СНАЙПЕР

Гигант, икона, герой. Америка и Украйна отдават почит на сенатор Джон Маккейн. Сенаторът покрит с белези

alt
"Изпращам своите най-дълбоки съчувствия и уважение към семейството на сенатора Джон Маккейн", написа тази нощ в "Туитър" президентът на САЩ Доналд Тръмп по повод кончината на сенатора републиканец, предаде Ройтерс.

alt

Джон Сидни Маккейн III

alt

Джон Маккейн III

Министърът на отбраната Джеймс Матис заяви, че със смъртта на Маккейн "ние губим човек, който неотклонно изразяваше най-добрите идеали на нашата страна".

Династията Маккейн.

alt

Адмирал Джон Маккейн-старши и Джон Маккейн-младши на борда на кораб в залива на Токио, 2 септември, 1945, капитулацията на Япония и край на Втората световна война

alt

Джон Маккейн в Анаполис, ок. 1954 г.

alt

През 1967 г. самолетоносачът Форестал, на който служи Маккейн, е изпратен да се присъедини към кампанията за бомбардиране на Северен Виетнам. На 29 юли 1967 г. Маккейн за малко не е убит, когато случайно изстреляна ракета от изтребител F-4 Phantom II на борда на самолетоносача удря самолета на Маккейн A-4 Skyhawk, докато Маккейн се е подготвял за излитане. Ударът подпалва самолета, а Маккейн се измъква от кабината и скача от носа на самолета на горящата палуба.

alt

Джон МакКейн (предният вдясно) със свои колеги, 1965

На 26 октомври 1967 г. Маккейн участва заедно с още 19 самолета в атака срещу ТЕЦ в Ханой. Самолетът на Маккейн е свален от съветска ракета земя-въздух СА-2, след като вече е хвърлил бомбите си.

alt

Юрий Трушечкин, вдясно, ракетчикът, който сваля Джон Маккейн

Маккейн получава фрактури на двете ръце и на единия крак. Пада с парашут в езерото Трук Бак, където почти се удавя.

alt

Самолетът на Джон Маккейн, 6 дни преди да бъде свален

alt

Около него се събира тълпа, която го оплюва, рита и взима дрехите му. Рамото му е смазано с приклад на пушка в рамото и е намушкан с щик в лявото стъпало и в корема. Пленилите го виетнамци решават, че скоро ще умре и не го пращат в болница, но след като разбират, че баща му е адмирал се погрижват за него и обявяват пленяването му.

alt

Маккейн прекарва шест месеца в болница, губи 20 кг от теглото си и косата му побелява. През декември 1967 г. е изпратен в лагер за военнопленници. През март 1968 г. е поставен в изолация, в която прекарва следващите две години.

alt

Президентът на сАЩ Ричард Никсън, адм. Джон Маккейн и държавният секретар Хенри Кисинджър в Овалния кабинет на Белия дом

alt

Адмирал Джон Маккейн-младши

През юли 1968 г. баща му е назначен за командир на американските войски във Виетнам. Виетнамците предлагат на Маккейн да го освободят преди пленниците заловени преди него, но Маккейн отказва, позовавайки се на Кодекса за поведение на американските въоръжени сили и вярвайки, че виетнамците ще използват случая за пропагандни цели.

alt

През август 1968 г. започват мъчения срещу Маккейн. Той е завързван в неудобни пози и на всеки два часа е бит, като в същото време страда от дизентерия. Отново са му счупени кости, както и зъби, а надзирателите осуетяват негов опит за самоубийство. След четири дена Маккейн подписва „самопризнание“, че е „черен престъпник“ и „въздушен пират“, но той използва надут комунистически жаргон и неправилен език, за да покаже, че изявлението е изтръгнато насила.

alt

И до днес той не може да вдига ръцете си над главата заради нараняванията, които е получил тогава. Маккейн отказва да подпише второ самопризнание, заради което е бит три пъти седмично. Веднъж един от надзирателите тайно разхлабва въжетата, с които Маккейн е бил вързан, а когато дошла Коледа застава до него и рисува с крак кръст на земята. Маккейн по-късно разказва тази случка като пример за хуманност.

