СНАЙПЕР

ГЕРБ ще победи коалиция ПП-ДБ. Борисов&Пеевски спира тока за Тангото "Прокопиев" на Христо Иванов и Кирил Петков

alt
Социологическите проучвания са едно - реалността друго. И почти винаги работят за ГЕРБ и Бойко Борисов, снижавайки резултатите. 
 
След цяло лято протести, пачки, кюлчета и Мата Хари срещу Бойко Борисов ГЕРБ спечели изборите. Атаките продължиха за втория и третия вот - ГЕРБ стана силна опозиция.
 
Социологическите агенции дават впечатляващи резултати за ПП и ДБ. Ако се явят отделно с тези проценти след това могат да направят коалиция с БСП. Обаче не.
 
Христо Иванов предлага общи листи с ПП. Защо? Сценарият - така според него ще са първа политическа сила и ще вземат първия мандат за съставяне на правителство. 
 
"Ние смятаме, че има смисъл за общо явяване на избори между "Демократична България" и "Продължаваме промяната". И от наша страна вратата е отворена за подобен разговор. Той още не е воден, не сме тръгнали към избори. И все пак за танго трябват двама, нали така", заяви Христо Иванов.
 
Тангото "Прокопиев" уж е наредено - Христо Иванов и Кирил Петков под акомпанимента на групата "Сорос" в американското посолство. Обаче. 
 
Първо, босът Прокопиев ще пресмята със "своите соцагенции" дали да играе по схемата "Танго", при това с проучвания за вътрешна употреба, а не с "наредени". 
 
Второ, американците ще дублират изчисленията на боса Прокопиев, имат си свои агенции. Някои казват, че са същите, но дават различни резултати, според поръчката и клиента.
 
Трето, Цецка Бачкова вече предупреди, че общи листи между ПП и ДБ "може да отключат братоубийствена война".
 
Четвърто, Прокопиев и "Сорос" вместо две листи, ще редят една. Това ще акумулира ли повече вот за Тангото, спестявайки от Масрафа?!
 
Пето, ПП и ДБ са надценени манипулативно и пожелателно от "соцагенциите на Прокопиев". Нито ПП ще получи 21-22%, нито ДБ 8-9%, нито заедно 30%.
 
Шесто, разликата между ГЕРБ и ПП от 1.5% или 0.7% е смехотворна. ПП дори не е сигурно дали ще е втора политическа сила - "Възраждане" има "скрит вот". "Сорос" може да вкара Пачка, но не може да промени вота, повлиян от войната в Украйна. Руснаците са кофти враг и ако разкешат на мрежите от "нелегали" след експулсирането, може да има изненади.  
 
(Освен това, всички ще вкарат голяма Пачка - БСП-"Нинова" (оръжието) и ГЕРБ също са подготвили милиони.) 
 
Бойко Борисов и Делян Пеевски отново са "партия" - "Делян" няма да работи за кампанията на ДПС, там вотът е сигурен, ще налива корпоративен вот за ИТН и ще осигури логистика за изборджийските мрежи на ГЕРБ в смесените райони. ГЕРБ даде знак в Поляците - 120 гласа срещу 140 за ДПС в турско село. 
 
ГЕРБ-СДС с корпоративен бонус от "Дидо" ще победи коалиция на ПП&ДБ и ще е първа политическа сила. Тандемът Борисов&Пеевски ще спре тока за тангото "Прокопиев" на Христо Иванов и Кирил Петков. И ще формира евроатлантическо мнозинство и ще състави кабинет - ГЕРБ-СДС и партията на Слави Трифонов с подкрепата на ДПС с проОрбан икономическа политика.
 
Американците вече дават знак, че искат следващото управление да е на ГЕРБ-СДС с партньори на принципите на евроатлантизма. 
 
В ГЕРБ-СДС и в корпоративния кръг на Делян Пеевски има както проСорос, така и проОрбан фактори. И едните, и другите, ще работят на макс срещу Тангото "Прокопиев", едните, защото ще получат като победители повече от "Сорос" за сметка на групата "Сорос"-"Прокопиев", другите, защото са за проОрбан икономическа политика и бизнес с Русия след войната в Украйна.
 
След мощната акция срещу посолството на Русия американците ще успокоят топката - класика е за "янките" да привличат "врагове"-русофили в евроатлантическата схема. Американците са в час, че русофилите-орбанисти ще чакат Тръмп, но са сигурни, че ще ги "държат в орбита" - президентите се сменят, ЦРУ остава. 
 
