АКЦИЯ

Нидал Алгафари: Когато Румен Радев спечели вота, изборите бяха проведени от хората на Бойко Борисов

alt

- Г-н Алгафари, какви дни предстоят пред БСП след преизбирането на Корнелия Нинова за председател на „столетницата“?
 
- Дните пред БСП са различни. Първо, Корнелия Нинова трябва да направи конгрес на 26-и септември, в който да няма голяма кавга. След това тя ще има задачата да предложи Изпълнително бюро, което да не бъде бламирано. Тя е показала какво може и не си представям да надскочи себе си. Корнелия Нинова ще подари още една победа на ГЕРБ. За това, естествено, ще бъде виновна вътрешната опозиция, която не е работила достатъчно за успеха на БСП и за нейната консолидация. Тези неща вече сме ги чували. Корнелия Нинова не е обаче единственият виновен, а цялата политика, която се водеше и преди нея в партията от различните отдели. Тези хора трябва да бъдат накарани да работят от сърце, а не само за някакъв вид заплащане. 

- Възможно ли е в името на „червената идея“ да се постигне помирение между вътрешната опозиция и ръководството на левицата? 

- Мисля, че това вече е напълно невъзможно да се случи. Корнелия Нинова видя колко струват нейните опоненти. В една партия струваш толкова, колкото застанат зад теб. Като изключим Кирил Добрев, който направи нещо по-сензационно и успя да събере 8 000 души, не виждам за какво Корнелия Нинова трябва да подава ръка. Напротив, смятам, че тя ще събере достатъчно качествени момчета и момичета около себе си, на които да даде път да вървят напред, за да ги направи ръководители. Чрез тях Корнелия Нинова ще се опита да прокара собствената си политика. Досегашното бюро беше един сбирток от вълчета, които бяха готови да се изядат един друг. Още самото начало се започна с конфликт между Красимир Янков и Кирил Добрев, с прогонването на Георги Гергов и неговите хора. Сега Корнелия Нинова ще има възможност да си направи свое бюро, което да сработи. Ако тази жена успее да амбицира тези момчета и момичета да работят добре, може да постигне дори и успехи. 

- Трябва ли „бизнесменът политик“ Кирил Добрев да подаде оставка като зам.-председател на БСП, ще бъде ли честно неговото оттегляне след съкрушителната загуба на партийните избори?  

- Не мисля, че това ще се случи, защото той никога не е държал на понятията „чест“ и „достойнство“. Битката на Кирил Добрев беше да бъде до Корнелия Нинова и след време да я измести. Той се надяваше, че ще застанат повече социалисти зад него, но се видя, че те не са толкова много. Кирил Добрев ще се държи до последно, докато накрая Корнелия Нинова не го изхвърли, както го направи с много други преди това, много силни и по-големи от Добрев. 

- Преизбраната лидерка на социалистите заговори за рестарт, както и Бойко Борисов. Възможно ли е да се направи нова политика със стари „играчи“? 

- Ако искат рестарт, лидерите трябва да съберат около себе си нови играчи, които са по-различни от тези, които познаваме. В БСП има достатъчно качествени момчета и момичета, които биха могли да се отдадат на нещо по-голямо, да им се даде достатъчна свобода да работят. Това е последното, което може да се направи в БСП. Ако и това не успее да свърши Корнелия Нинова, БСП може да отиде и четвърта политическа сила. 

- Какво ще се случи на партийния конгрес на 26-и септември, възможни ли са изненади от страна на вътрешната опозиция? 

- Не, в партията хората винаги са били зад силния, зад лидера си. Няколко души, които вече са се изказали, че са опозиция, ще се изкажат с гръмки речи. Това ще им бъдат последните искри, с които ще угаснат. БСП никога не се е разделяла с лидерите си освен ако те самите не са го поискали. Членовете си казват „какъвто ще да е, това е нашето момче или нашето момиче“. 

- Как ще отговорят Корнелия Нинова и Кирил Добрев за парите в касата, които изчезнаха мистериозно и социалистите се чудят защо считаната за богата БСП се оказа с дългове? 

