СНАЙПЕР

Съобщиха ли на Путин, че може да загуби войната в Украйна?! Което и в ЦРУ не предполагаха

alt
Боян Чуков дал поредното си пропутинско интервю за "Епицентър.бг". И? Какво е основното послание - "Украйна е загубила, но не са го съобщили на Зеленски".
 
Ало, Путин щеше да победи в Украйна за три дни, призоваваше военните в "Незалежная" да направят преврат. И? Украйна отговори с "отечествена война", докато Путин твърдеше, че СВО върви по план. Егати планът.
 
На 24 февруари беше скандално дори допускането, че Русия може да не спечели. Сега на дневен ред е как да не загуби. Въпреки пропагандата на Боян Чуков, който очевидно много се гневи, че "прогнозата" на ген. Яков Кедми, че Русия ще превземе Одеса до 1 септември, не се потвърди.
 
Сега е допустимо да се спекулира, че Русия може и да загуби - не само окупираните след 24 февруари територии - както загуби Херсон.
 
Ядрена държава не можела да губи войни. И още как може - Виетнам за САЩ и Афганистан за СССР са само най-ярките примери.
 
Съобщиха ли на Путин, че може да загуби в Украйна? Което и в ЦРУ не продполагаха. Причината - украинските бойци воюват за родината си, руските за властта на Путин. 
 
Цяло чудо е, че Путин все още успява да мотивира руските бойци - със стотици хиляди рубли, с властови натиск, но не това е основното - руските бойци вече се мотивират от самата война, от десетките хиляди загуби, от инстинкта за оцеляване и войнската чест, за която говори героят на Русия старши лейтенант Руслан Курбанов пред украински военнопленници.
 
Русия не само може да загуби войната в Украйна срещу САЩ, но и ще я загуби, ако Путин не обяви всеобща мобилизация, частичната стигна до превземане на градчето Соледар.
 
Украинските бойци са изключително мотивирани, САЩ и Европа дават оръжие "на час по лъжичка", но те спряха руснаците пред Киев само с "джавелини" и "байрактари". Сега идват "абрамси" и "леопарди".
 
Кой мотивира украинците да воюват срещу руснаците - американците ли?! Очевидно не, украинците са мотивирани от нападението на Путин, който искал бил да връща "исторически руски земи".
 
Това е все едно българската армия да нападне Македония и Сърбия за връщане на "историческите български земи". Защо не напада?
 
СВО на Путин е класическа завоевателна война и затова може да загуби - както Хитлер загуби "щурма на Изток" за завоюване на "земи за Райха".
 
И финално за такива пропутински геостратези като Боян Чуков - никакво голямо настъпление на Русия няма да има. Това с "чмобики" не става. Професионалната войскова групировка, която нахлу в Украйна на 24 февруари, е "перемолота". Такива бойци като Руслан Курбанов са единици. "Вагнер" воюва само за кинти, яко воюва, но така войната Путин няма да спечели - украинците се бият за страната си. Освен това - отсреща кинтите са повече. 
 
Какъв световен ред ще пренарежда Русия, както твърди Боян Чуков, с 2% БВП срещу 50% на групата "Рамщайн". Зеро. Китай не е в играта, трябва да се справя със спада на БВП и не подкрепя Русия. Индия е проникната от фирмите на пенсионирани генерали от армията на САЩ и ЦРУ. Русия е сама, ако не се броят Беларус, Северна Корея и Иран. И? Как с тези съюъзници ще победи САЩ, Германия и Великобритания в Украйна при тази самоотвержена съпротива на украинските бойци?!   
 
Боян Чуков, който остана единствен да държи фронта от пропутинските геостратези, след като Валентин Вацев, който заяви в началото на СВО, че в първите седмици на март Украина е "чао", се оттегли от медийния фронт, да попита Бойко Борисов защо вече не го играе "авер на Путин", да не би защото не надушва краха му в Украйна. Борисов не се прави на геостратег като Чуков, но винаги взема завоите в играта с предварение. 
 
Колкото до твърдението на Боян Чуков, че Полша, Унгария и Румъния щели да прилапат нещо от територията на Украйна - това дори не е смешно, както според него са смешни изхвърлящините на Владимир Соловьов за "бабахването" по Лондон и Вашингтон. Нищо не могат да вземат Полша, Унгария и Румъния от Украйна. САЩ ще ги спрат при първите опити. 
 