Кой е по-ценен за ЦРУ - Прокопиев като "прононсиран Сорос клиент и влияещ фактор" или Борисов, който се прегръща с Тръмп, врагът на Сорос, с Орбан, но и с агентите за влияние на Джордж Сорос в България. Или Пеевски, който след "Магнитски" стана пръв атлантик зад кулисите, правейки бизнес с руснаците?
 
Кого ще избере ЦРУ за Танго зависи от това кой реално движи паричните потоци и управлява кадрите-агенти - Борисов и Пеевски имат повече шансове за Танго с американците от "танцьорите на Прокопиев".
 
Пеевски и Борисов показаха, че след като не получиха 4 милиарда от бюджета за пътностроителните фирми, свалиха правителството - с подкрепата на проруската партия "Възраждане". Американците играят винаги с по-силния, който разполага с повече ресурс за влияние и повече агентура - Пеевски и Борисов са много напред с материала в сравнение с Прокопиев по тази писта.
 
Зад интригата в Отбора на "янките" се таят руските фактори, "нелегалите" вече са поели чрез свои проксита политически фактори и очевидно залагат на Борисов, който дава знаци за "антипутинска политика", но и за проОрбан линия.
 
Руснаците залагат и на Пеевски, който зае мястото на Божков като "препиращ руските парични потоци" за агентурните мрежи на "нелегалите" през Трафиците в казината, държейки супер поста по тази схема - връзката между американците и руснаците чрез турските канали. Пеевски стана супер играч по тези комбинации, някои от ДАНС казват, че е заменил Борисов в Джаза с руснаците и американците. 
 
Така "младото лъвче" Пеевски и "старият лъв" Борисов ще спрат тока за Тангото на проамериканските Сорос проксита Кирил Петков и Христо Иванов, балансирайки на ръба в играта с "янките" и "рашките".
 
bgsniper.com   
 
СНАЙПЕР
News image

Ивайла Бакалова: "Борисов е казал, че ще ни приключи". Когато някой като ББ е "приключвал" някого, не го е обявявал

"Заплахи съм получавала и по "Барселонагейт". Няколко пъти хора от близкия кръг на господин Борисов идваха да ме предупреждават, че това, което правя е смело, но аз имам семейство, вече две деца. Господин Борисов е казал, че ще ни приключи рано или късно", заяви Ивайла Бакалова в предаването...

News image

Имунитетът на ББ няма да бъде свален, кабинетът ще мине и ще изнесе снаряди за ВСУ. Войната ще ескалира за службите

"Няма да си дам имунитета! Защо вчера ми го поискаха? За да няма правителство", заяви в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.   ПП-ДБ е на плюс от искането на имунитета на Борисов. ГЕРБ беше в силна позиция след "онзи запис", сега ПП-ДБ получи лост за влияние.   ...

News image

Борисов "жертва"? Гешев и Божков не могат да го съборят, спецовете по взривове в асансьори, руснаците и "янките" могат

Бойко Борисов отново влиза в ролята на "жертва" като през 2013г., много е добър в това. Може да няма харизмата от 2001г., 2005г. и 2009г., но е добър в играта.   Обявяват Борисов за "мафиот", дори за "дон" на мафиотски клан. Може да цитират отново посланик Джон Байърли от онази грама...

News image

Гешев цака жокер срещу Борисов при вота за кабинета? Дори да победи Борисов, не може да спечели срещу "янките" и "Сарая"

Главният прокурор Иван Гешев показа предупредителното писмо от "Мечо Пух" с осветяващото "А пък някой ден може и ти да почерпиш с пура и уиски...".   Това не е истинската атака на Иван Гешев срещу Бойко Борисов. Според източници от службите главният прокурор ще извади жокер срещу Бой...

News image

Защо Борисов да пита къде е семейството на Гешев, след като знае - в Израел. Кой стои зад комбинацията с Израел?

След сензационния брифинг на главния прокурор Иван Гешев в понеделник, когато той скочи остро срещу "лицето Бойко Методиев Борисов", се завъртя поредната интрига - Борисов бил питал приятел на Гешев къде е семейството на главния прокурор.   Защо Бойко Борисов да пита къде е семейство...