- Има хора, които ще дадат уклончиви отговори. Ще има вероятно социалисти, които ще са доволни, че сте махнали Кирил Добрев и ще ви налеят пари в касата. Други, които , не са съгласни с това решение, ще се оттеглят. Корнелия Нинова ще се справи, защото има субсидия, която не е малка и би могла да си стъпи на краката. 

- Хората около Корнелия Нинова тържествуват и говорят за разгром, но какво ще правят останалите 50%, които не са гласували за нея? 

- Това е тежък въпрос. Първо – в БСП не знаят колко са избирателите. Има нещо, което всички знаем. Много от хората в партията не са си плащали членския внос от 10-15 години. Те по списък са членове на БСП, но вече може да членуват и в други формации. Те не се интересуват, не гласуват и може да се водят като „мъртви души“ – хем ги има, хем ги няма. Дали са 80 000 или 40 000 души, в БСП трябва тепърва да си ги преизчисляват, защото има много хора, които вече не са част от левицата. 

- Означава ли това, че изборите може да се нагласени, тъй като от ЦИК на БСП още в събота сутринта обявиха, че броят на гласоподавателите ще е ясен след края на изборния ден? 

- По-скоро си мисля, че не става въпрос за „нагласяване“. Много години никой в БСП не си направи труда да провери какво е реално състоянието на партията. Затова и „столетницата“ не може да направи нищо на изборите, а се надява на случайности като случая с печатницата в Костинброд, слухове и мълви. В БСП трябва да седне достатъчно мъдър човек, който да обича партията си, за да ѝ направи точна картина. Състоянието ѝ не е само в парите, защото повечето това гледат – колко са останали и къде са отишли. Състоянието на партията не е само в членската маса, а и в идеологията. Трябва да се седне и да се приеме истината. Да се каже – ние имаме 50 или 60 000 членове. Оттук нататък да се мисли дали БСП трябва да е елитна партия, или да търси подкрепа от периферията. Нещо трябва да се реши. В противен случай ще си остане на това ниво и ще се чуди от къде идва ударът. По едно време се твърдеше, че в София има 10 000 членове на БСП, после се оказаха 4 000… В същото време партията не може да събере 1 000 души на площада. Очевидно има проблем с понятието „член на БСП“ и какво се разбира от него. Кои са тези хора – които си плащат редовно членския внос, или ходят редовно на събрания. Защото има и такива, които чисто физически не могат да гласуват откъдето и да е било, но се водят „членове на БСП“. 

- „Отровното трио“ обяви „Трето велико въстание“. Вторият подобен митинг не беше многоброен, както очакваха организаторите. Започват ли хората да се завръщат към ежедневието си, изхабяват ли се демонстрациите? 

- Слава Богу, протестиращите помъдряха и разбраха, че хората ще ги намразят още повече. Да ме извиняват, но такива гръмки думи като „въстание“, означават „революция“. До подобно нещо няа да се стигне. Знаем всички за най-голямото въстание – Априлското, колко хора въстанаха и какво се случи с тях. Българският народ не е такъв, който да излезе със сопите, да почне да громи и да блъска. Той е достатъчно мъдър, за да може да изтърпи в името на това – да не се пролива кръв. „Отровното трио“ ако иска да си нарича Трета световна война или Втора октомврийска революция, но няма да постигнат нищо друго освен да ги гледат хората по площадите с насмешка. 

- Заключи ли си окончателно Румен Радев вратите за втори президентски мандат, след като се снима на една трапеза с „врага“ на Корнелия Нинова – Георги Гергов – на сватбата на сина на Илияна Йотова? 

- Не мисля, защото Георги Гергов обича да яде и да пие с всякакви хора, които са по-първи в държавата. Харесва той да е на е тяхната маса, или по-скоро – те да са на неговата. Никога при г-н Гергов това не значи нищо, защото той е достатъчно дашен. При него нещата са въпрос на интереси. Самият Румен Радев обаче загуби много като  стратегия, защото не излезе и не каза няколко неща. Като човек, който събира цялата информация на службите за сигурност, не посочи кой е мафиот и бандит. Липсваше неговата дума, на която да повярваме. За съжаление Румен Радев приравни президентската институция до нивото на бръснарницата на Хаджи Генчо. 

