротив, призоваваме всички партии и цялото общество да защитаваме гражданските и човешките права. Тези, които се самонаричат демократи, трябва поне да спазват Конституцията и всичко, което произтича от нея. А не да нарушават Конституцията, без дори да имат публични аргументи. Защото в дебата в Народното събрание не чух нито един аргумент за нарушаване на гражданските права, но видяхме гласуването“, коментира той.

Двойният стандарт в морала е характерен за някои други, но не и за ДПС“, подчерта председателят на ДПС.

Карадайъ заяви, че приоритетите в правенето на политика за ДПС са чисти храни, чиста вода, чист въздух, чиста зелена енергия и високи технологии. „Нашата програма и мотото за евроизборите ще бъде в тази връзка.

Карадайъ обясни, че председател на предизборния щаб на ДПС за изборите ще бъде председателят на партията.

 

 
СНАЙПЕР
News image

Красен Кралев втори в листата на ГЕРБ-СДС във Варна. Бойко Борисов реди схема за политически и корпоративен вот?!

Красен Кралев отново ще бъде кандидат-депутат в листата на ГЕРБ-СДС за Трети МИР-Варна, втори е в листата, заяви източник, близък до ръководството на партията.    Това означава, че Бойко Борисов реди схема за силен политически, но и за корпоративен вот.   Николай Костадинов, ...

News image

Лидери на ГЕРБ договориха корпоративен вот. Две бизнес групи дават рамо на ГЕРБ, Ангел Дерменджиев на ДПС, зеро за ПП-ДБ

Лидерите на ГЕРБ-Варна си разпределха ролите и задачите за привличане на корпоративен вот от бизнес групите.   Николай Костадинов, председател на ГЕРБ-Варна, е направил срещи с лидер в големия бизнес, който е фронтмен и гуру на "Алтернатива на гражданите".   Иван Портних, обл...

News image

"Всичко е хванато" в Трети МИР-Варна. ГЕРБ-СДС може да победи ПП-ДБ с две към едно, мачка в големите градове и областите

"Всичко е хванато!" в Трети МИР-Варна, заяви изборджия на ГЕРБ, контрирайки активист на ПП, който смята, че ПП-ДБ ще спечели в морската столица, а в областта ще има паритетен вот с ГЕРБ-СДС.   "Няма как ПП-ДБ да спечели във Варна, ГЕРБ има три районни кметства, а в "Одесос", където Д...

News image

Четвъртият мандат. Борисов надмина Путин, смени министъра на външните работи на партийно събрание, е, не е ли премиер?!

Бойко Борисов смени министъра на външните работи, е, не е ли премиер?! Защо го смени? Щото не бил достатъчно "русофоб" за стратегията за сигурност в Черно море, сякаш "Бойко" не искаше платноходки, а не кораби на НАТО.   Имал политически нюх и интуиция "Бойко", как да няма, след като...

News image

Пеевски и Борисов отнемат изборджии и спонсори от ПП-ДБ. Акцията цели да свали депутатските мандати на ПП-ДБ

Делян Пеевски, Бойко Борисов и техни партньори в бизнеса отнемат изборджии и спонсори от ПП-ДБ във Варна, заявиха източници от политическите среди.   Акцията цели да свали депутатските мандати на коалицията в Трети МИР-Варна от четири на три, а ГЕРБ-СДС и ДПС да си разпределят вота. ...

News image

Играта на Рубин Коцев&Благомир Коцев с БСП и войната за преференции взривяват ПП-ДБ. Кметът назначава кадри на БСП

Играта на Рубин Коцев&Благомир Коцев с БСП може да взриви вота на ПП-ДБ в Трети МИР-Варна, заявиха източници от политическите среди.   Рубин Коцев е "партия" с Борислав Гуцанов по руска и украинска бизнес линия и явно кметът Благомир Коцев няма как да откаже назначения за кадри на БС...

News image

Акцията на Тодор Балабанов за свалянето на Христо Димитров не успя. Бойко Борисов договори 10 000 корпоративен вот

Акцията на бившия председател на Общинския съвет Тодор Балабанов, организационен секретар на ГЕРБ-Варна, за свалянето на председателя Христо Димитров като Ресто от ПП-ДБ за гласуването на групата общински съветници на ГЕРБ за бюджета не успя, заявиха източници от политическите среди.   ...

