СНАЙПЕР

Пентагонът превзе България, рейдът на Херо Мустафа покри щурма. Виктория Нюланд пак избухна с Fuck the EU със санкциите

alt
Георги Марков обяви във Фейсбук, че американците ще кажат кой да е премиер на България. Ден преди това посочихме Христо Иванов като "опция". 
 
Санкциите на САЩ, най-вече срещу ДПС, дават бонус на "Демократична България" и отварят писта на Христо Иванов към премиерската позиция.
 
Американците обаче само се правят на политически каубои, всъщност играят скофтия, коварно, подмолно и "двойно". 
 
Инсталирането на "стратегическия лидер" на ВВС на САЩ Румен Радев за президент, "опакован" като "кандидата на Решетников" е ярък пример.
 
Това е най-големият провал на руското разузнаване в България - Корнелия Нинова се срещна в Москва в края на юли 2016г. с шефа на Думата Сергей Наришкин, вече посочен от Путин като бъдещ шеф на СВР, и седмица по-късно обяви Румен Радев като фаворит за кандидат на БСП за президент. 
 
Президентът нареди най-проамериканското правителство, след като прие да стане патрон на домакинството на "Триморие", инициатива, която блокира геостратегически Русия от Балтика до Черно море.
 
Пентагонът превзе България в края на първия президентски мандат на Румен Радев с най-мащабните учения на САЩ-НАТО.
 
Рейдът на посланика на САЩ Херо Мустафа в министерствата покри активностите на Военното разузнаване – Army Military Intelligence (MI), Агенцията за военно разузнаване – Defense Intelligence Agency (DIA) и Разузнавателна служба на морската пехота – Marine Corps Intelligence Activity (MCIA). 
 
Георги Марков пише, че руснаците не можели да вземат Варна като Крим, защото сме били член на НАТО. И Турция е член на НАТО, но Алиансът не подкрепи Ердоган след свалянето на руския изтребител. 
 
Изобщо не им дреме на руснаците за НАТО, смятан от тях за неефективен политически блок - военният ресурс на САЩ ги спира, а "янките" превръщат Варна във военно-морска база.
 
Американците разположиха военен потенциал край Варна - уж за учението "Защитник на Европа 2021". Всъщност янките изграждат в "Родни Балкани" край морската столица база, в която ще разположат ракети "Иджис", които да възпират руска ракетна атака, и крилати ракети "Томахоук" (покриващи Крим). 
 
Офицери от Военното разузнаване на САЩ, Агенцията за военно разузнаване и Разузнавателната служба на морската пехота от месеци работят по обезпечаването на проекта.  
 
След инсталирането край Варна на ракетите на Пентагона американците ще превърнат Черноморието ни в плацдарм срещу Крим. 
  
ЦРУ и АНС контролират всички служби в страната и няма никакво значение дали шефовете им са протежета на Бойко Борисов, Делян Пеевски или Румен Радев.
 
АНС разполага с ресурс в базата си в посолството да контролира електронните комуникации на президентството, правителството, службите и всички агенции, които интересуват янките.
 
(ДАТО е филиал на АНС и президентът не успя да отстрани директора на агенцията Цветан Китов, въпреки че премиерът Стефан Янев и вицепремиерът и министър на външните работи Бойко Рашков стартираха акцията за овладяване на службите със срещата със заместник-директора Бисер Борисов.)
 
Въпреки огромния ресурс на АНС обаче, ЦРУ е основният инструмент на САЩ за влияние в България - АНС обслужва ЦРУ. Херо Мустафа може да играе ролята на губернатор, защото след Сол Полански е най-близкият до ЦРУ посланик като бивш (?) "полеви офицер".
 
Посланик Херо Мустафа е работила в екипа на президента Джо Байдън и на помощник-държавния секретар Виктория Нюланд, което й усилва позициите и я прави "губернатор".
 
Георги Марков посочва Виктория Нюланд като кадровик на правителството на Украйна след Майдана през февруари 2014г. и посочва в евфемистичен превод репликата й "Майната му на ЕС!"
 
