СНАЙПЕР

ДПС-Варна откри предизборната си кампания. Железният тандем на Ерджан Ебатин и Сали Табаков работи за два мандата

alt
В събота ДПС-Варна откри предизборната си кампания във Филиала на ДТ "Стоян Бъчваров". Минути след 17 часа залата бе препълнена. В морската столица бяха дошли активисти от всички общини на областта. Откриването започна с химните на Република България и Европейския съюз.

Листата на Движението за Трети многомандатен избирателен район (МИР) се състои от 28 кандидат-депутати, представители на различни етноси и професии - лекари, инженери, юристи.

На сцената при представянето пръв излезе водачът на листата - Ерджан Ебатин. След него областният председател Сали Табаков, а залата кънтеше от възгласи "ДПС победа!". След тях бяха представени всички кандидати.

alt

Пръв от кандидатите към активистите се обърна с изказване Айдън Байрам, заемащ пета позиция. В краткото си, но съдържателно слово, той не пропусна да отбележи ролята на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган за успехите на партията.

След него Хюсни Адем, четвърти в листата, впечатли съпартийците си и представителите на медиите с пространно изказване, в което посочи, че всъщност листата на ДПС-Варна има ДВАМА ВОДАЧИ - Ерджан Ебатин и Сали Табаков. Адем цитира Ахмед Доган, който при обсъждането на листата в София казал за Ебатин и Табаков - "Много добре стоите двамата един до друг".

Мерткан Ибрямов, на трета позиция, посочи "железния тандем" на двамата като добра основа този път ДПС да има двама депутати от Трети МИР. "Виждам единия в законодателната власт, а другия - в изпълнителната!", отсече накрая Ибрямов.

alt

Мощно "ДПС победа!" посрещна изказването на областния председател Сали Табаков, който започна остро и категорично - "Искам два мандата от Варна! Ще ги вземем ли тези мандати?!"

Преди това не забрави да се ръкува от сцената със заместник-председателя на ДПС, Рушен Риза, представител на националното ръководство на откриването на ДПС-Варна. Залата отвърна подобаващо на призива, разбира се. Табаков направо изригна, когато заговори за ПРОБИВА, който този път ДПС не трябва да пропуска да направи.

"През 2009 г. не ни достигнаха около 200 гласа. През 2014 г. заради преференциите имахме 6000 недействителни бюлетини и така пропуснахме шанса си. Трети път нямаме право на грешка - ВРЕМЕ Е ЗА ПРОБИВ С ДВА МАНДАТА!", избухна в началото Сали Табаков и залата се взриви с "ДПС победа!".

500 000 човека стоят зад ДПС, 15% от Народното събрание са на ДПС, а щом като имаме 15% в парламента, искаме 15% от властта - искаме министри, областни управители, шефове на агенции. И не за друго, а защото така повеляват законите на демокрацията, колеги.

Ще видите, че на тези избори ДПС ще постигне УНИКАЛЕН РЕЗУЛТАТ, защото имунната система на ДПС е активирана. Няколко партии се опитаха да ни клонират. ДПС е една машина.

ДПС е един Влак. Ние знаем кой създал този Влак - винт по винт, част по част, в продължение на 27 години. И в един момент някакви пътници без билет искат да се качат, така - тайно отзад, и да превземат влака. Ще им го позволим ли това?! Няма да им позволим това, колеги.

Искам да ви кажа да бъдете смели, упорити. ДПС-Варна ще си вземе двата мандата. ДПС ще дойде на власт, нямайте съмнение в това, колеги. Разни аптекари с хапчета и с гориво - това са временни явления.

Ние нямаме нужда от ГМО-та и от инженерни партии, измислени някъде навънка. ДПС е оригинал и не подлежи на копиране. Ние сме оригиналът. Сега ще го покажем и веднъж завинаги ще изметем всички ГМО-та от политическия живот на Балгария", завърши Табаков под мощното аплодиране и възгласи на активистите на ДПС.

alt

Последен говори водачът на листата на ДПС-Варна - Ерджан Ебатин, който акцентира върху историческата роля на д-р Ахмед Доган за създаването на ОБЩНОСТТА ДПС.

"Вижте основният капитал, който имаме, това са хората, нашата общност, нашето семейство, създадено през тези 27 години от д-р Ахмед Доган. ДПС даде самочувствие на тази общност. Ние се чувстваме като едно семейство, започна Ебатин.

