СНАЙПЕР

Нинова избухна срещу ГЕРБ: Кой лъже? Уважаеми ГЕРБ, защо лъжете? За "Техноимпекс" и Корнелия Нинова?

alt

Корнелия Нинова скочи едновременно на ГЕРБ и ДПС - отнесоха го Цветан Цветанов, когото не била канила на "лидерска среща", както и Мустафа Карадайъ.

Лидерката на БСП обвини гербаджиите в лъжа. Засега не го отнасят "медиите на Пеевски и Борисов", но и техният ред ще дойде, твърдят осведомени "позитанци".

alt

"Докато съм била в Лисабон, доста интересно се е развила темата за "Техноимпекс". Вчера прочетох заглавия – "Пет дни до истината". Дайте да не чакаме петте дни и да си кажем истината днес. Какво твърдят ГЕРБ за приватизацията на "Техноимпекс" и Корнелия Нинова?

Цитирам: "Корнелия Нинова излъга, че сделката е проверявана няколко пъти. Във всички тези изказвания говорят за криминална приватизация, за далавери и не са подавани сигнали, не са извършвани проверки, не е извършвано досъдебно производство относно приватизационната сделка на "Техноимпекс". Това е тезата на ГЕРБ.

alt

Моля да обърнете внимание, представям ви документ №1. Годината е 1998-ма. органът е МВР, Дирекция "Национална полиция – Икономическа полиция". Документът е до мен, Корнелия Нинова, в качеството ми на изпълнителен директор на "Техноимпекс". В този документ пише: "Във връзка с прокурорска преписка №326/98 г., моля нареждането ви за предоставяне на заверени служебни копия", и са изредени документи на "Техноимпекс", баланси, одиторски доклади и т.н. Т.е. 98-ма има прокурорска преписка №326.

alt

Моля, погледнете документ №2. Годината вече е 99-а. органът е ВКП. В този документ пише: "Днес 12.03.1999 г., долуподписаният Пламен Цанков, прокурор при Върховна Касационна прокуратура  на Република България, приех в кабинет №48, ет. 4 на Съдебната палата в гр. София лицето Корнелия Петрова Нинова – изпълнителен директор на "Техноимпекс", която предаде следните документи във връзка с извършвана предварителна проверка за приватизацията на "Техноимпекс".

alt

Моля да погледнете вече документ №3. Градска прокуратура. Годината е 2001-ва. Постановление, изпратено до КТ "Подкрепа". Обръщам внимание на това. В него пише: "С постановление от 13.08.1999 г. Софийска апелативна прокуратура е отменила постановлението на СГП и е указала допълнителна проверка и извършване на финансова ревизия на дружеството "Техноимпекс".

alt

В изпълнение на тези указания е възложена допълнителна проверка и с постановление от 10 юли 2000 г. е разпоредено извършване на финансова ревизия на "Техноимпекс" от Софийска прокуратура." На следващия лист на този документ №3 е заключението на всичко това: "От предварително извършената проверка, допълнително извършената такава, втора, включително и от заключението на извършената финансова ревизия за 1998 г., се налага изводът, че при осъществяване на приватизационната  сделка на "Техноимпекс", Министерството на търговията и туризма е спазило необходимите процедури, изискуеми от закона, нормативната уредба, действаща в този период, поради което прокурорите считат, че липсва достатъчно данни, даващи основание за образуване на предварително производство и постановяват отказ да образуват предварително производство. И прекратяват преписката.

alt

Сега, да се върнем към ГЕРБ. Не са подавани сигнали. Лъжа №1. Подаден е сигнал от КТ "Подкрепа", подписан от К. Тренчев. Виждате го от документ №3, в който СГП уведомява подателя на сигнала, или жалбоподателя КТ "Подкрепа" за действията си.

alt

Не са извършвани проверки. Лъжа №2. Виждате от документ №3 на ВКП от 2001 г. и документ №3, че са извършвани две такива, плюс финансова ревизия. Заключението от всички тези проверки в годините ви го прочетох – не са намерени данни за извършени престъпления и са прекратени.

Да се прехвърлим в наши дни. ГЕРБ цитират писмо от главния прокурор Сотир Цацаров. Вие виждали ли сте и чели ли сте това писмо цялото? Никъде го няма. Чете се едно изречение от него, но не се показва документът. Много апокрифно някак си го крият ГЕРБ това писмо.