Всъщност тя казва на посланик Джефри Пайет по телефона на 7 февруари 2014г. - "Fuck the EU", заради опитите на ЕС да намери политическо решение на кризата в Украйна. 
 
alt
 
Две седмици по-късно Виктория Нюланд раздаваше заедно с посланик Джефрии Пайет "печенки" на протестиращите на Майдана, който свали президента на Украйна Виктор Янукович. 
 
Държавният департамент обяви на 2 юни, "случайно", десет дни преди изборите, санкциите, с които Виктория Нюланд отново избухна с "Fuck the EU", но този път ЕК реагира - "Американските санкции не действат на територията на ЕС и не задължават страните от ЕС. Така че няма нищо, което би оправдало предприемането на контрамерки от наша страна. Това са санкции, предприети от САЩ към хора по отношение на техни действия в или със САЩ"
 
"Американските приятели" може и да кажат кой ще е следващият премиер на България, но всъщност предават властта от Бойко Борисов, "нашият кучи син", на Румен Радев, "нашият стратегически лидер". 
 
bgsniper.com
 
СНАЙПЕР
News image

Плевнелиев и кръгът "Сорос" не могат да "изчегъртат" Борисов при голямата преднина със "скрита" оферта за коалиция с ПП

"Бойко Борисов е в партията ГЕРБ и е сърцето и двигателя там, но част от политическите сили - ДБ, ПП, ИТН - не припознават Борисов като политически лидер, който отново да бъде премиер и поради това ГЕРБ изпадна в изолация. Затова Борисов трябва да вземе своето решение и пред целия български ...

News image

Президентът прави БСП втора политическа сила, Бойко Борисов прави Румен Радев за втори път президент?!

Президентът може да направи БСП втора политическа сила с мобилизацията на избирателите на партията заради битката с проф. Анастас Герджиков.   Според социологическите агенции БСП прибавя вот заради президентските избори и бонуса, който получава от симпатизантите на Румен Радев в парт...

News image

Кирил Петков (вече не е "Шугър Фейс") и Асен Василев не правят "партия на президента", но са "партия с президента"

Кирил Петков (вече не е "Шугър Фейс") и Асен Василев може и да не правят "партия на президента", но са "партия с президента" - не само за предизборната кампания.    "Партията с президента" е по много писти - с Иво Прокопиев, в атаките срещу институции, в сценария за мандата за управл...

News image

Пеевски спира възхода на "Продължаваме промяната", прави балотажа за президента битка. И дава рамо на Корнелия Нинова

Президентът Румен Радев и Иво Прокопиев вероятно не трябваше да провокират Делян Пеевски с привикването в ДАНС.     "Поздрави на г-н Прокопиев. Тепърва ще стават ясни нещата за много хора", заяви Пеевски на излизане от Агенцията и контраатакува с офшорката на Асен Василев.   ...

News image

Пеевски върна Ресто за "Пандора пейпърс" и привикването в ДАНС. "Поздрави на г-н Василев"

Делян Пеевски върна Ресто за "Пандора Пейпърс" и ДАНС след "Поздрави на г-н Прокопиев. Тепърва ще стават ясни нещата за много хора" с "Поздрави за г-н Василев" с офшорката на Британсике Вирджински острови.      Действаща офшорна компания, регистрирана на Британските Вирджински остров...

News image

Корпоративни мрежи и схеми за отчисления пробиват предизборната кампания на ГЕРБ-СДС във Варна?!

Атаката за свалянето на председателя на Общинския съвет във Варна Тодор Балабанов не успя, но освети комбинацията на групата "корпоративни съветници".   Те получиха подкрепа и от политическата опозиция, но акцията не можа да разбие мнозинството на ГЕРБ-СДС и партньори (ДПС) за оставк...

News image

"Протеже" на ген. Чавдар Чернев от кръга "Банкя," вкарал Бойко Борисов във властта, в Комитета на Румен Радев

Полк. о.р. Чавдар Петров, бивш зам.-директор на НСС, е в Инициативния комитет на президента Румен Радев за втори мандат.   Според източници от службите обаче той е свързан с ген. Чавдар Чернев, легендарен директор на СДВР.    "Братя Черневи вкараха Бойко в играта. Чавдар им е...