ДПС няма алтернатива, защото това, което се представя за политическа алтернатива представлява политическо пипало на ислямския радикализъм. България е остров на стабилността благодарение на ДПС.

"ДПС е основен гарант не само за националната сигурност, но и за стабилността в региона. Няма да позволим отвън да ни се диктува каква политика да водим. Никой не може да ни диктува. ДПС може да се управлява само от вас.

ДПС не се купува и продава. Никой не може да ни заповядва отвън. Основният въпрос е дали ще запазим тази наша идентичност или ще позволим на радикалния ислям да навлезе по-дълбоко в нашата политическа действителност.

alt

ДПС е било и ще бъде основен гарант за нашата стабилност. Затова нашият слоган е - "Да спасим България". Опасността е голяма, приятели. Колеги, пълна мобилизация на тези избори!

Ние през 1989 г. въстанахме срещу един Тодор Живков и го свалихме. И срещу втори "Тодор Живков" ще въстанем и ще го свалим. Аз съм убеден, че ние ще спечелим. Но ние освен вътрешнополитически знак, ще дадем и външнополитически знак за региона.

Този път виждам потенциал, разчитам на вас и победата ще бъде наша - "Победа"!, завърши речта си водачът на листата на ДПС-Варна. И още - "Ileri" на турски, а иначе - "Напред" на български, не се удържа емблематичният оратор Ерджан Ебатин.

Очевидно активът е мобилизиран на макс, а железният тандем на Ерджан Ебатин и Сали Табаков работи за два мандата за ДПС от Варна.

bgsniper.com

 
СНАЙПЕР
News image

Светла Такева води в Шкорпиловци обучение на младежите на БСП от Варна

Светла Такева, кандидат за депутат от "БСП за България", организира обучение на младежката организация на БСП-Варна в Шкорпиловци. Над сто младежи ще участват в обучението за изборите. Мероприятието ще протече в рамките на два дни - на 25 и 26 февруари. В работата на семинара по-къ...

News image

Царският ексдепутат Стефан Минков стана шеф на борда на порт Варна. Димитър Атанасов ще му бъде заместник

Видният царски ексдепутат Стефан Минков е новият председател на Съвета на директорите на "Пристанище Варна" ЕАД. Досегашният шеф на борда Димитър Атанасов от ГЕРБ му става заместник. Минков бе избран на заседание на борда във вторник, а решението е на служебния транспортен министър...

News image

Отстраниха Димитър Атанасов като шеф на борда на порт Варна. Остава заместник-председател на Съвета на директорите

Димитър Атанасов-Муша беше отстранен във вторник като шеф на борда на порта във Варна, остава заместник-председател на Съвета на директорите на държавното предприятие. Никаква изненада, ако се имат пред вид изключително силните позиции на бившия шеф на пристанището Данаил Папазов пред п...

News image

Скандалът между Валери Симеонов и Димитър Байрактаров срива "патриотите" във Варна. БСП става трета сила, ДПС с бонус

Медийният скандал между лидера на "НФСБ" Валери Симеонов и Димитър Байрактаров ще срине "патриотите" във Варна, защото точно водаческото място в местната листа е в основата на сблъсъка. Димитър Байрактаров е искал да води листата в морската столица, а не да бъде поставен "на избираем...

News image

Вадят тежки компромати срещу Корнелия Нинова? Ровят за Сирия, "Шлема" и "Техноимпекс"

Опаковането на Корнелия Нинова, брисала в СДС под покровителството на Йордан Соколов, отърквала се край "приватизаторите" на Иван Костов, като реформатор на БСП и разбивач на "паралелната държава" е смехотворно и нелепо. Георги Гергов няма да може да опази протежето си от готвените медийн...

News image

Нешка Робева не може да възмезди Гуцанов за "отсвирването". "Юрката" и "Цайса" са "вътре", Дънката е "пас"

Не се сбъднаха очакванията, че Даниел Славов-Дидо Дънката ще се включи в играта за червената листа. "Позитанци" пласираха интрига на конгреса, че Дънката отново бил заформил кръг с Борислав Гуцанов, Анелия Клисарова, Петър Петров и Светла Такева. Така "позитанци", начело с Асен Марков, ...