Не че Варшава и Букурещ влизат в тази схема, която е пропагандна теза на Кремъл, но дори Виктор Орбан не си е направил устата. Територия се придобива само с война. Както Русия действа в Украйна. Как ще воюват Полша, Румъния и Унгария срещу Украйна - нали армиите им са напълно под контрола на САЩ. Полша е пълна с военни на САЩ, както и Румъния, а Унгария е транзитна територия за маршрутите на армиите на НАТО и там германците и командосите на ЦРУ имат грижата за логистиката. 
 
Така че на Путин не са му съобщили, че може да загуби в Украйна. Както заяви дори прокремълски геостратег като ген. Яков Кедми в предаването "Вечер с Владимир Соловьов" - "Искам да видя къде ще бъде руската армия на 24 февруари, през март, през април". Кедми вече не прогнозира превземане на Одеса. 
 
Ако Одеса не може да бъде превзета от руската войскова групировка в Украйна, която дори Херсон не може да си върне, защото няма ресурс да форсира Днепър и от по-високия бряг отсреща ще бъде намачкана от украинците с "хаймарси" и гаубици М 777, как руснаците ще превземат Киев, за да съобщят на Зеленски, че е загубил войната, както твърди Боян Чуков?!
 
Първият опит за щурм на Киев как завърши, дори когато украинците не бяха го превърнали като сега в крепост?! Какво стана с Харков, който като уж проруски град щял да бъде превзет "на ход", а руснаците щели били да бъдат посрещани с "цветя, хляб и сол", а "хохлите" казаха на "ватниките"- "идите на х*й"? Какво стана с Херсон?
 
Всъщност въпросът не е кой ще спечели войната в Украйна. Това е ясно - няма как Путин да победи украинския народ, който се обедини срещу "рашките", Путин не може да победи и групата "Рамщайн". Въпросът е как Путин си позволи да вкара във война два славянски народа, а САЩ да са на далавера и да получат Украйна като "геостратегически и геополитически приз"?!
 
О, да - Путин щеше да "демилитаризира" и да "денацифицира" Украйна. И да върне НАТО в границите от 1997г., а вкарва Швеция и Финландия в Алианса със СВО. А всъщност с войната срещу Украйна я превърна в най-милитаризираната държава в Европа, както превърна всички украинци в "нацики". Къде са "нациките" с факлите, които Виктор Янукович създал с парите на Ринат Ахметов (който също си го получи с бомбардирането на заводите му в Мариупол), както твърдят дори прокремълски политолози? Няма ги, дори и на фронта не са. Всички украинци станаха "нацики" - заради Путин.
 
Както твърди руският военен експерт, о.р. полковникът от ГРУ, Иван Коновалов - "Ние воюваме в Украйна срещу руснаци, а те умеят да воюват, ако бяха европейци, досега да сме ги помели". Това постигна Путин - срещу руската войскова групировка да воюват дори етнически руснаци. 
 
Така става, когато Путин иска да връща в Русия "исторически руски земи", а там няма "исторически руснаци", а руснаци, които воюват във ВСУ срещу руската армия. Отговорът на Запада - "Няма да позволим на Путин да преначертава граници с война". А прокремълските геостратези у нас твърдят, че щял да пренареди света. 
 
Как? Сталин го пренареди, но "партия" му бяха Рузвелт и Чърчил - сега лендлийзът ще е за Украйна, не за Русия. Какъв ще е следващият ход на Путин след неуспеха на руската офанзива в Донбас, която за 6 месеци превзе градчето Соледар - всеобща мобилизация, "отечествена война". Руско "пушечно месо" срещу оръжието и боеприпасите от Запада и мотивираните украински бойци. 
 
Остава само "бабахването" с ядрено оръжие - Апокалипсис, както го описва Боян Чуков. И? "Те в ада, а ние в рая" според Путин. Дали ще му изпълнят заповедта по командната верига?!
 
Путин вече не само загуби в Украйна, но дори не е геостратегическият играч от преди СВО - не само САЩ са на далавера, Китай също е на плюс и се дръпна, след кото "блицкригът" не успя. 
 