Е, аз се сдобих с него. И ви обръщам внимание на документ № 4 от главния прокурор Сотир Цацаров до ГЕРБ, където пише: С резолюция на АП – София от 10.07.2017 г., /преди 4 – 5 месеца/, съгласно т.14 от Указание за осъществяване на институционен и служебен контрол на Прокуратурата, съгласно Заповед № ЛС- 1986 /2014 на главния прокурор на РБ, постановлението на СГП е потвърдено и освен това е посочено и, че по преписката не са налице данни за извършени престъпления по Чл. 282 от НК и чл. 220 от НК.

За ваша информация, тези текстове от НК са – длъжностни престъпления за сключена неизгодна сделка и длъжностни престъпления при нарушение или неизпълнение на сключен договор, или сделка. Всичко, което ГЕРБ лъжат, че е станало. Преди 5 месеца, очевидно с тези документи и сегашният главен прокурор с това писмо, казва отново проверено 10.07.2017  и потвърдено, че по преписката не са налице данни за такива престъпления.

Дотук с фактите. Сега малко въпроси и изводи. Сега Нинова пита. Кой лъже? Уважаеми ГЕРБ, защо лъжете? За "Техноимпекс" и Корнелия Нинова? Кой сега ще излезе и ще каже открито пред вас и обществото и ще каже – ние излъгахме. И ще обясни, защо излъга. Излизам от частния случай, защото аз съм частен случай във всичко това. Тук стои нещо много по-голямо и политически, и държавно.  

Цялата идея за ревизията на прехода в последните няколко седмици, поне публично и поне засега, се свежда до "Техноимпекс" и Корнелия Нинова. чули ли сте някой от ГЕРБ да говори нещо друго по ревизията на прехода? Чули ли сте някой да говори по приватизацията на големите, на гигантите в българската икономика, на Химко, Кремиковци, БТК, Булгартабак, електроразпределителните дружества?

Кога някой от тези, които приватизираха тези активи, защото аз не съм продавал държавно и общинско имущество, кога някой от тези, които разпродаваха и разпарчетосваха, ще излязат с такива документи? Кога ще видим документите на Булгартабак, дали са проверени три пъти и няма престъпление?

Кога ще видим документите за прехвърлянето на Сибанк, за придобиването на Пампорово, за продажбата на Бойко Борисов на 33% на електроразпределителните дружества или за имотите от Столична община? Кога ще минат през това, което е минало "Техноимпекс"?

Кога ще застанат пред обществото така и ще кажат – това е истината? Но истината за идеята за прехода лъсна. Тези хора нямат никакво намерение да въздадат справедливост и възмездие. Защо го казвам? Освен, че досега говорят само за "Техноимпекс" и за мен, което също ще обясня, защо мисля, че го правят политически, на поканата ми на лидерска среща да седнем и да вземем политическо решение, политическо – всички, национално съгласие, че този преход ще бъде ревизиран, но целият – бонови книжки, концесии, обществени поръчки, силови групировки, всичко на масата, кой даде златото на България на концесия, кой даде Софийска вода на концесия?

Защо българският народ плаща такива цени за водата? Кой злоупотреби с боновите книжки? Всичко на масата. И когато предложих лидерите да се съберем и да се съгласим, че слагаме всичко на масата, изчезнаха яко дим. Получих писмо от Цветан Цветанов, когото не съм канила на такава среща, освен ако тайно след конгреса им да са го сменили Бойко Борисов и да е станал той  председател на партията.

Получих писмо от Цветан Цветанов, че бил зает и затова изпраща Данаил Кирилов. Данаил Кирилов ще пише законодателни текстове. Таова и ние можем да го направим. Данаил Кирилов не е лицето, което ще вземе политическото решение. Тази партия лидер няма ли? Къде е г-н Борисов, като лидер на партия, не като премиер.

Г-н Карадайъ е в чужбина и ми написа, че не може да дойде на тази среща. Патриотите мълчат. Къде изчезнахте яко дим бе хора? Когато се заговори за целия преход на масата? Кой сега го е страх от това? БСП ли? Чух някъде, че Корнелия Нинова я било страх от приватизацията. Няма никакъв проблем.