News image

Пеевски ли спря Гешев в петък? "Янките" не се отвориха на сделка - "Магнитски" на Пеевски срещу "Магнитски" за Борисов

"Може ли Пеевски да спре Гешев?", въпрос към депутат в петък около 11 часа. Отговор - "Пеевски е бита карта".    След като два часа по-късно номинираната за премиер Мария Габриел обяви - "Имам подкрепата на ДПС", депутатът промени мнението си.   Екшънът в петък следобед не се...

News image

Повелителят от Сарая пренареди Тестето. Който каквито записи да има, Пеевски има повече. ЦРУ явно не си предлага своите

Подкрепата на Ахмед Доган за Бойко Борисов промени разположението на силите.   ПП&ДБ отидоха на среща с Бойко Борисов и Мария Габриел.    И прокуратурата не бърза да иска депутатския имунитет на "лицето Бойко Методиев Борисов".    Повелителят от Сарая пренареди Тесте...

News image

Мария Габриел номинация на "Сорос", ще усвоява милиардите от ЕС. Бойко Борисов и Цветелина Бориславова подреждат властта

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов официално обяви в парламента номинацията на еврокомисаря Мария Габриел за министър-председател.    "Считам, че най-правилното място да споделим нашите идеи и намерения е парламентарната трибуна. В нашия мандат кандидат за премиер ще е еврокомисарят Мария...

News image

Цветелина Бориславова реди правителство с Даниел Лорер под "Сорос" егида, докато "Бойко" омайва репортерки в НС?!

Цветелина Бориславова може да нареди правителство с Даниел Лорер, Кирил Петков и Асен Василев, докато Бойко Борисов омайва репортерки в парламента, заявиха източници от корпоративните среди и службите.   Бориславова има бизнес проекти в газа и петрола - не само в терминала в Александ...

News image

"Еврейский колхоз" може да има в Бирибиджан, не в София. Лорер има бизнес игра, защо да се прави на Фуше в ПП

"Еврейский колхоз" може да има в Бирибиджан, не в София, но и там вече няма. Няма как Даниел Лорер да влезе в партиен "колхоз" с разпределени роли на шефове.   Лорер е смятан за "Сивия кардинал" в ПП, но явно дори не му е интересно да се прави на Фуше в партията.   Даниел Лор...

News image

Лорер, "Сивият кардинал" в ПП, не напира за лидер. Ако Петков&Василев се конфронтира, ще "вземе" ПП чрез финансирането

"Ние искаме Лорер да вземе тази партия и да направим коалиция, но той не ще. Един ден ще го направим", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във Варна при закриването на предизборната кампания на ГЕРБ/СДС.    Лорер за пореден път отрече слуховете за разцепление в ПП, първо във Варна на...

News image

Лорер няма да бъде премиер, Сорос лансира Даниел Митов, Лорер за вице. Борисов в отбора "Сорос" с атаката срещу Путин

Джордж Сорос ще спечели парламентарните избори, който и да е пръв - ГЕРБ/СДС или ПП&ДБ. Ако има нов парламентарен вот, ще спечели и него.    Това е ясно на лидерите на ГЕРБ и ПП. Бойко Борисов и Асен Василев, новата звезда в ПП, се фокусираха на финала на кампанията в "протежета" на ...

News image

Таки и Къро влязоха в играта. Божков вече не иска да воюва с "Борисов-Пеевски", знак, че тандемът отново е на власт

Христофорос Аманатидис-Таки и Красимир Каменов-Къро, които бяха тандем в бизнеса, влязоха в играта за властта в различни отбори.   Таки е сочен като "партия" с Делян Пеевски и Бойко Борисов, Къро беше обявен за близък до "Продължаваме промяната".    След публикацията на BIRD ...

News image

Държи ли връзката Лорер с фирма на "МОСАД" за фалшифициране на вот? Руски служби го работят, ГРУ-хакери пробили мрежата

Даниел Лорер, който ще бъде водач на кандидат-депутатската листа на ПП&ДБ, не успя да пробие в големия бизнес на Израел и да установи връзка с големите фамилии.   Лорер обаче имал канал към фирма, свързвана с "МОСАД", която разполага с ресурс да манипулира изборни резултати не само в...

News image

Корпоративният и десният вот ще решат битката във Варна. ГЕРБ-СДС има повече изборджийски ресурс от ПП&ДБ

Даниел Митов потвърди информацията, че коалицията "Продължаваме промяната" и "Демократична България" чертае планове да спечели изборите в големите общини.   Шансът на ПП и ДБ е най-голям в София, където "Продължаваме промяната" спечели в два от трите многомандатни избирателни райони ...