Пекин вече отне хода на Москва с "тактическа ядрена бомба", заявявайки, че е против употреба на ядрено оръжие във войната в Украйна. Тогава? Какво остава за Путин - повече бойци като героя на Русия Руслан Курбанов. Въпросът е колко са след провала на "блицкрига", след отстъплението от Харковска област и Херсон. 
 
Всъщност остават само преговори - изтегляне на руската войскова групировка и жест на групата "Рамщайн" да не бъде мачкана Русия. Само че Путин не може да си го позволи - предстоят му избори през 2024г. И ще ескалира войната, докато може, докато има "курбановци" с войнска чест, докато не го предадат в обкръжението му и докато руски офицери не го свалят. 
 
Останалото е "пренареждане на света" от прокремълските геостратези, които чертаят мащабни схеми, но не обясняват като как "блицкригът" срещу Киев не успя, защо руската войскова групировка се "прегрупира" след Харковската операция на ВСУ, защо отстъпи от Херсон. Реалностите на войната не са като кабинетните схеми. В Украйна воюват славяни срещу славяни и това е най-важното, а не "пренареждането на света", не германци нападнаха Украйна като през 1941г., а руснаци, които воюват там и срещу други руснаци. Егати пренареждането на света.
 
bgsniper.com
 
СНАЙПЕР
News image

MIT вкара Пеевски в курт капан. След срещата с Хакан Фидан "на четири очи" нямаше как Доган да не прояви мнителност

Гласуването на правителството е само кулминация на конфликта между Пеевски и Доган. Срещата на Делян Пеевски с министъра на външните работи на Република Турция Хакан Фидан, бивш шеф на MIT (14 години!), на "Четири очи" явно е провокирала мнителността на Ахмед Доган.    Според източни...

News image

Какво разцепление сред турците. Касим Дал не можа да ги разцепи с рамо от Турция, как Пеевски ще ги раздели - с кинти?!

Какво разцепление сред турците. Делян Пеевски не може и няма да разцепи ДПС, какво остава да провокира вътрешни войни сред турците.   Коментатори подхлъзват Пеевски. Ако е поръчка, Доган ще върне Ресто - 10 000 турци пред "Берлин", примерно.    Касим Дал, който беше водач на ...

News image

Войната в ДПС е за каузата, икономиката и Турция. Пеевски ще я загуби, ако бившият шеф на MIT Хакан Фидан не го подкрепи

Войната в ДПС е за каузата, тоест "ДПС е Доган и Доган е ДПС", която Делян Пеевски оспори с "Новото начало е факт. Който не го разбира, остава в миналото".   Войната е и за икономиката в партията - старите "обръчи от фирми", създадени с рамо от боса на "Мултигруп" Илия Павлов, схемит...

News image

Досега никой не е спечелил срещу Доган. Делян Пеевски може да е първият, ама надали - ДС и "КГБ" влизат в Играта

Досега никой не е спечелил срещу Ахмед Доган, босът на Прехода. Делян Пеевски може да е първият, ама надали - ДС влиза в Играта.   "Вчера Доган ми се обади, а не съм го чувал от 4 години и не съм го виждал от 5-6 години. Дори на рождените му дни съм го търсил, но никакъв отзив. Вчера...

News image

Делян Пеевски не е Илия Павлов. Доган няма да го отстрани, ако не влезе в битката като Лидера на ДПС

Делян Пеевски не е Илия Павлов, с когото Ахмед Доган беше приятел. Илия Павлов беше от "старата школа", Делян Пеевски е "друга бира" и даде знак, че няма да се откаже от битката за ДПС, за която беше не "Аз да не съм ви банкомат", а като шеф на партийна банка, който изгради логистичната мреж...

News image

Пеевски не може да победи Доган, но куражът е респектиращ. "Мултигруп-2" няма да има, важното е да няма "Илия Павлов-2"

Пеевски не може да спечели война срещу Доган, но куражът да му застане е респектиращ. "Мултигруп-2" няма да има, важното е да няма "Илия Павлов-2", ако баретите от СОБТ се преместят от Банкя в двата Сарая на почетния председател на ДПС.   Какво стана с "Доган загуби" на бившите медий...

News image

Кабинетът не мина. Доган ще организира ли контрапреврат на вота срещу Пеевски след преврата на "Берлин" срещу Сарая?!