Ето - всичко до последния лист. Готова съм още веднъж на всичко. Само че това с приватизацията на "Техноимпекс" е третата стъпка от голямото в политиката. Първото беше да нахранят опозицията, като им дадем постове, за да мълчат – председател на парламент, министри… Не им се получи. Второто беше – да ги разбием отвътре, с голяма коалиция за ГЕРБ. На Конгреса видяха, че и това не им се получава. Третата стъпка е – дайте да злепоставим опозицията, за да им отнемем моралния облик да говорят за корупция днес. И това няма да им се получи. Нямам никакви зависимости.

И да ме гонят от парламента, и да ме плашат с дела, фактите и истината са на лице. И това няма да ме спре да казвам истината. Но да дойдем на истината в днешно време. Както видяхте, миналото е тук, с документи и факти на масата. Престъпления не съм извършила. В резултат на няколко проверки в различни времена.

Готова съм, ако някой твърди, че съм причинила вреди на държавата – имуществени или каквито и да е – тук е СГС, може винаги да ми заведе дело. Декларирам, че няма да се позовавам на изтекла давност по такива искове, при условие обаче, че всички други председатели на партии сложат такава декларация на масата и кажат – няма да се позоваваме на давност за целия си професионален живот. И наистина да видим цялата истина за този преход. Сега да дойдем към действителността, защото всичко това е отклоняване на вниманието от истината днес."


Най-мощната атака ще бъде насочена срещу Георги Гергов, който ще бъде изключен от БСП, категорични са източници от "Позитано"20, близки до Корнелия Нинова.

bgsniper.com

 
СНАЙПЕР
News image

Бойко Борисов с инкяр за министъра, остава "кукла" за санже да нареди на опонентите и да заяви "Аз разпределям порциите!

Бойко Борисов за пореден път с инкяр, коментирайки ултимутума си към премиера на служебното правителство да смени министъра на външните работи, остава "кукла" за санже да нареди на опонентите с "Тарикат мъж не писка".     "Ако Главчев не смени Стефан Димитров, няма да има никаква под...

News image

Четвъртият мандат. Борисов надмина Путин, смени министъра на външните работи на партийно събрание, е, не е ли премиер?!

Бойко Борисов смени министъра на външните работи, е, не е ли премиер?! Защо го смени? Щото не бил достатъчно "русофоб" за стратегията за сигурност в Черно море, сякаш "Бойко" не искаше платноходки, а не кораби на НАТО.   Имал политически нюх и интуиция "Бойко", как да няма, след като...

News image

Играта на Рубин Коцев&Благомир Коцев с БСП и войната за преференции взривяват ПП-ДБ. Кметът назначава кадри на БСП

Играта на Рубин Коцев&Благомир Коцев с БСП може да взриви вота на ПП-ДБ в Трети МИР-Варна, заявиха източници от политическите среди.   Рубин Коцев е "партия" с Борислав Гуцанов по руска и украинска бизнес линия и явно кметът Благомир Коцев няма как да откаже назначения за кадри на БС...

News image

Акцията на Тодор Балабанов за свалянето на Христо Димитров не успя. Бойко Борисов договори 10 000 корпоративен вот

Акцията на бившия председател на Общинския съвет Тодор Балабанов, организационен секретар на ГЕРБ-Варна, за свалянето на председателя Христо Димитров като Ресто от ПП-ДБ за гласуването на групата общински съветници на ГЕРБ за бюджета не успя, заявиха източници от политическите среди.   ...

News image

Кметът назначи кадри на бизнеса за корпоративен вот. Ангел Дерменджиев с рамо за ПП-ДБ заради партия със Стела Николова

Стратегията на Рубин Коцев, "Бирата", Лисугерът и Илия Коев&Юрджан Ахмед от кметския вот може да е печеливша за ПП-ДБ и за парламентарните избори във Варна, само ако лидерите в големия бизнес мобилизират корпоративния вот на макс, което според изборджии няма да се случи, тъй като Схемата се ...

News image

Илия Лазаров напира за евродепутат, лобира да няма втора кандидатура на СДС. Бойко Борисов не влиза в тази поста?!

Главният серетар на СДС Илия Лазаров напира за евродепутат, зявиха източници от най-близкоо обкръжение на Бойко Борисов.   Лазаров даде заявка, че иска да стане министър на отбраната, но според източниците това е било пунта мара.   Според тях с атаката срещу министъра на отбр...

News image

Влиятелни фактори напират да свалят кмета Благомир Коцев. ГЕРБ подарява "Приморски" на Бейзат Яхя и ДПС?!