- Трябва ли да се поиска импийчмънт на държавния глава, който също като премиера няма особено много време на своя пост? 

- Първо, аз не виждам кой може да поиска импийчмънт на президента. Това се прави по-скоро, за да го дразнят и да засегнат личното му его. Реално не виждам някой да се е затичал да сваля Румен Радев от власт. Той ще си изкара мандата. Това, което чух от Мустафа Карадайъ, а той говори от името на почетния председател на ДСП Ахмед Доган, е, че повече подкрепа за следващи избори Румен Радев няма да получи. Колкото и да се твърди, че Радев е избран без гласовете на ДПС, 92% от гласувалите за ДПС са подкрепили президента. Да не забравяме, че голяма част от хората вярваха и се подлъгаха как Румен Радев ще удари Бойко Борисов и ще направи нещо по-различно. Това не се случи. Единственото, което направи е да се присламчи към протестите на едни хора, които са недоволни от нещо и се опита да бъде сив кардинал на демонстрациите, но не му се получи. Гласовете на ДПС винаги са играли някаква роля. Понякога тя може да е като количество, да друг път – като имидж или пропаганда и карта за разиграване. 

- Социолози предвиждат коалиция между партиите на Корнелия Нинова, Мустафа Карадайъ и Слави Трифонов. Възможен ли е подобен екзотичен кабинет и как ще бъде приет от хората, които са гласували и протестирали заради тези формации? 

- Доколкото познавам нрава на ДПС, в партията има много мъдри хора, които помнят, че всеки път, когато подарят властта на БСП, тя винаги се е оправдавала за краха си с Движението за права и свободи. Не съм сигурен, че този път ДПС толкова лесно ще си даде подкрепата за БСП. От друга страна, Слави Трифонов и хората около него дълги години се заиграваха с личността на Ахмед Доган. Той също има граници на търпение, които отдавна бяха минати, за да си подари така властта. Но България си е България и могат да се видят всякакви странни коалиции. Ако това се случи, Слави Трифонов ще блесне за един мандат със своите хора, а после ще залезе. В това време ДПС и БСП ще се оправдават един с друг. 

- И Румен Радев, и Бойко Борисов взаимно се обвиняват, че един от двамата ще опорочи изборите. От какво се страхуват най-много двамата генерали – от предизборната кампания, от самия вот или от преброяването? 

- Това са пълни глупости! Тази дъвка я дъвчат много отдавна. Винаги когато си победител, изборите са изключително честни. Когато Румен Радев спечели вота, не помня някой да е казал, че е победил по нечестен начин. Тогава изборите бяха проведени от хората на Бойко Борисов. Всичко е въпрос на лакърдии – ако съм загубил, изборите не са честни, ако съм спечелил – си мълча. Това са опорни точки, които се дават, когато загубиш изборите, защото никога няма да прехвърлиш вината върху себе си, а върху световния империализъм или върху някакъв грандиозен заговор. Истории, които да сочат колко си велик, но не са те избрали. За съжаление, това е черта, характерна особено в нашите ширини – не можем да си признаем загубата. Когато се избира един – не може да спечелят двадесет. Във всяка секция всеки има представител на големите партии. Така че много трудно може да се заиграят едните с другите и да се стигне до такъв сговор, че да се обединят БСП, ГЕРБ и десницата, но трябва да се признае, че интересът клати феса. Виждал съм всевъзможни коалиции – между „Атака“ и ДПС в селата. От НФСБ говореха как по никакъв начин няма да подкрепят Бойко Борисов. В един момент станаха негови коалиционни партньори. Меглена Кунева говореше как щяла да спре ГЕРБ, а накрая влезе в коалиция с партията на Борисов. Всичко сме виждали и няма какво повече да ни учуди. Няма да се изненадам, в името на някакви много големи национални интереси, ГЕРБ и БСП да направят коалиция. В България няма въпрос на чест и на политическа идеология.