Правителството не мина. Само 98 депутати гласуваха за кандидатурата на Росен Желязков за премиер - 68 от ГЕРБ, и 30 от ПГ на ДПС, 14 депутати се протипоставиха на председателя Делян Пеевски, един се въздържа.   38 депутати от ПП-ДБ гласуваха против, един се въздържа. БСП - 17 против....

News image

Пеевски може и да е Робеспиер за Доган в Революцията, но може да го свали, ако преиграе в "битката с корупцията" в ДПС

Делян Пеевски може и да е Робеспиер за Ахмед Доган в Революцията в ДПС, но може да го свали, ако преиграе в "битката с корупцията" в ДПС.   Доган е изключително коварен политически играч и "Търпението е горчиво, но плодовете му са сладки" му е кредо, но не чак дотам, че да го мачкат....

News image

Войната пунта мара, кабинетът съгласуван с Пеевски. Борисов и Пеевски осигуряват бонус вот за "правителство си мечта"?

Войната "Пеевски-Борисов" е пунта мара, премиерът и министрите са съгласувани с лидера на ДПС, заявиха източници от политическите и бизнес среди.   Каква война? Росен Желязков, предложен за кандидат-премиер, е близък колкото до Борисов, толкова и до Пеевски. Томислав Дончев, Красен К...

News image

Борисов няма интерес от кабинет. Ако "янките" не спрат Пеевски, който напира за премиер, може да има война в "тандема"

Бойко Борисов няма никакъв интерес да има правителство само с подкрепата на ДПС, чийто бос Делян Пеевски ще е бигбос на държавата.   Нито сега, нито след нови избори - нито никога. След баретите от СОБТ край къщата на Борисов в Банкя тандемът с Пеевски е под въпрос, нещо повече може ...

News image

След Брендо "крал на кокаина" няма да има, заформя се картел. Таки е в играта, но DEA има нов фаворит-оперативен актив

След Евелин Банев-Брендо "крал на кокаина" няма да има, заформя се картел, заявиха източници от службите.   Христофорос Аманатидис-Таки е в играта, но като "експерт", не се занимава с трафик. DEA има нов фаворит като оперативен актив.   Този нов играч имал много силни позиции...

News image

Брендо се договаряше с босовете и не изплете дилърски мрежи, затова не го поръчаха досега като Поли Пантев в Аруба

Брендо се договаряше с босовете и не изплете дилърски мрежи, затова досега не го поръчаха като Поли Пантев в Аруба, но ако чрез бизнеса си с Ивелин Михайлов, който бил негов "лейтенант", е решил да реди Сглобка 2.0, може да е настанала Жега.   Евелин Банев-Брендо, оперативен актив на...

News image

Сръбските служби или момците на "Сретен" могат да изпълнят "Бойко" навсякъде. Какво като снайперисти охраняват къщата

Ако сръбските служби или "Сретен" са поръчали "Бойко", могат да го изпълнят навсякъде - БИА, службата наследила УДБА и ОЗНА, както и момците на Сретен Йосич-Йоца Амстердама, са доказали, че са много добри в този "бизнес".   Звездан Йованович, снайперист от "Единицата", подразделениет...

News image

Брендо се предава, снайперисти охраняват Борисов - съспенс за правителство или "Сретен" този път е поръчал "Бойко"?!

Лидерът на ДСБ Атанас Атанасов попита президента Румен Радев в началото на срещата между лидерите на ПП-ДБ и президента дали има информация, че снайперисти охраняват къщата на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.     "Аз имам един въпрос, г-н президент, който е много сериозен. Това...

News image

Борисов отива при президента, Брендо се предава. "Съвпадение" или "Бойко" извади жокер за приятеля си Орлин Алексиев?!

Бойко Борисов отива при президента Румен Радев, Евелин Банев-Брендо се предава. "Съвпадение" или "Бойко" извади жокер за приятеля си Орлин Алексиев и най-вече за себе си?!   Брендо набута в интрига Орлин Алексиев с "Кокаинови крале", натопявайки го, че организира трафик на кокаин с р...

News image

Брендо, оперативен актив на DEA, не реди кабинет. Орлин Алексиев не иска да влиза в ролята на Алексей Петров

Евелин Банев-Брендо се предаде и веднага плъзнаха медийни спекулации, че ще реди коалиция за правителство.   "Кокаиновият крал" е оперативен актив на DEA и можеше да реди управленска коалиция от вкъщи, но вероятно е настанала Жега (за десетки тонове кокаин в Германия?) - не само лятн...