News image

Даниел Митов потвърди: Битката в София, Пловдив, Варна и Бургас ще е оспорвана. ГЕРБ-СДС вече е в предкампания във Варна

"Чувам ПП и ДБ да си говорят как не е нужно да има правителство, трябва да се ходи на избори 2 в 1. Те се целят в местните избори, защото мислят, че има шанс да вземат големите общини. Те си го говорят това от доста време, това е непубличен разговор", заяви Даниел Митов, заместник-председате...

News image

ГЕРБ може да загуби парламентарните избори в София, Пловдив и Бургас. Битката за десния вот във Варна ще е оспорвана

ГЕРБ може да загуби парламентарните избори в София, Пловдив и Бургас, и дори във Варна, ако не се пребори за десния вот в морската столица, от коалицията "Продължаваме промяната" и "Демократична България".   Коалицията ГЕРБ-СДС загуби парламентарните избори на 2 октомври м.г. в два о...

News image

Войната (не само) е математика II. Проф. Витанов: "Путин е имал реална представа, затова дишаше тежко на 24 февруари"

"Войната е математика. Математиката показва, че е невъзможно да се завладее страна с население от 40 милиона души.", заяви о.р. полк. Роман Свитан в интервю за основателя на интернет-изданието "ГОРДОН" Дмитрий Гордон,     Войната е математика. "Украинската армия намалява. И в края на...

News image

Защо Путин не успява да спечели войната и да "денацифицира" и "демилитаризира" Украйна? Войната (не само) е математика

"Уверен съм в победата на Украйна недвусмислено. И съм сигурен, възоснова на математиката, за която говорих. Войната е математика. Математиката показва, че е невъзможно да се завладее страна с население от 40 милиона души. Просто сега не е възможно по никакъв начин", заяви украинският военен...

News image

ВСУ превръщат Бахмут в капан. Генщабът на ВС на РФ изтегли "Вагнер" от Бахмут, провежда отвличаща операция в Угледар

Командването на ВСУ превръща Бахмут в капан за Обединената войскова групировка на ВС на РФ в Украйна.    Целта вероятно е изтощаване на руските подразделения, които да не могат да консолидират мощна настъпателна групировка за очакваната голяма руска офанзива.   Ако руската во...

News image

Съобщиха ли на Путин, че може да загуби войната в Украйна?! Което и в ЦРУ не предполагаха

Боян Чуков дал поредното си пропутинско интервю за "Епицентър.бг". И? Какво е основното послание - "Украйна е загубила, но не са го съобщили на Зеленски".   Ало, Путин щеше да победи в Украйна за три дни, призоваваше военните в "Незалежная" да направят преврат. И? Украйна отговори с ...

News image

Боян Чуков: Украйна загуби, но още не са й съобщили. Само Вашингтон и Москва могат да ни отдалечат от Апокалипсис

Приближава ли се войната в Украйна към фатална развръзка?   По тези въпроси разговаряме в политическия наблюдател Боян ЧУКОВ.   Ето акценти от първата част на интервюто с Боян Чуков:   - Конфликтът в Украйна започва все по-отчетливо да прилича на този в Сирия. Украйна...

News image

Полша не може да окупира Западна Украйна, САЩ я спират - Украйна е бонус за САЩ. Украинци обаче "окупираха" Краков

Пропутински геостратези и руски пропагандисти лансират тезата, че Полша ще окупира Западна Украйна и ще я присъедини.   В Западна Украйна не тече полонизация, но прокремълска медия посочва, че "Украинизацията върви с ускорени темпове в Полша", пише в репортаж "Московский комсомолец"....

News image

Украинцитете няма да свършат, Лвов няма да стане Лемберг. "Западенците" и поляците ги обединява омразата към руснаците

"След като свършат украинците, идва ред на поляците да поемат ролята на пушечно месо", написа политологът Боян Чуков във Фейсбук и развива тезата, че Галиция отвово ще стане полска територия.   Колкото се сбъдна прогнозата на ген. Яков Кедми, че руската военна групировка в Украйна ще...

News image

Боян Чуков: След като свършат украинците, идва ред на поляците да поемат ролята на пушечно месо

Полският президент Дуда преди 3-4 дни посети Лвов. Прегърна се "сърдечно" със своя украински колега. Няма как. Налага се от гледна точка на полските национални интереси. От доста време във варшавското метро по някои от вагоните е нарисувана новата карта на Полша. И Лвов е разположен на полск...