Интервю на Васил Василев

Източник: Фактор.бг

 
АКЦИЯ
News image

Иван Иванов, дясната ръка на Кирил Добрев, влезе в Националния съвет. Корнелия Нинова отново "партия" с тандема?!

Депутатът от Варна Иван Иванов, сочен като дясната ръка на Кирил Добрев, влезе в Националния съвет на БСП. Кирил Добрев също е избран за член на ръководството на партията, но обяви, че ще бъде редови член на Националния съвет и няма да влиза в Изпълнителното бюро. Според източници ...

News image

Нинова щеше да гони Гуцанов, а го вкара в най-близкия си кръг. Ако и с Борисов е толкова виртуозна, ще го свали

Корнелия Нинова се заигра с Борислав Гуцанов в кампанията за местния вот през 2015г., дори в централата на БСП-Варна беше посочена като следващия лидер на партията на сегашния опозиционер Атанас Мерджанов. Миналата година обаче реши да го сваля, но не успя. Битката на Гуцанов и Нинова б...

News image

Крум Зарков с най-голямо доверие на конгреса на БСП. Станишев вън от ръководството, но Кирил Добрев влиза

Най-много гласове в избора на национален съвет на БСП получи Крум Зарков. Това стана ясно във втория ден от 50-ия конгрес на БСП. Зарков получи 487 гласа от делегатите на конгреса. Той е единственият, който е получил повече от половината гласове от тези, които са гласували. В гласуването уча...

News image

Партията на Цветан Цветанов отнема гласове от ГЕРБ, ако президентът му прехвърли своята мрежа в МО и МВР

Президентът Румен Радев обяви при откриването на конгреса на БСП, че няма да прави политически проект. Преди това "уволни" Калон Методиев, който в началото на годината сондираше "президентски проект", заради купон на Корнелия Нинова за победета. "Уволнението" и заявката на президента...

News image

Борисов скочи срещу "тънките сметки" за коалиция - "преди избори никога няма как и после леко се примъкнат"

Бойко Борисов отново подкара джипа. Те сеят омраза, а ние - работни места! Така премиерът коментира протестите и протестиращите по време на инспекцията си в Бургаско. "Злобата им много ни помага на нас. Власт на всяка цена - агресивни. Аз минавам от завод на завод. Ние ще останем с рабо...

News image

РЕЧЕ ЛИ ВИ "АФЕРА", ЛЬОТЧИКА Е ПУНТА МАРА?! ЧЕСТИТО НА НАИВНИЦИТЕ! И ИЗЛЪГАНИТЕ, КОИТО ПРАТИ ДА МУ ПРАВЯТ "НОВИЯ ПРОЕКТ"

„Президентът Румен Радев не смята да започва нов политически проект, защото целта му е да подкрепя тези, които работят в полза на хората. Държавният глава заяви това в Карнобат, където е на посещение по повод празника на града. Президентът категорично заяви, че няма да създава нов ...

News image

Воеводата разбива четата по чуждо нареждане и в чужд интерес

Поредният сюжет за сформиране на експертно правителство е разказан от лидера на ВМРО. Каракачанов себеотрицателно се самопредложи да гарантира помирителен диалог между Радев и Борисов Радев използва умело предложението на военния министър, за да концентрира политическата си атака пер...

News image

"Сорос" поръча "Росенец" и реди коалицията на "Демократична България" с ГЕРБ, за да демонтира "сарайния модел"

Кристалина Георгиева, шеф на Световната банка и дясна ръка на Джордж Сорос, вечеря с Христо Иванов преди щурма на Сарая в "Росенец". Двамата обсъждат сценария за демонтиране на "сарайния модел" от властта. След акцията в "Росенец" Сарая върна Ресто в президентството и избухнаха протести. ...