Влиятелни фактори напират да свалят кмета на Варна Благомир Коцев не само със сагата "Малта", но и с организирането на мощна медийна кампания, която ще стартира в началото на предизборната кампания за парламентарния вот, заявиха източници от политическите среди.   Това е бонус за ГЕР...

News image

Живко Коцев "партия" с Паскал, агент на ДС. Остава да свържат главния секретар с ПГУ на ДС

Главният секретар на МВР Живко Коцев се оказа "партия" с контрабандиста Николай Николов-Паскал, който е бил агент на ДС с псевдоним "Паскал".   Трансграничните канали на ПГУ на ДС са легендарни - оръжие, каптагон, цигари. Бивши служители на ДС продължиха да контролират контрабандните...

News image

Ресто за Асен Василев от бос, който го вкара "в кириза". Служби "скатаха" Паскал , за да не стане Третият?!

Асен Василев получи Ресто от бос, който го вкара "в кириза", заявиха източници от службите и ъндърграунда. DEA  е нши служби "скатаха" Паскал, за да не стане Третият?!   Според тях министърът на финансите в оставка е нанесъл финансова щета на боса за 120 млн. евро със стопиране на пр...

News image

Контрабандисти на цигари влязоха в наркотрафика и се топят в службите, Таки ги подрежда на караминьол. Кой е Третият?

Контрабандисти на цигари влязоха наркотрафика и се топят в службите като агенти на DEA и ДАНС, Таки ги подрежда на караминьол.    Акцията по контрабандния канал на Николай Николов-Паскал и задържането на директора на Агенция "Митници" Петя Банкова има политическа и бизнес съставляващ...

News image

Босове от СИК и Паскал изчислили кой ще дойде на власт след вота и "изпържили" опоненти. Маргините в Испания или САЩ?!

Босовете на контрабандата от СИК-"Маргините" и "координаторът" Паскал са изчислили кой ще дойде на власт след изборите и са "изпържили" техните опоненти.   Освен това, какви 7 млн. долари, босовете на СИК-"Маргините" могат да осигурат "отчисление" за разкешен вот от 30-40 млн. само с...

News image

Митничари от "Наркотици" разбиват наркосхеми. Опорките в лаптопа за Паскал от Дебелия за "преподчиняване на контрабанда"

Тезата, че Петя Банкова била разбира канал за кокаин през Бургас за 7 млн. долари, а "цифрата" щяла да бъде за купуване на гласове, беше опровергана от източници от службите, които работят срещу наркотрафика.   "Несериозно е Банкова да твърди, че е разбила канал за кокаин. Митничарит...

News image

"Янките" пренареждат икономическите и политическите играчи с 30 млрд в бизнеса и Ресурс в партиен проект?!

Американците готвят проамериканска управленска коалиция на ПП-ДБ и нов партиен проект, докато Бойко Борисов и Делян Пеевски спорят с кого и как да съставят правителство.   Ако Борисов и Пеевски не се договорят с лидерите на ПП-ДБ, които вече заявиха, че няма да отстъпят от принципи с...

News image

BlackRock и Blackstone перразпределят Играта и схемата на властта с финансиране на нов проект?!

Два големи американски инвестиционни фонда - BlackRock, Inc. и Blackstone, Inc., могат да преразпределят политическите играчи и схемата на властта с финансиране на нов партиен проект с профила на ПП чрез посредничеството на Джаред Кушнер.   Това заявиха източници от политическите сре...

News image

Джаред Кушнер, зетят на Тръмп, инвестира 10 млрд с Blackstone, Inc. и милиони в проект?!

Бойко Борисов не иска правителство само с ДПС дори при 150 депутати. "И 150 депутати да имаме с ДПС, правителство след изборите само с тези две партии няма да има", заяви лидерът на ГЕРБ в кулоарите на парламента.   Делян Пеевски върна Ресто със 161 депутати. "Рано е да говорим за ре...

News image

"Газовата принцеса" Цветелина Бориславова-"Каката" "партия" с Джаред Кушнер. "Турски поток" дали не е "Каката&Дидо"?

"Газовата принцеса" Цветелина Бориславова-"Каката", както нежно я наричат "лейтенанти" в бизнеса на Делян Пеевски, които работят с нея по газови проекти, е "партия" с Джаред Кушнер, зетят на Тръмп.   Цветелина Бориславова и Делян Пеевски инвестираха в позиции при изграждането на мега...