alt

През октомври 1969 г. държанието спрямо Маккейн и останалите пленници се подобрява след като един пленник, освободен през лятото, разкрил пред световната преса злоупотребите. През декември 1969 г. Маккейн е преместен в затвора Хоа Лоа, след което е преместен и другаде, но условията като цяло са по-добри отколкото в началото. Той неколкократно отказва да се срещне с представители на американското движение против войната.

alt

Маккейн е освободен на 15 март 1973 г. в резултат на Парижкото мирно споразумение.

alt

Джон Маккейн след освобождаването си, вече в САЩ с първата си съпруга Карол Маккейн

alt

Джон Маккейн по време на интервю след освобождението му от виетнамски плен, 24 април 1973

Лидерът на мнозинството в Сената Мич МакКонъл каза, че "в ера, изпълнена с цинизъм относно националното единство и публичните институции", животът на Джон МакКейн е ярък пример за "безграничен патриотизъм и саможертва".

alt

Президентът на САЩ Ричард Никсън и бившият военнопленник Джон Маккейн по време на приема във Вашингтон, 1973

alt

Джон Маккейн със снимка на езерото Чук Бат в Ханой, където е бил пленен на 26 октомври 1967г., преди посещението на това място, 1985г.

Маккейн в повечето случаи е в съгласие с президента Роналд Рейгън и се счита за „пеши войник на революцията на Рейгън“, но през 1983 г. гласува против резолюция позволяваща на Рейгън да остави американски военен контингент в Ливан месец преди да бъде взривена американска казарма в Бейрут, при което загиват 243 войници.

alt

Президентът на САЩ Роналд Рейгън по време на среща с кандидата за сенатор Джон Маккейн в Овалния кабинет на Белия дом, 1986

alt

Президентът Роналд Рейгън и първата дама Нанси Рейгън посрещат Джон Маккейн в Белия дом, 1987

alt

Джон Маккейн със съпругата си Синтия на бал в чест на военните в Коронадо, Калифорния, 2006

alt

Джон Маккейн със съпругата си Синтия на бал в чест на военните в Коронадо, Калифорния, 2006

alt

Джон Маккейн - "Първо страната"

Бившият президент демократ Барак Обама и съпругата му Мишел припомниха, че малцина от американците са били подложени на изпитания, през които е минал сенаторът от Аризона, нито има се е налагало да проявяват смелост като неговата.

alt

Бившият кандидат за президент на САЩ Джон Маккейн и избраният президент Барак Обама по време на тържествената вечеря в чест на Маккейн във Вашингтон, януари 2009г.

"Но всички ние можем да се стремим към тази смелост, за да поставим над себе си голямото добро", написа бившата президентска двойка. "Джон Маккейн и аз бяхме представители на различни поколения, имаме съвсем различен произход и се състезавахме на най-високо ниво на политика. Но ние споделяхме на фона на всички наши различия вярност към нещо по-висше - идеалите, за които поколения американци и имигранти се бориха, жертваха живота си“, пише още Барак Обама.

alt

Дебатите на кандидатите за президенти от Републиканската партия Джон Маккейн и Джордж Буш-младши в шоуто на Лари Кинг, 2000

alt

Президентът Джордж Уокър Буш подкрепя семейство Маккейн за президентската кандидатура, 5 март 2008

Експрезидентът републиканец Джордж У. Буш заяви:

"Животът на някои хора е толкова ярък, че е трудно да си представим, че той ще свърши. Някои гласове са толкова звънливи, че е трудно да си помислим, че са заглъхнали. Джон МакКейн беше човек с дълбоки убеждения и патриот от висш ранг".

alt

Губернаторът на Аризона Дъг Дюси изтъкна, че Джон Маккейн е "американец, който няма никога да бъде забравен".

alt

Кандидатът за президент от Републиканската партия Джон Маккейн по време на посещение във Военно-морската академия на сАЩ в Анаполис, щат Мериленд, 2008г.