News image

Президентът обяви война на Доган и получи джихад. Падишахът в Сарая с послание - "500 000 гласа и спираме Радев"

Президентът Румен Радев обяви война на Ахмед Доган и получи джихад с кандидатурата на проф. Анастас Герджиков.    Ахмед Доган, Ирен Кръстева и Делян Пеевски стоят зад академичния избор за кандидат-президент, не Бойко Борисов.    Атаката срещу председателя на ДПС Мустафа Карад...

News image

Проф. Анастас Герджиков приема подкрепата на ДПС, значи е срещу "Магнитски", "синергията със САЩ" и Херо Мустафа?!

Проф. Анастас Герджиков заяви, че ще приеме подкрепата на всички партии, т.е. и на ДПС - значи е срещу "Магнитски", "синергията със САЩ" и Херо Мустафа.   Посланикът на САЩ направи рейд в министерските кабинети на служебното правителство, даде рамо на президента Румен Радев.   ...

News image

Акцията за сваляне на председателя на ОС-Варна Тодор Балабанов не успя. Христо Атанасов ли реди "порциите" зад кулисите?

Главната интрига на заседанието на Общинския съвет във Варна в сряда беше опитът за сваляне на председателя Тодор Балабанов.   Предложението беше направено от "Възраждане", подкрепено от групите на БСП, "Да, България" и Генади Атанасов, но не събра мнозинство.   ГЕРБ, СДС и Д...

News image

Радев обяви война на Доган, Падишахът джихад. ЦРУ може да го прецака с Ердоган и боса на турската мафия Седат Пекер

Президентът Румен Радев обяви война на Ахмед Доган в бастиона на ДПС. Падишахът, разбира се, го провокира - кметът на Кърджали Хасан Азис не посрещна президента.   Радев все още не е спечелил уж за него наредени от "янките" избори, а може и да ги загуби, ако ГЕРБ и ДПС направят "парт...

News image

Премиерското и лидерско "Сорос"-промо на Даниел Митов в САЩ предизборна атака срещу президента и Кирил Петков

Даниел Митов, заместник-председател на ГЕРБ, е на знаково посещение в САЩ преди изборите.     Агенция ПИК свърза визитата с близките връзки между държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен и втория в ГЕРБ.   ГЕРБ води с голяма разлика, ще спечели убедително предсрочните парламе...

News image

Румен Радев обслужва Бойко Борисов, ако го победи на изборите - милион вот за листата, нов лидер и кабинет на ГЕРБ?!

Румен Радев хвърли ръкавицата на Бойко Борисов, призова го да не използва партията си като щит и да се кандидатира за президент.   Ами ако Борисов приеме предизвикателството?! Радев разполага с широка подкрепа - БСП, "Промяната продължава", ИТН и "Демократична България" и го побеждав...

News image

"Има такъв народ" и "Продължаваме промяната" в битка за втората позиция, "Чалга саунд" срещу "Харвард соул"

"Има такъв народ" и "Продължаваме промяната" ще водят битка на парламентарните избори за втората позиция.   Манипулация е, че проектът на харвард бойс отнема вот от чалга пичовете. Деветте процента за Проекта са почти изцяло от "Демократична България".   ДБ беше на второ мяст...

News image

Прокопиев и Цветелина Бориславова редят коалиция на Проекта, "Сорос"-ГЕРБ и про"Сорос" фракция в "Демократична България"

Кирил Петков заяви, че новият проект може да работи с ГЕРБ, ако си признаят за корупцията, дори няма условие Бойко Борисов да не е лидер.   Офертата всъщност е за корпоративно пренареждане. Делян Пеевски и Валентин Златев вече излязоха от бизнеса с ГЕРБ.    Цветелина Борислав...

News image

Слави Трифонов спира Кирил Петков за премиер, дори "ПП" да е първа политическа сила?! ИТН няма да свири "втора виола"

"Има такъв народ" няма да се присъедини към "Коалицията за промяна" и вероятно ще спъне "Продължаваме промяната" в похода й към властта.   "ПП" отне няколко процента от ИТН още на старта. Няма как ИТН да се присъедини към "Коалицията за промяна" и да свири "втора виола".   Сл...