News image

"Мушенгии" на ПП с машините провокират анти-ПП-ДБ вълна? Атаката срещу Асен Василев е знакова след фейка на Кирил Петков

"Мушенгии" на ПП с машините за вота може да провокират анти-ПП-ДБ вълна в предизборната кампания.   ПП игра хода с "ала-бала" с президента Румен Радев на парламентарните избори на 14 ноември 2021 г. и с "мушенгии" с машините опроверга прогнозите на социологическите агенции за победа ...

News image

Битка на Александър Сорос и Джаред Кушнер провокира политическа и корпоративна Жега в задкулисието. ЦРУ решава битката?!

Американците, посолството и ЦРУ, ще натиснат на макс ГЕРБ и ПП-ДБ за съставяне на правителство с подкрепата на ДПС, защото "тръмпистка вълна" може да пренареди играчите, когато Тръмп стане президент.   Тезата на Кирил Петков, че "ако трябва, ще отидем на 10 избори, но няма да отстъпи...

News image

Интрига. Лена Бориславова срещу новата звезда на ГЕРБ Рая Назарян във Варна и 25-и МИР-София?!

Бойко Борисов лансира Рая Назарян, за която вече е досадно и неточно да се пише, че е близка до Томислав Дончев, защото вече не е, не че е "Мата Хари" на "Бойко", като медийната звезда на ГЕРБ, за което писахме преди месец, а сега стана общо място в сайтовете.   Каква е играта? "Галя...

News image

Медийната звезда на ГЕРБ Рая Назарян водач на листата във Варна?! Двойна игра "зад кадър" - хем с Тръмп, хем със "Сорос"

Бойко Борисов лансира Рая Назарян, заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС, като новата медийна звезда на партията, която дефилира в медиите като модна икона.   Това обаче е видимата част от играта - привличането на непартиен електорат с "новото и най-красивото лице" на ГЕРБ.  ...

News image

Бриджьорът Борисов подреди ПП-ДБ на покер. "Клякането" на "янките" шменти капели. ПП-ДБ напираше за кабинет с "мафиоти"

Бойко Борисов е много добър бриджьор и познавач на бриджа като Даниел Лорер го знае, но се оказа, че това не е известно на активисти и изборджии на ПП, които го обявиха за "белотаджия".   Борисов е играл бридж с един от най-добрите - Васил Божков, с когото се запознава покрай бриджа ...

News image

"Янки протежета" в Кокошарника, кабинетът "висял на Галя от посолството", а? Лисугерът ги схруска

Катастрофата на "американските протежета" от ПП-ДБ беше начертана на Завоя - цяла седмица го пишехме, спорихме с активисти на ПП. И кво - катастрофа без Завой.   Иначе активистите на ПП бяха много сигурни, че Бойко Борисов ще "клекне" на американците, защото щели били да го обзаведат...

News image

Рая Назарян премиер?! Варненката фаворит на Борисов, Пеевски, Томислав Дончев и ... Слави Трифонов, ако Габриел откаже

Рая Назарян ще бъде премиер след предсрочните парламентарни избори, заявиха източници от ГЕРБ, които са от най-близкото обкръжение на лидера Бойко Борисов и на заместник-председателя на партията Томислав Дончев.   Според тях варненката била фаворит за премиер на Бойко Борисов, Делян ...

News image

"Клекналият" на "Галя от посолството" Борисов "нарита на вълците" лисугерите от ПП-ДБ за "врътката"

Оказа се, че главният лисугер в Играта закова лидерите на ПП-ДБ на Дупката, аре сега да ходят при "Галя от посолството" и да побеждават ГЕРБ на изборите, след като са "насрани в движение", както казва лидер на големия бизнес във Варна, и в "лайна со говна", както казват сърбите. ...

News image

Кабинетът "висял на Галя от посолството". Изборите висят на служебния кабинет на ГЕРБ&ДПС и 70 ифтара на Доган

Кабинетът "висял на Галя от посолството" се носи в средите на активисти на ПП-ДБ. Дали? Американският посланик не се намеси, сега "Галя от посолството" ще реди кабинет.   Ами ако се окаже, че изборите за ПП-ДБ, чиито лидери и активисти се канят да побеждават ГЕРБ-СДС, висят на служеб...