News image

Сарая пързаля протеста - няма как да има предсрочни избори до месец-два и "експертен кабинет"

"Изборите чукат на вратата и вече сме в период на предизборна кампания, въпрос е на месец или два", заяви депутатът от ДПС Халил Летифов. След като Борисов спря Красимир Каракачанов и Томислав Дончев да обявяват оставка до краят на септември, в тази роля влезе депутат на Движението. Пре...

News image

Гергов: "Подавам ръка на Нинова!". Потвърди се, че на сватбата президентът е обединявал БСП и я усилва с Калоян Методиев

Георги Гергов потвърди версията, че на сватбата президентът е обединявал БСП преди прекия вот и няма интрига, както и че "уволнението" на Калоян Методиев е всъщност усилване на екипа на Корнелия Нинова. С призив за единение и загърбване на вътрешно-партийните противоречия излезе в навече...

News image

Тодор Тодоров: Всяка дума от Цветанов подлагайте на съмнение. Този човек не напусна доброволно ГЕРБ

"Всяка дума от Цветанов подлагайте на съмнение. Този човек не напусна доброволно ГЕРБ, той управляваше еднолично и не даваше да се чуе чуждо мнение. За този човек важи поговорката: "Крадецът вика - дръжте крадеца", коментира членът на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Тодор Тодоров, цитира...

News image

Маджо спира Цветанов да цепи структури на ГЕРБ, Маргините "неутрални". Борисов нарежда - 30 000 гласа на Цецо му стигат

Младен Михалев-Маджо спира Цветан Цветанов да цепи структурите на ГЕРБ. Затова бившият втори в ГЕРБ атакува близките до боса на СИК Георги Харизанов и Тодор Тодоров в Нова тв. Георги Харизанов блокира опитите за пробив в структурите на ГЕРБ в Северозапада, а областтият координатор на ГЕ...

News image

Радев не може да спечели война на два фронта. Сарая му иска оставката, а на Борисов отваря писта с "експертен кабинет"

Президентът Румен Радев се конфронтира със Сарая със свалянето на охраната на Ахмед Доган и Делян Пеевски и с искането на оставката на главния прокурор Иван Гешев. Войната с Борисов ескалира и президентът може да загуби войната на два фронта - изтребителят му изстреля ракетите, а няма F-1...

News image

Виктор Димчев не преброи 140 000 протестиращи като 14 000, а като 500

Очакванията, че фотографът и режисьор Виктор Димчев ще преброи протестиращите 140 000 като 14 000, не се потвърдиха. Оказа се, че той ги е изкарал 500. "По темата с протестиращите "140 000 души" по време на т.нар. "Трето велико народно въстание" си позволих да преброя едни 500 човека на п...

News image

Въстанието на числата. Андрей Райчев срещу Арман Бабикян или как 140 000 не свалят Бойко Борисов

"Протестът не намалява, но и не нараства, не става 100 000. Ако стане 100 000, всичко приключва за часове. Протестът е успешен, но от друга страна не е достатъчно голям, за да събори Борисов" коментира Андрей Райчев в сутрешния блок на БНТ след "Великото народно въстание" III. Благодаря...

News image

Поредното "въстание" не свали Борисов. Задкулисни играчи, схеми, конспирации - не излязат ли 50 000, избори през март

"Великото народно въстание"III не успя да събори Бойко Борисов от власт - дори президентът не очаква оставка и вместо да поздрави въстаниците беше на приятелска трапеза в Пловдив. Колкото и "Велики народни въстания" да направят организаторите на протеста, не излязат ли 50 000 на площада,...

News image

БСП губи парламентарния вот без избирателите на президента. Корнелия Нинова може да върне "ресто" за втория мандат

БСП не може да спечели парламентарния вот без избирателите на Румен Радев от левицата, ако войната между президента и Корнелия Нинова ескалира. Нинова обаче може да върне "ресто" на Радев и БСП да не го подкрепи на вота за втория мандат, на който по традиция той вероятно ще се яви като ...

News image

Великото народно въстание III ще приключи протестите, ако не свали властта. Борисов не се готви да подаде оставка

"Великото народно въстание"III или ще свали Бойко Борисов, или ще приключи протестите. Борисов обаче не се готви да подаде оставка. Премиерът прави рейдове с джипа в бастионите на Делян Пеевски и Слави Трифонов и се "къпе в народната любов" - "Бойко! Бойко! Бойко!". 100 000 протестир...