News image

Кметът назначи кадри на бизнеса за корпоративен вот. Ангел Дерменджиев с рамо за ПП-ДБ заради партия със Стела Николова

Стратегията на Рубин Коцев, "Бирата", Лисугерът и Илия Коев&Юрджан Ахмед от кметския вот може да е печеливша за ПП-ДБ и за парламентарните избори във Варна, само ако лидерите в големия бизнес мобилизират корпоративния вот на макс, което според изборджии няма да се случи, тъй като Схемата се ...

News image

Илия Лазаров напира за евродепутат, лобира да няма втора кандидатура на СДС. Бойко Борисов не влиза в тази поста?!

Главният серетар на СДС Илия Лазаров напира за евродепутат, зявиха източници от най-близкоо обкръжение на Бойко Борисов.   Лазаров даде заявка, че иска да стане министър на отбраната, но според източниците това е било пунта мара.   Според тях с атаката срещу министъра на отбр...

News image

Влиятелни фактори напират да свалят кмета Благомир Коцев. ГЕРБ подарява "Приморски" на Бейзат Яхя и ДПС?!

Влиятелни фактори напират да свалят кмета на Варна Благомир Коцев не само със сагата "Малта", но и с организирането на мощна медийна кампания, която ще стартира в началото на предизборната кампания за парламентарния вот, заявиха източници от политическите среди.   Това е бонус за ГЕР...

News image

Живко Коцев "партия" с Паскал, агент на ДС. Остава да свържат главния секретар с ПГУ на ДС

Главният секретар на МВР Живко Коцев се оказа "партия" с контрабандиста Николай Николов-Паскал, който е бил агент на ДС с псевдоним "Паскал".   Трансграничните канали на ПГУ на ДС са легендарни - оръжие, каптагон, цигари. Бивши служители на ДС продължиха да контролират контрабандните...

News image

Ресто за Асен Василев от бос, който го вкара "в кириза". Служби "скатаха" Паскал , за да не стане Третият?!

Асен Василев получи Ресто от бос, който го вкара "в кириза", заявиха източници от службите и ъндърграунда. DEA  е нши служби "скатаха" Паскал, за да не стане Третият?!   Според тях министърът на финансите в оставка е нанесъл финансова щета на боса за 120 млн. евро със стопиране на пр...

News image

Контрабандисти на цигари влязоха в наркотрафика и се топят в службите, Таки ги подрежда на караминьол. Кой е Третият?

Контрабандисти на цигари влязоха наркотрафика и се топят в службите като агенти на DEA и ДАНС, Таки ги подрежда на караминьол.    Акцията по контрабандния канал на Николай Николов-Паскал и задържането на директора на Агенция "Митници" Петя Банкова има политическа и бизнес съставляващ...

News image

Босове от СИК и Паскал изчислили кой ще дойде на власт след вота и "изпържили" опоненти. Маргините в Испания или САЩ?!

Босовете на контрабандата от СИК-"Маргините" и "координаторът" Паскал са изчислили кой ще дойде на власт след изборите и са "изпържили" техните опоненти.   Освен това, какви 7 млн. долари, босовете на СИК-"Маргините" могат да осигурат "отчисление" за разкешен вот от 30-40 млн. само с...

News image

Митничари от "Наркотици" разбиват наркосхеми. Опорките в лаптопа за Паскал от Дебелия за "преподчиняване на контрабанда"

Тезата, че Петя Банкова била разбира канал за кокаин през Бургас за 7 млн. долари, а "цифрата" щяла да бъде за купуване на гласове, беше опровергана от източници от службите, които работят срещу наркотрафика.   "Несериозно е Банкова да твърди, че е разбила канал за кокаин. Митничарит...

News image

"Янките" пренареждат икономическите и политическите играчи с 30 млрд в бизнеса и Ресурс в партиен проект?!

Американците готвят проамериканска управленска коалиция на ПП-ДБ и нов партиен проект, докато Бойко Борисов и Делян Пеевски спорят с кого и как да съставят правителство.   Ако Борисов и Пеевски не се договорят с лидерите на ПП-ДБ, които вече заявиха, че няма да отстъпят от принципи с...