Той е гигант. Икона. Американски герой. Но ние тук, у дома, сме най-горди да го наричаме аризонец", съобщава БТА, цитирана от Клуб Z.

alt

Сенатор Джон Маккейн по време на пресконференция на Капитолийския хълм във Вашингтон, 2017г.

alt

Гигант. Икона. Герой

Бившият вицепрезидент Ал Гор изтъкна:

"Винаги съм се възхищавал и уважавал Джон от противоположната страна на пътеката, защото той работеше добре под натиск, за да намери обща основа, колкото и да е трудно."

alt

Маккейн беше рядък и откровен републикански критик на Тръмп, обвинявайки го за "наивност", "егоизъм" и за съчувствие към автократите, пише "Фокус".

alt

Джон Маккейн заедно със сенатора от Южна Каролина Линдзи Греъм и американски военни в двореца Ал-Фау, Багдад, 4 юли, 2007

В Сената Маккейн стана близък приятел със сенатор Линдзи Греъм и бившия сенатор Джо Либерман - трио, наречено "Тримата Амигос".

alt

Сенатори: Джон Маккейн, Джо Либерман и Линдзи Греъм

Сега, когато триото остана без движещата си сила, Греъм пише, че "Америка и свободата са загубили един от най-големите си защитници ... И аз съм загубил един от най-скъпите ми приятели и ментор".

alt

Сенатори: Джон Маккейн и Линдзи Греъм

alt

"Двойка": Линдзи и Джон. С чувство за хумор

alt

Джон Маккейн освен с чувство за добронамерен хумор е изlестен и като язвителен и саркастичен критик. Според него премиерът на Унгария Виктор Орбан е "неофашистки диктатор, който иска да влезе в леглото на Владимир Путин"

alt

14 юли 1961 година. Джон Маккейн с майка си Роберта и баща си адмирал Джон Маккейн пред мемориална плоча на дядо му Джон Маккейн

alt

 

 
СНАЙПЕР
News image

Пеевски става "мотор" в листата, поема кампанията с колеги-"олигарси". БСП губи мандат заради "сарайната комбинация"?!

Делян Пеевски е посочен от Ахмед Доган за "мотор" в листата на ДПС - вероятно ще е втори, след водачката Филиз Хюсменова, твърди източник, близък до ръководството на партията. Кой може да измести с преференции от второто място "олигарха" - кой клан е по-силен от него? Така Пеевски се пр...

News image

Сарая изригна след "чупката в кръста" на Борисов. Тъй рече Падишахът: "Управлението на ГЕРБ е пълен провал"

"Управлението на ГЕРБ е пълен провал", тъй рече Падишахът. Безцеремонно - хем с блажни капии в кабинета, хем шамарът е за Борисов. Доган всъщност му казва - "Може да управляваш с мен, договаряйки се зад кулисите, но не и да се отмяташ за договорки пред тях"! Сарая изригна с "Ресто" на Па...

News image

Кирил Домусчиев - новият "Вальо Златев", Горанов - бъдещият премиер?! След акциите в ДПС и ГЕРБ "купува" активи и в БСП

Кирил Домусчиев се превръща в новия "Вальо Златев" - получава "златна акция" в правителството. Придобиването на Нова тв официализира влизането му в политическата игра. Публична тайна са близките му отношения с Бойко Борисов и Делян Пеевски. В същото време Домусчиев "купува" активи и в БСП...

News image

Кирил Домусчиев купи Нова тв, "резервира" евромандати в три листи. Олигархът ще държи мнозинството в "партия" с Пеевски

Сделката по продажбата на Нова телевизия е финализирана - Кирил Домусчиев "прибра" медията, сочена като близка до Бойко Борисов и Делян Пеевски. ГЕРБ и ДПС получават мощна трибуна преди евровоизборите, които на практика печелят "служебно", коментират депутати от БСП. Всъщност "олигарх...

News image

Цветан Цветанов култов: Хубаво е, че ГЕРБ няма такъв авторитарен лидер като Корнелия Нинова

"Хубаво е, че ГЕРБ няма такъв авторитарен лидер като Корнелия Нинова. Ние имаме един демократичен лидер и когато се постави темата и се чуят различните мнения, премиерът винаги е готов да направи отстъпка! Виждате, че ГЕРБ прави отстъпка с преференцията, защото по този начин ние ще пока...

News image

Какво стана с медийната рукола?! Гебрев: "През живота си никога не съм ял рукола, кафе не пия. Но може да е "новичок""

Срещна се Бойко Борисов с Майк Пенс и хоп - най-мощната медия "откри" за интервю Емилиян Гебрев. Ема Хопкинс не успя да мотивира Б.Б. да се разпореди, но вицепрезидентът на САЩ го направи - ЦРУ и Ми-6 са "партия" по темата. Борисов няма как да не е наясно, че посланиците го "обработиха" ...