РЕКЛАМА
Банер
ПОЛИТИКА

Путин заложи на Ердоган като геостретегически играч в региона, но загуби Доган и може да му струва позициите в България

News image

Путин заложи на Ердоган като геостратегически фактор в региона, но загуби Доган. Това може да му струва позициите в България.   Доган подкрепи Путин през 2015г. за войната в Сирия. Тогава Ердоган зае позиция срещу Русия, ВВС на Турция дори свали руски изтребител.   Американци...

Президентът може да свали кабинета, ако ГЕРБ&ППДБ подцени ресурса му за протести като през зимата на 2013г.

News image

"Видяхме един човек доста изнервен, уплашен, ужасен за това, че губи власт", заяви Боряна Димитрова от социологическата агенция "Алфа Рисърч" пред bTV.   "Съставянето на редовно правителство е тежка загуба за президента Румен Радев и организираната руска пета колона около него", заяв...

ГЕРБ&ППДБ няма да остави кабинет на президента да прави местните избори, ще играе "партия" срещу Радев на вота

News image

"Toва правителство ще се опита да изкара до местните избори", заяви доц. Петър Чолаков от Института по философия и социология в БАН пред Euronews Bulgaria.   Едва ли. ГЕРБ&ППДБ няма да остави правителство на президента да прави местните избори и назначаването на Калин Стоянов за мини...

АКЦИЯ

И как точно Васил Божков-"Черепа" ще дойде в България след разстрела на Къро, по-скоро ще се премести от Дубай в Москва

News image

Васил Божков-"Черепа" щял бил да идва в България и да става "защитен свидетел" срещу Бойко Борисов, за да съдейства на главния прокурор Иван Гешев във войната му срещу "Бойко".   И как точно Васил Божков-"Черепа" ще дойде в България след разстрела на Красимир Каменов-Къро, по-скоро щ...

Разстрелът на Къро, "нишан" и към Божков? Сега ще подредят Таки, "партия" с Бойко Борисов, за поръчката

News image

Разстрелът на бившия бос от "ВИС-2" Красимир Каменов-Къро, сочен като враг на боса на висаджиите Христофорос Аманитидис-Таки, в ЮАР ще отекне в София, но вероятно много повече в Дубай.   Според източници от службите това е "нишан" и към Божков. Сега ще подредят Таки, "партия" с Бойк...

КИЛЪРИ

САЩ нищели версия за разстрела на Къро като информатор по "Магнитски", руска групировка го поръчала заради One coin?

News image

След спекулациите за наемници, свързвани с американски специални части, изпълнили поръчка на наркобарони, се появи версия, че Красимир Каменов-Къро може да е бил поръчан от руска групировка.   "Още преди 3 месеца беше ясно, че за Красимир Каменов - Къро има поръчка. Спрягаше се една ...

Разстрелът на Красимир Каменов-Къро "под индиго" с разстрела на Бай Миле и гардовете му в ресторант "Славия"

News image

"Маскирани екзекутори, преоблечени като ченгета на Интерпол нахлули в луксозната резиденция в Констанция, Кейптаун и пред очите на двете му деца открили огън по гангстера и гардовете му", пише "Свободно слово".   Разстрелът на Красимир Каменов-Къро е "под индиго" с разстрела на Милчо...

МАФИЯ

Маргина върна Ресто за Стоил Славов, Маджо за Бай Миле. Кой може да спре Таки да превземе "белия бизнес" на Къро?

News image

Маргина върна Ресто за Стоил Славов, шеф на "Интерпетролиум енд партнърс", който беше взривен с трима от охранителите му в асансьор в офис на СИК в кв. "Лозенец." на 19 януари 2004г, "под индиго" с взривяването на лидера на СИК във Варна Данчо Марков на 21 ноември 1996г.    Според ек...

Къро не беше бос на "лейтенанти", които да върнат Ресто. Божков може, ще се "впише" ли срещу руска групировка или Таки?

News image

"Къро е човек от миналото, той е бил с добри доходи. Бившата му съпруга и един от служителите му са направили хубав бизнес на границата, евентуално, ако те го виждат като пречка, може да са го поръчали. Предполагам, че Къро е оставил пари и завещание, за да се отговори, ако му се случи нещо....

РЕКЛАМА
Банер