News image

BlackRock и Blackstone перразпределят Играта и схемата на властта с финансиране на нов проект?!

Два големи американски инвестиционни фонда - BlackRock, Inc. и Blackstone, Inc., могат да преразпределят политическите играчи и схемата на властта с финансиране на нов партиен проект с профила на ПП чрез посредничеството на Джаред Кушнер.   Това заявиха източници от политическите сре...

News image

Джаред Кушнер, зетят на Тръмп, инвестира 10 млрд с Blackstone, Inc. и милиони в проект?!

Бойко Борисов не иска правителство само с ДПС дори при 150 депутати. "И 150 депутати да имаме с ДПС, правителство след изборите само с тези две партии няма да има", заяви лидерът на ГЕРБ в кулоарите на парламента.   Делян Пеевски върна Ресто със 161 депутати. "Рано е да говорим за ре...

News image

"Газовата принцеса" Цветелина Бориславова-"Каката" "партия" с Джаред Кушнер. "Турски поток" дали не е "Каката&Дидо"?

"Газовата принцеса" Цветелина Бориславова-"Каката", както нежно я наричат "лейтенанти" в бизнеса на Делян Пеевски, които работят с нея по газови проекти, е "партия" с Джаред Кушнер, зетят на Тръмп.   Цветелина Бориславова и Делян Пеевски инвестираха в позиции при изграждането на мега...

News image

"Мушенгии" на ПП с машините провокират анти-ПП-ДБ вълна? Атаката срещу Асен Василев е знакова след фейка на Кирил Петков

"Мушенгии" на ПП с машините за вота може да провокират анти-ПП-ДБ вълна в предизборната кампания.   ПП игра хода с "ала-бала" с президента Румен Радев на парламентарните избори на 14 ноември 2021 г. и с "мушенгии" с машините опроверга прогнозите на социологическите агенции за победа ...

News image

Битка на Александър Сорос и Джаред Кушнер провокира политическа и корпоративна Жега в задкулисието. ЦРУ решава битката?!

Американците, посолството и ЦРУ, ще натиснат на макс ГЕРБ и ПП-ДБ за съставяне на правителство с подкрепата на ДПС, защото "тръмпистка вълна" може да пренареди играчите, когато Тръмп стане президент.   Тезата на Кирил Петков, че "ако трябва, ще отидем на 10 избори, но няма да отстъпи...

News image

Интрига. Лена Бориславова срещу новата звезда на ГЕРБ Рая Назарян във Варна и 25-и МИР-София?!

Бойко Борисов лансира Рая Назарян, за която вече е досадно и неточно да се пише, че е близка до Томислав Дончев, защото вече не е, не че е "Мата Хари" на "Бойко", като медийната звезда на ГЕРБ, за което писахме преди месец, а сега стана общо място в сайтовете.   Каква е играта? "Галя...

News image

Медийната звезда на ГЕРБ Рая Назарян водач на листата във Варна?! Двойна игра "зад кадър" - хем с Тръмп, хем със "Сорос"

Бойко Борисов лансира Рая Назарян, заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС, като новата медийна звезда на партията, която дефилира в медиите като модна икона.   Това обаче е видимата част от играта - привличането на непартиен електорат с "новото и най-красивото лице" на ГЕРБ.  ...

News image

Бриджьорът Борисов подреди ПП-ДБ на покер. "Клякането" на "янките" шменти капели. ПП-ДБ напираше за кабинет с "мафиоти"

Бойко Борисов е много добър бриджьор и познавач на бриджа като Даниел Лорер го знае, но се оказа, че това не е известно на активисти и изборджии на ПП, които го обявиха за "белотаджия".   Борисов е играл бридж с един от най-добрите - Васил Божков, с когото се запознава покрай бриджа ...

News image

"Янки протежета" в Кокошарника, кабинетът "висял на Галя от посолството", а? Лисугерът ги схруска

Катастрофата на "американските протежета" от ПП-ДБ беше начертана на Завоя - цяла седмица го пишехме, спорихме с активисти на ПП. И кво - катастрофа без Завой.   Иначе активистите на ПП бяха много сигурни, че Бойко Борисов ще "клекне" на американците, защото щели били да го обзаведат...