News image

Б.Б. обяви публично "тайния достлук" със Сарая и за пореден път благодари на ДПС. Всички чакат "рестото" на Ахмед Доган

Бойко Борисов обяви на пресконференция след заседанието на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, че връща старото положение с перференциите. Това явно нарушава договорките с ДПС. Затова Борисов бе принуден да обяви публично "тайния достлук" със Сарая и за пореден път да благодари на ДПС за подк...

News image

Нинова ПРЕКАРА Борисов, докато ПРЕКАРВА държавата, прави го "премиер-патица". Тръмп не се среща с "патици", а Медведев?!

Корнелия Нинова ПРЕКАРА Борисов с напускането на парламента и призива за оставка, докато той ПРЕКАРВА държавата през "иглени уши" между САЩ и Русия, превръща го в "премиер-патица". Визитата на Медведев става формална, а срещата с Тръмп под въпрос. Нинова скрои коварен номер на Бойко Борис...

News image

Майк Пенс предал послание на Б.Б. от президента на САЩ. Тръмп отказва среща при продължаване на "Турски поток" в Европа

Американците очевидно не са навити на "бартер" - F-16 срещу "Турски поток". София разчиташе на тази схема, за да заформи баланс между Вашингтон и Москва. Майк Пенс предал послание на Бойко Борисов от президента на САЩ - Тръмп отказва среща при продължаване на "Турски поток" в Европа пре...

News image

Борисов след срещата с "русофоба" Майк Пенс: "Не сме говорили срещу Русия". Обаче среща с Лавров в Мюнхен няма

Бойко Борисов се срещна с вицепрезидента Майк Пенс респектиран от делегацията на САЩ - 300 души, вицепрезидент, държавен секретар, 48 сенатори, и Иванка Тръмп като "бижу" на групата. Срещата е поискана от Щатите - коментатори в Русия вече спекулират, че САЩ притискат Борисов за "Турски поток...

News image

Бойко Борисов подрежда "олигарсите" и връща преференциите, Орлин Алексиев и Васил Божков-Черепа работят за вота в София?

ГЕРБ се набута в курт капан и може да загуби катастрофално евроизборите, ако не върне старото положение за преференциите - лъсна комбината с ДПС, която беше публична тайна. Всички "автентични патриоти" ще са срещу ГЕРБ - от Слави Трифонов до Мая Манолова и президента Румен Радев. Б...

News image

Кирил Домусчиев гради таен порт на "Позитано", реди пъзела в БСП-Варна с Борислав Гуцанов и Цветан Янакиев напред

"Олигархът" Кирил Домусчиев изгражда таен порт на "Позитано"20, твърдят запознати с актуалните интриги в червената централа. "Олигархът" лобира Сергей Станишев отново да бъде водач на евролистата на БСП, а това според влиятелни "позитанци" предопределя избора. Всъщност Кирил Домусчие...

News image

САЩ притискат Б.Б. за оставки или си отива заради "гафа" на МВнР. Няколкостотин $млн влизат в мегатрезор, обслужващ ГРУ

Срещата на Бойко Борисов с Доналд Тръмп е под въпрос, след като министър Екатерина Захариева първоначално "опроверга", че през България са "изпрани" няколстотин милиони венецуелски петродолари. Захариева не може да направи това без "добро" от Борисов, категоричен е източник от МС. "Амер...

News image

Б.Б. посреща Медведев, награждава разведки на Путин. ЦРУ и Mi-6 спират далаверата с джепането, Тръмп отказва срещата?!

Борисов не само няма да гони разведки на Путин, но дори щял да им връчи ордени на Трети март - на изпроводяк поради завършване на "мандата". Междувременно се понесе отровен слух в коридорите на спецслужбите - ЦРУ и Mi-6 спирали далаверата с джепането, а Тръмп отказвал срещата. Сканда...

News image

Гебрев не е тровен в ресторанта, не бил ял "салата с пестициди", не пиел и кафе. Бойко Ноев "подложи" Борисов на Хопкинс

КАКВО СЕ СЛУЧВА? Бойко Ноев хвърли бомба и посочи защо Бойко Борисов не се е появил на брифинга вчера - "Вчера ми стана жал за главния прокурор и нещата, които са го накарали да говори". "Гебрев не пие кафе и не е работа на един главен прокурор да излиза и да говори такива неща. Има хора, ...