РЕКЛАМА
Банер
ПОЛИТИКА

Бойко Борисов преподрежда партийния, корпоративен, разкешен и партньорски вот. Службите мачкат изборджии на ПП-ДБ?!

News image

Бойко Борисов цака жокери, за да преподреди партийния, корпоративния, партньорския и разкешения вот за парламентарните избори, за да покаже, че ГЕРБ е първа политическа сила и да си върне влиянието във Варна, заявиха източници от политическите среди.   Първо, Борисов се е договорил з...

Стратегията на Рубин Коцев, Лисугерът, "Бирата" и Юрджан Ахмед&Илия Коев печеливша за ПП-ДБ на парламентарния вот?!

News image

Стратегията на Рубин Коцев, "Бирата", Лисугерът и Илия Коев&Юрджан Ахмед, която спечели кметския вот, може да бъде печеливша за ПП-ДБ на парламентарния избори във Варна, заявиха източници от политическите среди.   Тази стратегия не се основаваше само на формулата "Всички срещу Иван П...

"Добре дошли в града на ... кмета". Как си подреди Играта след Асен Василев и ПП вече не му е "през джоба"

News image

Преди парламентарните избори през юни 2001 г. написахме в "Наблюдател" като хедлайн "Добре дошли в града на...", на една бизнес група, докато босът на "Мултигруп" Илия Павлов все още беше смятан за фактор №1 във Варна.    След това се смениха много варианти. Стела Николова, депутат о...

АКЦИЯ

8 000 долари от Путин за контратктник срещу 61 млрд за ВСУ. "Война до последния украинец..." или... до Кримския мост

News image

"Новият проект за американска военна помощ на Украйна провокира Киев да воюва до последния украинец в интерес на САЩ", заяви Дмитрий Песков, прес-секретар на Путин.   Според Песков милиардите от САЩ за оръжие и боеприпаси за Украйна няма да променят ситуацията на фронта, която била "...

Кремъл за 61 млрд за ВСУ: "Няма да повлияе на фронта". Часов Яр няма да падне, ATACMS ще атакуват Кримския мост

News image

Председателят на Камарата на представителите на САЩ Майк Джонсън заяви, че ще даде ход на гласуването на пакета за финансиране на Украйна за 61 млрд. долара и Кремъл реагира много остро.   "Това по никакъв начин няма да повлияе на развитието на ситуацията на фронта. Всички експерти с...

КИЛЪРИ

Реформаторът Зоран Джинджич беше застрелян на 12 март 2003 г. ББ може и да иска четвърти мандат, но не и да е реформатор

News image

Премиерът-реформатор на Сърбия Зоран Джинджич беше застрелян на 12 март 2003 г. от снайпериста Звездан Йованович от "Единицата".   Зоран Джинджич свали Слободан Милошевич на 4 октомври 2000 г., но не с протестите "Готов jе" , а с подкрепата на командосите от "Единицата".   Ко...

Нали ББ и КП имали интерес от разстрела на Алексей Петров, сега "нареждат" Божков. Дали не е за кралицата на винетките?

News image

Започнала е акция в имоти на Васил Божков, съобщи БНТ. Според информация на медията разследващите търсят доказателства, свързани с разстрела на Алексей Петров.   Официалната информация от МВР бе съобщена часове по-късно. "Във връзка с множество запитвания пресцентърът на МВР информир...

МАФИЯ

"Копринки" и "пепейци" си мерят контрабандни канали и "планини от кеш". Пеевски лежерно вечеря в "Perfetto" ("Чепишев")

News image

"Копринки" и "пепейци" си мерят контрабандни канали и "планини от кеш".    Шефовете на "пепейците" изместиха "копринките" от контрабандния канал на Паскал, който всъщност е на СИК-"Маргините".   След като "пепейците" паднаха от власт, получиха Ресто - осветиха ги, че са осигу...

Акцията на ДАНС ордьовър, основното ястие фламбе за Кирил&"Татко Петко". Маджо, Таки и Радо Слънцето ще ги "изпържат"

News image

Акцията на ДАНС е ордьовър за лидерите на ПП-ДБ в навечерието на предизборната кампания, основното ястие ще се сервира фламбе в пика на на кампанията на Кирил&"Татко Петко", Маджо, Таки и Радо Слънцето ще ги "изпържат", заявиха източници от службите.   Кирил&"Татко Петко"&бос, свърза...

РЕКЛАМА
Банер