News image

Радев конфронтира Пеевски и Борисов за НАТО, може да ги провокира с мандат за ИТН. Мангуста винаги печели срещу кобра

Президентът Румен Радев чака Делян Пеевски и Бойко Борисов да се конфронтират, за да подкрепи голям партиен проект и да ги извади от Играта, написахме, когато Рая Назарян не успя да стане председател а парламента от първия път, преди да се стигне до подкрепата от ИТН.   Радев вече ко...

News image

Орлин Алексиев посредник между два бизнес кръга, единият иска правителство, другият Пренареждане с нов вот?!

Медиите са се фокусирали върху Делян Пеевски, Бойко Борисов, Слави Трифонов и Николай Марков, но зад тях има знакови фигури в бизнеса, които влияят задкулисно.    Лидерите в големия бизнес, които подкрепиха ИТН на изборите, настояват да бъде съставено правителство, тези, които дадоха...

News image

Пеевски и Борисов ще се договорят, интриги няма да ги конфронтират. Цветелина Бориславова и "янките" ще наредят Схемата

Делян Пеевски и Бойко Борисов ще се договорят за правителство, интригите няма да провокират конфликт в тандема.    Пеевски бил поискал министри на ДПС в правителството и се скарал с Борисов, който бил отказал.    Какви министри на ДПС, след като Пеевски ще е на практика преми...

News image

Джованито и Ники Цайса редят "партията" на "Величие" с ПП и двойна игра с партньори-конкуренти в бизнеса?!

Джованито, свързван с бившата групировка ВИС-2, близък с основателя на "Величие" Ивелин Михайлов по линия на бизнес проекта "град в града" на територията на радиозавода, и Ники Цайса, който вкара свои кадри във властта във Варна чрез фактори в ПП, редят "партията" между "Продължаваме промяна...

News image

Президентът или Пеевски ще надделеят в битката за ИТН, Орлин Алексиев отново в играта?! Флашки са в Зара

Президентът Румен Радев или Делян Пеевски ще надделеят в битката за ИТН, за да откаже рамо или да подкрепи правителство "Борисов&Пеевски"?   Орлин Алексиев, който е много близък със Слави Трифонов, отново влиза в играта, въпреки че уж се беше отдръпнал от ИТН.   Пеевски атаку...

News image

Бейзат Яхя, Ники Цайса и Пешо Ретрото са партия с "Бойко", но Борисов не дава "добро" да атакуват Лорер, трябва му в ПП

Знакови фигури като Бейзат Яхя, Ники Цайса и Пешо Ретрото са партия с "Бойко", но Борисов не дава "добро" да атакуват Даниел Лорер във Варна, защото му трябвал, ако реши да направи преврат в ПП, заявиха източници от политическите и бизнес среди в морската столица.    Ако инфото се по...

News image

Лорер бос и кадровик на ПП във Варна. Опоненти няма да пренаредят екипа, ако Борисов и Певски не атакуват кмета

Даниел Лорер остава бос на ПП във Варна и ще реди назначенията, както и досега, но Асен Василев вече няма да може да влияе, тъй като няма да е министър на финансите, заявиха източници от ПП.   Лорер може да загуби позицията си на кадровик, само ако Бойко Борисов и Делян Пеевски се до...

News image

Какво стана с шестия мандат на ГЕРБ-СДС в Трети МИР-Варна?! Кой пусна фъндък на ИТН, за да подреди правителство?

При 100% обработени протоколи ГЕРБ-СДС получава шест депутатски мандати в Трети МИР-Варна, съобщиха медиите по данни на РИК в понеделник. ИТН получаваше един мандат.    Според обявеното разпределение на мандатите от ЦИК в петък обаче ГЕРБ-СДС има пет мандати, но ИТН вече получава два...

News image

Нинова искаше да сваля Гуцанов, после прави "партия". Сега й прави преврат за вота, въпреки че БСП е последна във Варна

Другарката Корнелия Нинова искаше да сваля своя партиен другар Борислав Гуцанов като лидер на БСП-Варна, после прави "партия" с него.    Сега той й прави преврат заради "катастрофалните резултати на изборите", въпреки че БСП е последна във Варна.   Сякаш резултатите от предиш...