News image

Корнелия Нинова яко притеснена за Варна заради "патриотите" и Марешки. Ламбо няма да я спаси от тежка загуба

БСП-Варна може да вкара само двама депутати от Варна, ако командировката на Стефан Данаилов-Ламбо се окаже неуспешна. Корнелия Нинова е притеснена за резултата в морската столица заради подема при "патриотите" и "надутия балон" Марешки. В.М. ще играе на макс - да победи поне във Варн...

News image

Стоян Пасев предаде Областна на Тодор Йотов и отпраши за Пампорово. Ламята го следва, отбива се до Банкя

Стоян Пасев предаде Областна управа на Тодор Йотов, назначен от служебното правителство за областен управител на Варна, и в четвъртък след обед отпраши да разпусне в Пампорово. Гербаджийската "спецзона" е известна като "територия" на Мелема, нарочен за близък до "братята". Големият Маргин...

News image

Терен за боклук край "Полимери"и замове спъват новия областен на Варна?! Тодор Йотов близък с Данаил Папазов

Апетити за уреждане на терен за боклук край "Полимери" и заместници на Стоян Пасев могат да спънат новия областен управител на Варна о.р. кап. I ранг Тодор Йотов. В средата на миналата седмица вече е било решено кой ще бъде новият областен на Варна. Президентът Румен Радев го е съгласувал...

News image

"Позитано" 20 натиска на макс за смяна на областния във Варна. Червените газят премиера до сряда

На конгреса на БСП групата около Красимир Янков е поискала от лидерката Корнелия Нинова да организира смяната на областния управител във Варна Стоян Пасев. В същото време доверено лице на Янков отсече: "Краси е много предпазлив и няма да поиска да изгори свой човек, защото от друга страна ...

News image

Железният тандем на ДПС-Варна яко мачка ДОСТ. Сали Табаков и Ерджан Ебатин не пускат структури на партията

Сали Табаков, областен председател на ДПС-Варна, и Ерджан Ебатин, влиятелен депутат, изградили железен тандем, не пускат никакъв фъндък на ДОСТ. Лютви Местан се пробва да учреди структури на партията в три общини на Варненска област, но срещна мощната съпротива на лидера на ДПС-Варна ...

News image

Едрият бизнес на Варна предпочита Стоян Пасев да остане областен управител. Борисов лобира пред премиера Герджиков

Стоян Пасев има всички шансове да остане на позицията областен управител на Варна. Едрият бизнес на морската столица натиска за него. Бойко Борисов лобира пред премиера Огнян Герджиков. Премиерът Огнян Герджиков охлади мераците на кадровиците от "Позитано"20, че ще успеят да пласират св...

News image

Иван Портних фаворит за кметския вот в кушията с Веселин Марешки. Бойко Борисов залага на Варна след кризата в Пловдив

Интригата около мераците на Веселин Марешки да стане най-сетне кмет на Варна провокира знакови фигури в ГЕРБ да подкрепят Иван Портних за пореден мандат. Кметът остава фаворит за вота според повечето наблюдатели заради макрорамката на бюджета за тази година - 270 млн лева, а с проектите...

News image

Веселин Марешки прибира половината масони на Варна в Мешката за изборите. Обещава им фъндък, когато стане кмет

Веселин Марешки мобилизира подкрепа от всички среди на едрия варненски бизнес. Вече проагитира голяма част от старите варненски играчи да му правят структурите. Междувременно качването на подкрепата за партията му "Воля" в някои социологически агенции, обвинявани от аптекарския и петролен...

News image

БСП-Варна предлага адмирал Петър Петров за областен управител. Областният съвет на червените стои зад за Илко Цонев

Адмирал Петър Петров е сред кандидатите за областен управител на Варна. Петров е предложение на БСП-Варна до националното ръководство на червените. Корнелия Нинова ще представи пакетно на президента предложенията на БСП за областни управители. За някои области бесепарите имат по няколко...

News image

Веселин Марешки ще се пусне за кмет на Варна. "Рекетира" Борисов. Иван Портних играе "ва банк" пред Бойко

Веселин Марешки, който победи ГЕРБ на президентските избори във Варна, ще се пусне отново за кмет на Варна, твърдят източници на информация от най-близкото му обкръжение. Сметката му този път е да спечели вота и да стане кмет на града. Поредната му най-нова партия "Воля", с която пък ис...