News image

Премиерската амбиция на Кирил Петков е с 300 и макс газ. Даниел Митов е усмихнат пешеходец

Лидерът на "Продължаваме промяната" Кирил Петков направи представяне в стил "Харвард" с много "кийп смайлинг" за продуктовото позициониране на проекта.   Сценарият е "анти-Борисов" - много американско, като в в "Харвард" след победа в дебат за "постигането на леви цели с десни инстру...

News image

САЩ отстраниха Божков и Пеевски, отвориха писта за "Петков&Василев". Цв. Бориславова държи мрежите на "Сорос" и "Делян"

Американците извадиха от играта Васил Божков и Делян Пеевски и отвориха писта за Кирил Петков и Асен Василев.    "Петков&Василев" превзе със свои проксита финансовите цитадели на Пеевски - ББР, ДКК и Фонда на фондовете.    Техните протежета ще прехвърлят финансов ресурс чрез ...

News image

Бойко Рашков, Иво Прокопиев и Николай Копринков правят проекта "Петков и Василев" втора политическа сила?!

Бившите министри в служебния кабинет Кирил Петков и Асен Василев може да използват ресурса на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков в предизборната си кампания.    Министърът разполага с екипи за "противодействие на купуването на гласове" от миналата предизборна кампания и може...

News image

Кирил Петков и Асен Василев опитват провокативно да привлекат в проекта проксита на Делян Пеевски

Американците извадиха от играта Делян Пеевски с "Магнитски" и веднага инсталираха своя политико-корпоративен играч - Кирил Петков.   Асен Василев и Кирил Петков няма да са министри в новия служебен кабинет и ще стартират официално проекта си.   Всъщност двамата работиха по пр...

News image

Бизнесмени изместват знакови фигури от приятелския кръг на Корнелия Нинова в листите на "БСП за България"?!

След връщането на проучвателния мандат за съставяне на правителство на "Позитано"20 вече редят кандидат-депутатските листи.   Бизнесмени изместват от избираеми позиции знакови фигури от приятелския кръг на Корнелия Нинова в листите на "БСП за България".   Според източници от ...

News image

Иво Прокопиев атакува Маджо за мегапаркинга на пристанището във Варна?! Предизборен ход, коментират в партийни централи

  Иво Прокопиев атакува групата на Младен Михалев-Маджо, която държи мегапаркинга на пристанището във Варна   Бизнесменът, използвайки позициите си в служебния кабинет, се опитва да измести екипа на Йордан Ченков, дясната ръка на Маджо.   Според източници от п...

News image

Американците вземат цялата власт, Кирил Петков може да не направи проект, но е US кандидат-премиер. Ресто от Кремъл няма

Кръгът "Сорос" организира и доминира протеста под юмрука на президента Румен Радев. Сега пренарежда корпоративно-политическата конфигурация.   Любопитно е, че въпреки "Магнитски" Делян Пеевски играе в отбора на американците и чрез влиянието си в ИТН спира БСП за властта.   Ив...

News image

Няма "дълга ръка на ДПС" зад ИТН, американците промениха играта с "Магнитски". Слави Трифонов спира БСП за властта

ИТН стартира като корпоративен проект с подкрепата на Делян Пеевски, Кирил Домусчиев и Орлин Алексиев - ДПС (Сарая) и ГЕРБ искаха да имат влияние в партията на Слави Трифонов.   Бойко Борисов изтегли Орлин Алексиев, който правеше структурите на партията, когато видя, че ИТН вдига въл...

News image

Пренареждане. Тройна коалиция в следващия парламент - Борисов, Прокопиев и Домусчиев?! "Сорос" и Сарая в битка

Властовото пренареждане не се случи нито след изборите на 4 април, нито на 11 юли, тъй като все още не е приключило корпоративното.   Пренареждането в корпоративните схеми стартира с изваждането от играта на Васил Божков от Делян Пеевски.   След това американците извадиха от ...