News image

Борисов с джипа в Северозапада под възгласи "Бойко! Бойко!" след аплодисментите в бастиона на Пеевски в Югозапада

Бойко Борисов продължи обиколката с джипа. След аплодисментите в бастиона на Делян Пеевски в Югозапада "Бойко! Бойко!" скандираха и в Северозапада. Борисов прави рейдовете по празниците в навечерието на "Великото народно въстание"III, показва, че владее положението, народът го иска и няма...

News image

Президентът освободи началника на кабинета си Калоян Методиев след купон с Корнелия Нинова на "Боровец"

Президентът Румен Радев освободи началника на кабинета си Калоян Методиев след купона в събота вечерта с Корнелия Нинова в хотел "Самоков" на "Боровец", осветен от ПИК. Прессекретариатът на държавния разпространи съобщение: "Румен Радев подписа указ, с който освободи по свое решение Кал...

News image

Партията на Николай Малинов ще отнеме вот от БСП. Путин дава рамо на Борисов или ТАСС участва в активно мероприятие?

Национално движение "Русофили" може да стане политически проект, съобщи ТАСС, потвърждавайки заявката на Николай Малинов. Лидерът на "Русофили" Николай Малинов беше задържан по обвинение в шпионаж. След това Путин го награди в Кремъл и приключи темата. Партията на Николай Малинов ще ...

News image

Цветанов търси реванш: "Бойко Борисов няма да бъде следващият премиер". Борисов му отвръща с взаимност на чувствата

Цветан Цветанов постоянно акцентира, че Бойко Борисов няма да бъде следващият премиер. Сякаш това е новина. Бившият втори в ГЕРБ обаче търси реванш и политическо отмъщение. "Това правителство е изчерпало доверието за политиките, които прави днес. Разбира се, че всяко правителство има св...

News image

Цветанов събра в партията си бивши колеги, спортисти, експерти и българи от чужбина

Със събиране на инициативен комитет, който да учреди партия, беше дадено началото на новия политически проект на бившия председател на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов. В една от залите на НДК той събра 89 души, сред които бивши свои колеги от ГЕРБ, спортисти, бизнесмени и журна...

News image

"Демократична България" работи за рейтинг с атаката срещу Доган и Пеевски. Целта е да бъде трета сила и да получи мандат

Христо Иванов скочи срещу Доган и Пеевски в "Дарик Радио", работи за рейтинг на "Демократична България". "Страната трябва да се подготви за нов икономически модел. Моделът около Доган и Пеевски, олицетворяващ задкулисието, трябва да бъде сломен", заяви Христо Иванов. Това не може да ...

News image

Христо Иванов: Моделът около Доган и Пеевски, олицетворяващ задкулисието, трябва да бъде сломен

Христо Иванов се връща към "Росенец" - фокусира атаката си върху Доган и Пеевски, сякаш Борисов вече е подал оставка. Според него те са в основата на модела, олицетворяващ задкулисието, а премиерът e само инструмент. Съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов написа във "Фе...

РЕКЛАМА
Банер
СНАЙПЕР

Божков провокира турската мафия с постановки за Пеевски. Босът Седат е със Сарая и ще го поръча даже в явка срещу Кремъл

News image

Божков е остър играч, разполага с милиарди - 2, 10 или 20 милиона евро не са проблем за него за една "поръчка". Пеевски може и да го е изработил в хазарта, но не той го извади от играта - американците го отстраниха. Атакували сме Пеевски през лятото на 2013, когато беше най-силен, ...

В.Б. обявил оферта за Шиши на килъри от Балканите?! Пеевски си направил липосукция и пуснал брада, ГД БОП и DEA го пазят

News image

В.Б. обявил оферта за "Шиши" на килъри от Балканите - 2 млн евро, и се изнесъл в Москва, след като го предупредили за ресто през Таки и турската мафия. Пеевски си направил липосукция и пуснал брада, станал като манекен, не давал да го снимат - гардовете му били без смартфони. Преди д...