News image

Б.Б. няма да гони руски разведки, в салатата "Гебрев" няма "новичок". Mi-6 провокира скандал в службите, мачка Борисов

Б.Б. отказва да гони руски разведки, защото в салатата "Гебрев" нямало "новичок" и нямало връзка със случая "Скрипал". Всъщност Bellingcat Investigation Team твърди, че става дума за "неустановено вещество", а връзката е по линия на третия участник в "Скрипал" - "Сергей Федотов", сочен ...

News image

САЩ рекетират Борисов за рандеву с Тръмп. След F-16, "Турски поток-2" и Венецуела искат да изгони разведки на Путин

Бойко Борисов е имал тежка среща на четири очи с Цветан Цветанов в събота, съобщават източници от службите. Вторият в ГЕРБ му е донесъл послание от Вашингтон. Американците му поставят ултиматум - да изгони руски разведки на дипломатическо прикритие заради раздухания скандал "Гебрев и Но...

News image

Сгъват Румен Радев преди изборите. Новината за протеста обикаля медиите по света и посолствата му заформят "игнор"

Очакваше се ГЕРБ да използва административния си и партиен ресурс за протест срещу президента Румен Радев. Той даде и повод - позицията за Венецуела е смехотворна, но отвори писта да бъде обвиняван, че превишава правомощията си. Вече му викат Румен Венецуелеца, а опаковането му с Р...

News image

Рашките "партия" с БСП за евровота, Кремъл разтваря кесията. Станишев твърдо водач, корпоративни босове получават квота

Външни фактори ще се намесят в евровота - рашките се превръщат в основен играч. Те ще се опитат да пласират свои лобисти на евротерена - основно чрез листата на БСП. Сергей Станишев е фаворит на руската писта - твърдо е водач, ако Корнелия Нинова не иска да загуби изборите. Станишев е клю...

News image

Нинова реди корпоративно-проруска листа за милиони кеш в евровота. Провокира война за преференции, за да бие ГЕРБ

Корнелия Нинова и Георги Свиленски редят листата за евродепутати на БСП. Тя ще е откровено корпоративна, проруска и за много милиони кеш, твърдят запознати. Нинова провокира война за преференции по схема, за да бие ГЕРБ. Свиленски е организирал щаба като за местни избори - по "лъчове". ...

News image

Илиян Василев: Радев обяви правителството на САЩ за корумпиращо за F-16. значи американците дават пари, а нашите вземат

Румен Радев направи огромен гаф, който затъмнява всичко друго казано от него. В официално изявление вчера той определи сделката с Ф-16 като корупционна!?! Тъй като това е договореност между две държави, няма как да има корупция само от българска страна, значи американците дават пари, а нашит...

News image

Мустафа Карадайъ държи структурите на ДПС. Опитът за "преврат" на Хасан Азис няма шанс

"Мустафа Карадайъ стои стабилно като председател на ДПС. Структурите са плътно зад него. Някои мераклии за власт и постове правят вълнички в Кърджали, но ще бъдат спрени", заяви източник от върховете в ДПС. Структурите в Североизточна България подкрепят мощно председателя. Шумен, Търговищ...

News image

Доган поема ДПС на ръчно управление по интифа на Ердоган, иска петима евродепутати. Карадайъ остава председател-щабист

"Клатят му се краката на Мустафа Карадайъ, шефът му е вдигнал мерника, ще го сменя с Хасан Азис". Този отровен слух броди из средите на апаратчиците на ДПС от края на миналата година. Източник е самият Доган, разбира се. Ден преди речта за "ЧНГ" Падишахът привиква в Сарая Ахмед Ахмедов, з...

News image

Интрига в ДПС. Доган сменя Мустафа Карадайъ с кмета на Кърджали Хасан Азис?!

Мустафа Карадайъ, оперативният председател на ДПС подушил заплаха за поста си. Той се съмнява, че кметът на Кърджали Хасан Азис се готви за лидер и при първа възможност ще се опита да го смени. Азис дърпа конците на най-голямата структура на ДПС в страната – кърджалийската...

News image

Кремъл "загражда" Борисов?! Веднага след сделката между Валентин Златев и "Бойко" Путин позвъни за "Турски поток-2"

Президентът на Русия Владимир Путин обсъди по телефона с премиера на България Бойко Борисов двустранното сътрудничество, в това число в сферата на енергетиката, съобщи прес-службата на Кремъл. "На 24 януари се състоя телефонен разговор на президента на РФ Владимир Путин с премиер-минист...