News image

Делян Пеевски мачка на изборите с МВР. ДПС пуска машината на макс. Ахмед Доган иска повече от половин милион гласа

Делян Пеевски, доказан изборджия на ДПС, който направи фурор на евровота през май 2014г. в Северозападна България, където партията на Ахмед Доган не разполага с традиционен електорат, отново ще бъде най-важната фигура на Сарая в кампанията. Блъф се оказа раздувката на Бойко Борисов, че ...

News image

Сочен слух пласира човек на Краси Премянов за областен управител на Варна. Илко Цонев беше кмет на Бяла

Бившият кмет на Бяла Илко Цонев е предложение на кръга на ексминистъра от кабинета "Станишев" Петър Димитров за областен управител на Варна. Илко Цонев загуби изборите от Анастас Трендафилов, кандидат на ГЕРБ, през 2007 г. След това работи в Москва с протекциите на Петър Димитров. Илко е ...

News image

"Позитано" 20 гласи яка чистка в Областна управа на Варна. Красимир Янков развърта метлата. Мете в "Икономическа"

Красимир Янков, сочен като бъдещ МВР министър, ако БСП успее да редне кабинет подир предсрочните парламентарни избори, е определен за КАДРОВИКА НА ВАРНА от Асен Марков, Георги Гергов и Димитър Дъбов, силните на деня в обкръжението на лидерката на БСП Корнелия Нинова. Междувременно плъзна ...

News image

Иван Портних елиминира от "пазара на сладоледа" Косьо Отчетника, Жоро Пуканката и Цецо Завряния от "групата на Павел"

"Слагате първо на масата бутилка марково червено вино и суджук, за да започна да говоря - на кого да се обадите, чрез кого и кой ще ви свърши работата", редeше легендарният аспаруховски играч Кеби, когато варненски търговци го търсеха за лобистка консултация. "След това може и да се оба...

News image

ДАНС дебне районен кмет във Варна. Борисов го жертва като илюстрация за "гранде корупция"! Хора на Вичо го спасяват?

"Вичо няма да пусне дружката си на вълците. Който се надява, че корумпираният районен кмет на Варна ще бъде закопчан, явно не е в час в какви схеми се е набъркал и кои са му покровителите", отсича наш информатор в службите. На трети януари късно след обед видни депесари се събират в нам...

News image

Търговските точки в центъра на Варна - по нова схема. "Хриси" на Б.Б. пак е на Коня, "Цецо" пада в канала, плаши с Маджо

Треньорът по тенис на Бойко Борисов, известен като "Хриси", няколко години движеше схемите с търговските точки в центъра на Варна, след като конфликтът между Данчо Симеонов и Павел Димитров ги изкара от Играта, а Жоро и "отчетникът" Косьо изгоряха. "Николай Няголов, дирекция "Обществен ред...

News image

Бойко Борисов готви Павел Христов, вторият в ГЕРБ-Варна след Иван Портних, за кариера в София, той купонясва с мацки

"Бойко Борисов от години издига Павел Христов заради близкото си приятелство със знакови фигури от кръга на баща му", отсече наш човек в обкръжението на бигбоса от Банкя. Павел Христов е административен секретар на ГЕРБ-Варна. Опитва се да балансира между лобитата на Иван Портних и Емил Р...

News image

Кирил Добрев гласи "руска рулетка" за Корнелия Нинова? Асен Марков, Георги Гергов и Красимир Янков готвят контраудар

Две проруски лобита в БСП се хванаха гуша за гуша. Знакова фигура като Кирил Добрев, организационен секретар на Столетницата, разширява кръга си от полезни контакти в посолството на Русия - най-вече сред "кадрите, силите и средствата с двойно предназначение", както реднал саркастично Митьо Гес...

News image

Ицо Ламята заформя Специален имен ден. Почитат го стари приятели. Незабележимото мъжко Кимване решава нещата

Ицо Ламята, един от най-точните и печени "мъже на честта" във Варна, и не само, заформя Специален имен ден. Почитат го стари приятели. Ако не беше той, ГЕРБ щеше да има още по-слаб резултат тук, а никой не го знае по-добре от Иван Портних. Красимир Маринов, който също е много близо до И...