Нинова подготвя кеш-победата на БСП, вкара в НС милионери. Валентин Златев разкешва, Радев дава рамо и ГЕРБ губи?!

News image

Корнелия Нинова преди да влезе в политиката беше бизнесдама - "Трансимпекс", "Ротманс", оръжието, Ракка. Нинова сочи ГЕРБ като корпорация, а не като партия, но подготвя победата на БСП по същата схема - вкара милионери в ръководството. Лидерката се договори с Кирил Добрев и Георги Ге...

ПОЛИТИКА

Клановете "Мишустин-Трутнев" и "Медведев-Греф" в Кремъл воюват. Американците в София и... Цветанов влизат в интригата

News image

Двата най-влиятелни клана в Кремъл - "Мишустин-Трутнев" и "Медведев-Греф" воюват по нашето и турското Черноморие, в Кипър, Сърбия и Черна гора. Войната е за атрактивни инвестиции, трансфер на капитали, трафици и "пране на пари", заобикаляйки санкциите на САЩ и ЕС. Американците в Со...

Борисов работи за победа през март. Джипът е пунта мара, ГЕРБ стяга мрежи с охранителни фирми, цепи БСП-Варна с Ресурс

News image

Бойко Борисов твърдо е решил да не подава оставка, но вече работи за победа на изборите през март, опровергавайки рейтингите и проучванията с Ресурс. Обиколките с джипа са пунта мара - Борисов не разкешва от джипа, разполага с по-ефикасни схеми през фирми. ГЕРБ стяга изборджийските...

Играта на Борисов е като на Путин след протестите на Болотной - няма оставка. И победи на ГЕРБ на частичните избори

News image

Бойко Борисов гони руски шпиони, но Путин не само не му скача за "руско ресто", но и го подкрепя - "Турски поток-2" му е архиважен след спирането на "Северен поток-2". Борисов е важен за Путин и заради прегръдките с Меркел, която идва в София на 10 ноември - вече работи за посредничеств...

КИЛЪРИ

Вместо снайперисти за Борисов, поръчка за Божков?! Бившият бос на хазарта загуби Войната и някой платил $ 10 млн

News image

"Божков е поръчан. Професионалисти-ветерани от SAS са приели поръчка за десет милиони долари", заяви източник от службите. Оказва се, че вместо снайперисти за Борисов, предвещавани от бившия депутат Емил Василев, ще пуцат по Божков. Поръчки, обявени предварително с пласмент в медии...

Няма снайперисти по маршрута на джипа на Борисов. Службите на "партньорите" не са го нацелили, Путин още по-малко

News image

Бившият депутат Емил Василев пласира версията, че Бойко Борисов се криел, за да не го нацелят снайперисти. Как точно се крие - не могат да го нацелят в джипа към Видин, толкова близо до Сърбия и Сретан Йоцич, който 15 години уж го поръчва?! Емил Василев вкарва интрига - "партньорска"...

МАФИЯ

Васил Божков напуснал Дубай, преместил се в Москва след слухове, че е поръчан за $10 млн на ветерани снайперисти от SAS?

News image

Васил Божков напуснал Дубай, преместил се в Москва след слухове, че е поръчан за $10 млн на ветерани снайперисти от SAS, твърдят източници от службите. Божков е поръчан. Професионалисти-ветерани от SAS са приели поръчка за десет милиони долари, плъзнаха слухове в ъндърграунда и службите...

Кой извади Божков от играта? Бившият крал на хазарта притиснат от боса на турската мафия и MIT в Дубай

News image

"Юлската жега" на Васил Божков, която щеше да сваля Бойко Борисов, не успя да провокира оставка. Божков вече не е водач на протеста - Пеевски, службите и МВР блокираха неговите "щурмоваци" и вкараха свои. Кой го извади от играта? Лесният отговор е Пеевски и Доган, които му превзеха...

РЕКЛАМА
Банер