РЕКЛАМА
Банер
ПОЛИТИКА

Бойко Борисов преподрежда партийния, корпоративен, разкешен и партньорски вот. Службите мачкат изборджии на ПП-ДБ?!

News image

Бойко Борисов цака жокери, за да преподреди партийния, корпоративния, партньорския и разкешения вот за парламентарните избори, за да покаже, че ГЕРБ е първа политическа сила и да си върне влиянието във Варна, заявиха източници от политическите среди.   Първо, Борисов се е договорил з...

Стратегията на Рубин Коцев, Лисугерът, "Бирата" и Юрджан Ахмед&Илия Коев печеливша за ПП-ДБ на парламентарния вот?!

News image

Стратегията на Рубин Коцев, "Бирата", Лисугерът и Илия Коев&Юрджан Ахмед, която спечели кметския вот, може да бъде печеливша за ПП-ДБ на парламентарния избори във Варна, заявиха източници от политическите среди.   Тази стратегия не се основаваше само на формулата "Всички срещу Иван П...

Кметът си подреди новата Игра и започна отново да уволнява и назначава - "правилните хора" според активист на ПП

News image

Кметът на Варна Благомир Коцев си подреди новата Игра след падането от власт на Асен Василев със схемата в "Комисия по контролиране, координиране и управляване на проектите в Община Варна" и отново започна да уволнява и назначава, заявиха източници от политическите среди. Както казва активис...

АКЦИЯ

Ваня Григорова може да преиграе със "Столична община е твърде малък терен за политика" и да не стане "Борисов в пола"

News image

Ваня Григорова влезе в ролята на харизматичен политик, но може да преиграе и заради високомерие да загуби подкрепа и да се разочарова от резултата на "Солидарна България" на парламентарните избори.    "Политиката не е еднопластова, тя работи на много нива. Столична община е твърде ма...

Путин ще направи войната тотална след милиардите от САЩ. Кирил Буданов прогнозира мощна офанзива на ВС на РФ

News image

Путин ще направи войната тотална след милиардите от САЩ за ВСУ. След инаугурацията вероятно ще обяви нова мобилизация, тъй като само с контрактники няма как да постигне целта на СВО - да приключи проекта "Украйна".   Кирил Буданов, шеф на военното разузнаване на Украйна, прогнозира м...

КИЛЪРИ

Реформаторът Зоран Джинджич беше застрелян на 12 март 2003 г. ББ може и да иска четвърти мандат, но не и да е реформатор

News image

Премиерът-реформатор на Сърбия Зоран Джинджич беше застрелян на 12 март 2003 г. от снайпериста Звездан Йованович от "Единицата".   Зоран Джинджич свали Слободан Милошевич на 4 октомври 2000 г., но не с протестите "Готов jе" , а с подкрепата на командосите от "Единицата".   Ко...

Нали ББ и КП имали интерес от разстрела на Алексей Петров, сега "нареждат" Божков. Дали не е за кралицата на винетките?

News image

Започнала е акция в имоти на Васил Божков, съобщи БНТ. Според информация на медията разследващите търсят доказателства, свързани с разстрела на Алексей Петров.   Официалната информация от МВР бе съобщена часове по-късно. "Във връзка с множество запитвания пресцентърът на МВР информир...

МАФИЯ

"Копринки" и "пепейци" си мерят контрабандни канали и "планини от кеш". Пеевски лежерно вечеря в "Perfetto" ("Чепишев")

News image

"Копринки" и "пепейци" си мерят контрабандни канали и "планини от кеш".    Шефовете на "пепейците" изместиха "копринките" от контрабандния канал на Паскал, който всъщност е на СИК-"Маргините".   След като "пепейците" паднаха от власт, получиха Ресто - осветиха ги, че са осигу...

Акцията на ДАНС ордьовър, основното ястие фламбе за Кирил&"Татко Петко". Маджо, Таки и Радо Слънцето ще ги "изпържат"

News image

Акцията на ДАНС е ордьовър за лидерите на ПП-ДБ в навечерието на предизборната кампания, основното ястие ще се сервира фламбе в пика на на кампанията на Кирил&"Татко Петко", Маджо, Таки и Радо Слънцето ще ги "изпържат", заявиха източници от службите.   Кирил&"Татко Петко"&бос, свърза...

РЕКЛАМА
Банер