РЕКЛАМА
Банер
ПОЛИТИКА

Кланове в ГЕРБ и БСП редят листи за следващите избори. Кирил Добрев качва Корнелия Нинова на Пързалката

News image

ГЕРБ и БСП се готвят за избори при провал на трите мандата за съставяне на правителство. Ако Корнелия Нинова не успее да състави кабинет с Красимир Каракачанов и напазарувани "златни пръстчета", нов парламентарен вот става твърде вероятен. Бойко Борисов няма никакво намерение да пр...

"Реформаторският блок" е за равнопоставеност между Северна и Южна България

News image

В последните 15 г. размерът на частните инвестиции, на публичните средства и на парите по европроекти в Южна и в Северна България е в съотношение 3:1. В управленската програма на Реформаторския блок са заложени механизми, които да променят това и да изравнят икономическата активност, работните...

ДПС откри кампанията. Мустафа Карадайъ: На президентските избори предизвикахме промяна, днес сме в битка за нова победа

News image

С бypни възглacи "ДПС!" и "Пoбeдa!" Движeниeтo зa пpaвa и cвoбoди oткpи в Двopeцa нa кyлтypaтa и cпopтa "Вacил Лeвcки" във Вeликo Tъpнoвo нaциoнaлнaтa cи пpeдизбopнa кaмпaния зa пapлaмeнтapнитe избopи нa 26 мapт, предаде "Янтра днес". Хиляди членове и привърженици се стекоха от всички кра...

АКЦИЯ

Марешки заформя мощна схема с "мрежовици-изборджии". Готви се да мачка от "Владиславово" до "Аспарухово" във Варна

News image

Преди изборите за президент и вицепрезидент предупредихме, че ако не спрат емблематичен политико-корпоративен играч за Варна като Веселин Марешки, ще му отворят писта за първата позиция. Така и стана. Тогавашната схема е нищо в сравнение със сегашните заготовки за прилагане на "нетрадицио...

Борисов изпраща сигнал на Пеевски с шута по Бъчварова, докато "Корни се гушка с Краси". ДПС мачка "патриотите" с Дидо

News image

Бойко Борисов преди месеци редна брутално провокативно, че "Делян Пеевски си отива". Направо си "отиде", вярвайте - ще мачка яко на вота, за да изпълни задачата на лидера на ДПС Ахмед Доган - Движението да победи "патриотите" и да им отнеме правото на трети мандат. Корнелия Нинова така се...

КИЛЪРИ

"Позитанци" вкарват бригади от мутри в предизборната кампания. Пламен Узунов да си задейства меверейците

News image

Корнелия Нинова и компания врещяха преди президентските избори, че се готвят фалшификации. Когато Румен Радев ги спечели, думица не реднаха безсрамниците. "Позитанците" се готвят да вкарат бригади от мутри в предизборната кампания, докато квичат за "български предатели" и плюят евроинстит...

"Наследници" на Гената Чебурашка и Андрей Бронников наети за килърски акции. Бизнес-акула от Варна нагласена за отстрел

News image

Спецовете по "тежки убийства" в ГД БОП са на нокти от няколко дни. Получена е оперативна информация от партньорски служби, че "наследници" на знакови фигури като Гената Чебурашка и "чеченеца" Андрей Бронников са пристигнали в България подир "ЧНГ". Гената Чебурашка бе арестуван като запо...

МАФИЯ

Война на наркодилъри в "Аспарухово". Ламята да ги подкарва наред. Башовете чакат зареждане с "материал"

News image

Големите босове ще се уредят с война на наркодилъри-доносници на меверейците, ако не вземат неотложни мерки. "Шанаджии" се правят на квартални отговорници. Поръчват се взаимно в сайтове. Пеят акапелно и се отчитат на ченгетата. Сашо Ливанеца, раздуващ, че зарежда видни политици с "...

Компромат за контрабанда виси със страшна сила над "Позитано"20. Битката за МВР осветява "червен канал"

News image

Години наред през Варна минаваше "червен канал" за контрабанда на акцизни стоки през летището. След като корпоративните фактори го поеха, схемата рязко прекъсна. Обаче инфото остана в службите. И не само... Амбициозен кадър на "Позитано"20 бе засечен в далаверата и тутакси бе отсвирен о...

РЕКЛАМА
Банер