РЕКЛАМА
Банер
ПОЛИТИКА

Шок след ареста на най-лоялния към Путин инвеститор от САЩ. Майкъл Калви се забъркал с олигарси на тайните служби

News image

Изреченото тази седмица от Путин беше като гръм от ясно небе. Настъпило било времето повече да не се арестуват предприемачи, заяви руският президент по време на речта си за състоянието на нацията. Почти половината от заведените срещу предприемачи следствия ще бъдат прекр...

Конспиративни записки: Нов политико-олигархичен кръг иска властта. (КОЙ ще смени Борисов - Цветанов или Горанов)

News image

Съвсем скоро новината, че Кирил Домусчиев е купил ”Нова Броудкастинг груп” от клюка, ще се превърне във факт. Сделката ще се извърши чрез фирмата му ”Адванс медия груп”. КЗК ще я одобри за рекордно кратък срок. Време е да свикваме с поредния експеримент. М...

Ахмедов: Думата на Доган е важна за всички, Пеевски може да е евродепутат. Напускането на БСП ще им изиграе лоша шега

News image

В навечерието на сбирката в Сарая ДПС предприе медийна офанзива, ключови фигури от Движението дадоха интервюта в най-масовите медии. Хамид Хамид, Рамадан Аталай и Ахмед Ахмедов коментираха последните събития. Ахмед Ахмедов потвърди версията, че ДПС знаково не напуска парламента и е отка...

АКЦИЯ

Домусчиев купи NOVA. Готви ли се за премиер? Когато бизнесмен си купи най-голямата медийна група, значи е могъщ

News image

Когато един бизнесмен в България си купува футболен отбор, значи е много богат. Но когато си купи и най-голямата медийна група в страната, значи е могъщ. Дали не възнамерява да стане премиер, като чешкия милиардер Андрей Бабиш, който, освен холдинга Агроферт, притежава...

Татяна Дончева: Борисов жонглира между САЩ и Русия. Пеевски е руско прокси, кръгове в службите работят за Москва

News image

Общественото впечатление, че Бойко Борисов е един американски човек, е доста повърхностно. Това заяви лидерът на "Движение 21" Татяна Дончева в предаването "Денят с Веселин Дремджиев". "Акцията за прибиране на военните заводи под руски контрол е изцяло свързана с политиката на сегашното ...

КИЛЪРИ

Telepolis: Пентагон готовит стратегию "Троянский конь" для войны с Россией

News image

Пентагон разрабатывает новую концепцию ведения войны против Москвы и Пекина, которая заключается в скрытном вторжении вглубь страны. Такие шаги предпринимаются в ответ на угрозы России и Китая, пишет немецкий журнал Telepolis. По словам начальника штаба ВВС США генерал Дэвида Голдфайна, ...

The Hill (США) Януш Бугайский: управляя распадом России. Запад сильнее, чем его изображают, Россия слабее, чем кажется

News image

Продолжающиеся атаки России на Украину и ее настойчивые действия по подрыву западных стран указывают на то, что Вашингтону и Брюсселю не удалось обуздать имперские устремления Москвы. Взаимодействие, критика и ограниченные санкции лишь усиливают бытующие в Кремле представления о том, чт...

МАФИЯ

Порошенко готви нова акция в Керченския пролив, проваля "Турски покток-2"?! Посещението на Медведев става "горещо"

News image

Президентът на Украйна Петро Порошенко готви нова акция в Керченския пролив. Порошенко е поканил представители на НАТО да бъдат на корабите. Сергей Лавров, министър на външните работи на Русия заяви, че Украйна е поканила представители от страни от НАТО на свои военни кораби, "готвещи се ...

Mi-6 саботира "Борисов-Медведев" за "Турски поток" със сглобката "Гебрев-Скрипал". Скандалът гърми в прокремълски медии

News image

Mi-6 показно саботира срещата "Борисов-Медведев" със сглобката "Гебрев-Скрипал". Избухването на скандала съвпадна с подготовката на визитата на руския премиер Дмитрий Медведев за "Турски поток". "Белингкет" (Ми-6) и "Инсайдър" тутакси раздухаха скандала - "Сергей Федотов" се оказа сътру...

РЕКЛАМА
Банер