РЕКЛАМА
Банер
ПОЛИТИКА

Пеевски може да не разцепи ДПС, ако загуби битката с Доган, но ще привлече знакови фигури и ще отнеме една трета от вота

News image

Делян Пеевски може да не разцепи ДПС, ако загуби битката с Ахмед Доган, но ще привлече знакови фигури в партията си и ще отнеме една трета от вота.   Пеевски може и да не е все още толкова опитен партиен строител като Доган, който организира ДПС като корпоративно-партийна формация, н...

След "Господин Доган е историческа личност", тоест не е лидерът, битката в ДПС ескалира. Превратът бил срещу Пеевски

News image

"Господин Доган е историческа личност, има заслуги за прехода, за мира, за създаването на ДПС, за целостта, за етноса, да не ги изброявам", заяви Йордан Цонев от екипа на Делян Пеевски в ефира на Нова тв.   След "Господин Доган е историческа личност", тоест не е лидерът, битката в ДП...

Доган ще свика конференция, за да свали Пеевски. "Уставът" в ДПС е Доган. Пеевски може да си направи партията във Варна

News image

Ахмед Доган ще свика Национална конференция на ДПС, за да свали Делян Пеевски като председател след "Който иска да си прави Централен съвет, да си прави. Аз съм председател на ДПС. Прочетете устава, този съвет нищо не решава. Тази тема не ме интересува, ние си работим".   Вероятно До...

АКЦИЯ

Жега зад ъгъла за Пеевски?! Николай Вълканов организира алианс "анти-Пеевски" в "партия" с босове в икономиката

News image

Жега зад ъгъла се задава и за икономическата империя на Делян Пеевски, след като Ахмед Доган му поиска оставката и даде заявка, че ще го отстрани от ДПС чрез колективните органи на партията.   Николай Вълканов, шефът на икономическата група "Мултигруп-2", организира алианс "анти-Пеев...

Топ бизнесмени остават с Доган, кой от босовете в икономиката ще подкрепи Пеевски за "Ново начало"

News image

Николай Вълканов, който е бос на икономическата група "Мултигруп-2", която Делян Пеевски не можа да овладее и създаде групата "Берлин", остава с Ахмед Доган, както и Христо Ковачки и Румен Гайтански-Вълка.    Георги Самуилов от "Инса Ойл" и Велико Желев-Вичо вероятно ще дадат рамо на...

КИЛЪРИ

Брендо не ходеше с охрана, не движеше с кортежи. Жега заради бизнеса с Ивелин Михайлов и "партия" или натиск от "Бойко"?

News image

Брендо не ходеше с охрана, не движеше с кортежи. Колко други босове в наркотрафика на кокаин имат същия стил - само един..., но ако е влязъл в политиката чрез "лейтенанта" си в бизнеса с недвижими имоти Ивелин Михайлов, кортежите нямаше да го защитят.   Евелин Банев-Брендо беше "парт...

Ако някой е искал да "поръча" Пеевски, досега да го е направил. Сретен Йосич "поръчва" Бойко Борисов от 20 години

News image

Радостин Василев, лидер на партия "МЕЧ", се опита да провокира медиен интерес с пласмента, че Пеевски и Борисов щели били да се "избият".   Ако някой е искал да "поръча" Пеевски, досега да го е направил. Делян Пеевски не е Илия Павлов и няма защо да го "поръчват" - не се опитва да пр...

МАФИЯ

Брендо се договаря със службите в Украйна да внася кокаин в Русия. Трафикът поемат ГУР, СБУ, Пентагонът и Гафур Рахимов

News image

Евелин Банев-Брендо е задържан в Украйна на 7 септември 2021 г. по обвинение, че отглежда канабис, което, меко казано, не е неговият бизнес. "Кралят на кокаина" в България да отглежда канабис?!   Апелативният съд в Киев го освобождава и отказва да го екстрадира у нас, както и в Итали...

Брендо е агент на DEA, имал ли е оперативен ръководител от наша служба или "янките" са го пазили заради "течове на инфо"

News image

Евелин Банев-Брендо е агент на DEA, въпросът е дали е имал оперативен ръководител от наша служба, примерно ГД БОП, или американците са го вербували без наводка от българска служба.   Дали "янките" не са го пазили заради "течове на инфо", а ГД БОП е получавала информацията от партньор...

РЕКЛАМА
Банер