РЕКЛАМА
Банер
ПОЛИТИКА

Делян Пеевски хит на брифинга на ГЕРБ, той прави "тиха кампания" с ресурс за рекорден резултат на ДПС

News image

Делян Пеевски стана хит на брифинга на ГЕРБ. Бойко Борисов беше засипан с въпроси за Пеевски и завръщането му в политиката.   Пеевски не търси медийни изяви в предизборната кампания. Бизнесменът-политик прави "тиха кампания" с организационен и финансов ресурс.   Целта на Деля...

Атаката срещу сайта "Афера" продължава. Веселина Томова: "Тези надминаха Боко!"

News image

Вече 12 ден продължава хакерската атака срещу сайта "Афера". Веселина Томова е пуснала жалба в прокуратурата.   "Тези надминаха Боко", заяви Томова, коментирайки хакерската атака.   Според нея акцията е заради предизборната кампания на президента Румен Радев.   "Явно ...

Христо Иванов скочи срещу Пеевски: Емблематични представители на ДПС искат да направят политическо завръщане

News image

Христо Иванов, водач на листата на "Демократична България" във Велико Търново, скочи срещу Делян Пеевски, водач на листата на ДПС.   "На тези избори Велико Търново се превръща в знаково място, защото от тук сарайският модел търси реванш. От тук емблематични негови представители искат...

АКЦИЯ

Президентът, Кирил Добрев и Кирил Петков дават рамо на Мая Манолова, прави "партия" с ПП в парламента?!

News image

Президентът Румен Радев, Кирил Добрев и Кирил Петков дават рамо на Мая Манолова в предизборната кампания за влизане на ИБГНИ в парламента.    Екип от предизборния щаб на президента работи "синергично" с изборджиите на ИБГНИ.    Кирил Добрев също е съпорт, ИБГНИ може да получи...

Кирил Петков с премиерска промоция пред бизнесмени през уикенда във Варна. Питат го как ще разпределя милиардите от ЕС

News image

Кирил Петков прави премиерска промоция през уикенда във Варна на срещи с бизнесмени, организирани от водача на кандидат-депутатската листа в морската столица Даниел Лорер.   Бизнесмени от различни браншове са подготвили питане как ще разпределя милиардите от ЕС и каква ще е ролята на...

КИЛЪРИ

"Слави" с повече охрана от Борисов, стигне ли Пеевски, ще е бигбос. Хунтата го поръчала на вечеря в "Есте" и "Делта Хил"

News image

Слави Трифонов е с по-голяма охрана от Бойко Борисов, който движи с джипа без авангард и с един охранител от НСО.   Борисов няма нужда от охрана. Всички "поръчки" за покушения срещу него са пунта мара - най-вече от Сретен Йосич.   Слави Трифонов вероятно има - първо да се пра...

Алберт Рижий поръчан от брата на Надир Салифов-Лоту Гули?! Алик Рижий и Лоту Гули си оспорвали протекциите на Дед Хасан

News image

Алберт Рижий е сочен в руски медии като поръчител на разстрела на Надир Салифов-Лоту Гули в Истанбул миналото лято.   Той организирал покушението като отмъщение за убийството на Ровшан Ленкорански, поръчано от Лоту Гули.   Намик Салифов, брат на Надир Салифов-Лоту Гули, се по...

МАФИЯ

Маджо&партньор и Таки превземат бизнеса на Брендо. Руснаците сменят "краля на кокаина" с нови играчи заради двойна игра

News image

Таки овладя каналите на Брендо след операция "Кокаинови крале", но с акцията на DEA и украинските антимафиоти превзема и бизнеса му с марихуана.   Схемата на Брендо е била за милиарди - мрежа за марихуана за пазара в Украйна и трафик за Турция, Румъния и България.    Маджо&па...

DEA вади Брендо от играта заради връзки с ФСБ и ФСКН?! Телефонът с лика на Путин медийна илюстрация

News image

Украинските антимафиоти задържаха Евелин Банев-Брендо на паркинг. Соченият като "крал на кокаина" е без охрана - като "агент-нелегал" на специална служба.   "Кралете на кокаина" са в Колумбия - Брендо беше клиент и арганизатор на трафик на кокаин, но медиите го обявиха за "крал на ко...

РЕКЛАМА
Банер